![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Mám starý bicykel hore, že som len ťažko používať, ale chcete preniesť na niekoho iného teraz. Je systém Windows XP a já dotírat zapamätať užívateľa alebo správca hesiel. Som sa pokúsil vstupujú v núdzovom režime, ale stále sa zastaví na 'prihlasovacej stránke' a rozpráva mi staré heslo vypršala a já jsem potrebu urobiť novú. Já bohužel dont mať XP disk ako tento notebook bol ex-demo z Currys. Môže ma niekto v smere, ako sa 'reset' tieto heslá z Windows, alebo z boku dobré webové stránky vytvoriť boot CD. Děkuji Pete |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokúste sa tejto stránke, umožňuje vytvoriť boot disk a Možete tiež vynulovať admin heslo xp
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| |||
| |||
| Citácia:
Pete |
|
| |||
| |||
| Som rád, že máš to opravit. Užitočné malý disk
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| LOL! Toľko pre XP bezpečnosti!
__________________ Myslím, že som podpisom, preto som existujú! Verím, že vyššie je má ma ako podpis ... |
|
| |||
| |||
|
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Chránené heslom - Zabudli ste heslo Windows XP | Tom | Všeobecné Software Chat | 2 | 15. augusta 2009 10:58 |
| Užívateľská hesla s Admin práva Via Admin | bmathews | Operačné systémy Windows | 4 | 1. augusta 2009 05:27 |
| Zabudnuté heslo. | KanoakaVirus | Operačné systémy Windows | 3 | 13. november 2008 16:02 |
| Kryté z Windows Vista | windows3001 | Operačné systémy Windows | 6 | 17. apríla 2008 04:59 |
| Notebook Asus W7 predvolené admin heslo? | MJM | Všeobecné Software Chat | 4 | 11. marec 2008 16:37 |
| Thread Tools | |
| |