![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Отидете тук и да се запишете / Регистрация: http://imaginecup.com/ След това отидете тук: http://imaginecup.com/MyStuff/FreeSoftware.aspx Той е подкрепен от "Майкрософт", така че е всички легитимни Аз съм в момента изтегляне на Vista и XP Edit: Взех ми около 30 се опитва да преминат, но тя работи в края:)
www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| LOL, имам в, както добре.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Опитах няколко пъти, но тя не би натоварване. Ще се опитам отново друг ден.
| |||
| |||
| Хора, може би трябва много търпение и постоянство. Аз бях най-ги продължение на 5 часа твърди само с това: "Софтуер Downloads в момента е недостъпен. Проверете по-късно. Връщане. " За да стигнете до безплатни неща, след като сте се регистрирали, потвърди, като кликнете на линка в електронната си поща и преподписване, кликнете на конкурси падащото меню> някоя от конкурси> Моят Software Downloads, намиращ се в дясната колона на страницата. Надяваме се, вие ще получите достъп и че никога не ще ви отведе до горе "... в момента предлага ..." страница. Ще Ви уведомим, ако някога стигнем до г / л нищо. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Греша ... вие знаете, че има една крайна дата за изтегляне нали? Been delving в това, и това е края на годината, когато ще трябва да ре-лиценз (както в купят продуктов ключ). Никога не каза г-жа беше тъпо. Пари смучене на пиявици, да, но ням? не.
|
| |||
| |||
| Цитат:
![]() Добро инфо Алекс. Мислех си за това се опитват. |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Ах Ха! Старата поговорка "ако това звучи прекалено хубаво, за да е истина, то вероятно не е добро" се отнася не само за моя доставчик на British Telecom, но също и "Майкрософт" и така наречения "свободен" софтуер "предлага. Това каза: Аз бях изпитват сериозни проблеми през последните няколко месеца относно внезапно и необяснимо прекъсване на Интернет и често система трясък, че все още никой не е бил склонен да се хвърли светлина върху. Така че аз се надявах да се получи това безплатно сваляне на софтуер-членки да използват части от това да се опита и да определи системния регистър грешки, трясък и разединяване probs. Ако евентуално да се направи безплатно г / л на текущата ми Windows 2000 Pro, мога ли да търся "бита" изключено свободното г / л в замяна на всички разбити бита, а след това се избегне повторно лицензия за срок? Аз не разполагат със система или диск ремонт, тъй като дойде компютър с истински, утвърден, правни W2K предварително инсталирана и ми е дадена от благотворителен Обединеното кралство, които не осигуряват подкрепа, гръб-горе, или поправки. Те само дават и отидете: оттук публикациите си на друго място за помощ. И така, какво мислиш d'момчета - може ли да се направи безопасно без mucking копие на системния регистър или вземане на моя Прецакани OS незаконно - или по-зле - напълно нефункциониращ? EDIT: Аз съм разбира се мога да поема евентуално достъп на Imagine Cup г / л раздел. Аз бях най-ги за още 4 часа тази сутрин все още без успех. |
|
| |||
| |||
| Това е само една актуализация да ти кажа, аз съм все още нямат достъп до г / л нищо. Може би те чакам до след края на октомври, така "ме купи" дата е някъде през 2008 г., а от края на 2007 г.? Цитат: Първоначално Публикувано от Алекс Греша ... вие знаете, че има една крайна дата за изтегляне нали? Been delving в това, и това е края на годината, когато ще трябва да ре-лиценз (както в купят продуктов ключ). Никога не каза г-жа беше тъпо. Пари смучене на пиявици, да, но ням? не. Времето ще покаже хора - и аз ще Опитвам се да ги няколко пъти на ден, за да видите, когато достъпът се предоставя. Когато и ако изобщо някога е, че аз ще пост тук и нека Y'all знам. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Инсталиране на операционни системи на USB | Coolyxxx | Общи Софтуер Чат | 7 | 2-ро Mar 2009 16:50 |
| Две операционни системи на един компютър - Windows Vista и XP Dual Обувка | TenQ | Windows операционни системи | 1 | 11 Feb 2009 12:05 |
| POST ми казва, аз имам 2 операционни системи | Arriflex | Windows операционни системи | 5 | 22 Дек 2007 17:25 |
| Ръководства инсталиране на 2 операционни системи | fishking | Общи Софтуер Чат | 2 | 3 Дек 2007 07:10 |
| Сравняване на операционните системи! | superfly | Общи Софтуер Чат | 4 | 24 април 2007 06:42 |
| Нишка Инструменти | |
| |