![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jděte sem a přihlásit / registrovat: http://imaginecup.com/ Pak jdi sem: http://imaginecup.com/MyStuff/FreeSoftware.aspx Ta je podporována společností Microsoft, takže je vše důvěryhodně V současné době jsem stahování Vista a XP Edit: I trvalo mi asi 30 se pokusí projít, ale fungovalo to nakonec:)
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| LOL, jsem se dostal do stejně.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Snažil jsem se několikrát, ale to by se nenačte. Zkusím to zase další den.
| |||
| |||
| Lidi, možná budete potřebovat hodně trpělivosti a vytrvalosti. Byl jsem na 'em po dobu 5 hodin pevné s pouze toto: "Stažení softwaru jsou v současné době k dispozici. Zkuste to znovu později. Návrat. " Se dostat k věci zdarma po registraci, potvrdil kliknutím na odkaz v e-mailu a re-podpisu, klikněte na soutěže drop-down menu> některý z Soutěže> Můj software ke stažení odkaz v pravém sloupci-ruce stránky. Doufejme, dostanete přístup, a že už nikdy vás do výše "... v současné době není k dispozici ..." stránku. Dáme vám vědět, jestli ještě někdy dostanu do d / l nic. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ehm ... vy víte, že je datum vypršení platnosti stažení nebo ne? Se ponoří do tohoto, a to je konec roku, kdy budete muset re-licenci (jako v nákupu Product Key). Nikdy neřekla MS byl hloupý. Money-sucking leech ano, ale hloupí? ne.
|
| |||
| |||
| Citace:
![]() Good info Alex. Přemýšlel jsem o to snaží. |
|
| |||
| |||
| Citace:
Aha! Staré pořekadlo o "Pokud to zní příliš dobře, aby to byla pravda, tak to asi není dobré" se vztahuje nejen k mému ISP of British Telecom, ale i Microsoft a tak-zvané 'zdarma' software 'nabízí. , Který řekl: Byl jsem zažívá vážné problémy za posledních pár měsíců o náhlé a nevysvětlitelné odpojení na webu a časté zhroucení systému, že ne-jeden přesto byl ochoten vrhnout světlo na. Tak jsem doufal, že si to zdarma ke stažení softwaru členské státy používaly kousky to vyzkoušet a opravit chyby systémového protokolu, shazovat, a odpojení probs. Pokud jsem se nakonec dostat do volného d / l z mých současných Windows 2000 Pro, mohu prohledávat 'kousky' z volné d / l, aby nahradily rozbité kousky, a pak se zabránit opětovnému-licence lhůta? Nemám systému nebo opravit disk, protože počítač přišel s originální, potvrzen, právní W2K pre-nainstalovány a dostala se mi charita UK, že neposkytuje podporu, back-up, nebo opravy. Pouze dát a jít: tedy moje příspěvky jinde o pomoc. Tak co si myslíš d'kluci - lze bezpečně provést, aniž by nakládání horniny do registru, nebo aby mi knackered OS protiprávní - nebo ještě hůře - zcela nepoužitelný? EDIT: Já jsem samozřejmě za předpokladu, že jsem si nakonec přístup Imagine Cup d / l sekce. Byl jsem na 'em pro další 4 hodiny ráno se zatím bez úspěchu. |
|
| |||
| |||
| To je jen aktualizace, abys věděl, já jsem stále odepřen přístup k d / l nic. Možná čekají až od konce října, takže "Buy Me" datum je někdy v roce 2008, spíše než do konce roku 2007? Citace: Původně Poslal alex Ehm ... vy víte, že je datum vypršení platnosti stažení nebo ne? Se ponoří do tohoto, a to je konec roku, kdy budete muset re-licenci (jako v nákupu Product Key). Nikdy neřekla MS byl hloupý. Money-sucking leech ano, ale hloupí? ne. Čas ukáže, lidi - a já budu dál snažit jim několikrát denně, aby zjistili, kdy je umožněn přístup. Kdy a jestli to vůbec je, uvidíme po sem a ať vám všem vědět. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Instalace operačních systémů na USB | Coolyxxx | Obecné Software Chat | 7 | 2. března 2009 16:50 |
| Dva operační systémy na jednom PC - Windows Vista a XP Duální Zavádecí | TenQ | Operační systémy Windows | 1 | 11. únor 2009 12:05 |
| POST mi říká, já mám 2 operační systémy | Arriflex | Operační systémy Windows | 5 | 22. prosinec 2007 17:25 |
| Průvodci instalací 2 Operační systémy | fishking | Obecné Software Chat | 2 | 3. prosince 2007 07:10 |
| Porovnávání operačních systémů! | superfly | Obecné Software Chat | 4 | 24. dubna 2007 06:42 |
| Thread Nástroje | |
| |