![]() |
|
|||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Idi ovdje i prijavite se / registrirajte: http://imaginecup.com/
Zatim idite ovdje: http://imaginecup.com/MyStuff/FreeSoftware.aspx To je podržan od strane tvrtke Microsoft, tako da je sve čitljiv Ja sam trenutno skidanje Vista i XP Edit: Trebalo mi je oko 30 pokušao da biste dobili preko, ali to je radila na kraju:)
Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
LOL, I got in as well.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Pokušao sam nekoliko puta, ali to ne bi teret. Ja ću probati opet drugi dan.
|
|||
|
|||
|
Ljudi, možda ćete trebati puno strpljenja i ustrajnosti. I've been at 'em za 5 sati pune sa samo ovo:
"Software Downloads su trenutno nedostupne. Provjerite ponovo kasnije. Povratak". Da biste dobili na besplatne stvari nakon što se registrirate, potvrdio klikom na link u e-mail i prijavite se ponovo, kliknite na natjecanja padajući izbornik> bilo Natjecanja> My Software Downloads link u desnom stupcu stranice. Nadamo se da ćete dobiti pristup i da se nikada ne će vas odvesti na gore "... trenutno nedostupan ..." stranici. Htijenje pustiti te znati ako ja ikada doći do d / l ništa. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Err ... te momački obaviti znati taj ima 'datum isteka na downloads zar ne?
Been delving u ovu, i to je kraj godine, gdje ste to re-dozvola (kao u kupiti proizvod ključ). Nikada je MS bio nijem. Money-sisa pijavica da, ali glupi? ne.
|
|
|
|||
|
|||
|
Quote:
![]() Good info Alex. Bio sam razmišljati o tome težak vanjska strana.
|
|
|
|||
|
|||
|
Quote:
Ah Ha! Stara je poslovica: "Ako zvuči predobro da bi bilo istinito, onda to vjerojatno nije dobro" ne odnosi samo na moj ISP British Telecoma, ali i Microsoft i takozvane 'besplatno' softver 'ponude. Taj rečenoj, Ive 'bio iskusiti neke ozbiljne probleme u zadnjih nekoliko mjeseci u vezi nagle i neobjašnjive isključenja na web i učestao pad sustava da nitko još je bila spremna na rasvjetljavanje. Na taj način Sam bio nadajući se da će dobiti ovaj slobodan preuzimanje datoteka u MS softver za upotrebu bitova ga probati i popraviti sustav Log pogreške, rušenja, i isključenja probs. Ako sam konačno dobiti napraviti besplatno d / l moj tekući Windows 2000 Pro, mogu li izbaciti 'bita' off free d / l zamijeniti bilo slomljena bitova, a zatim bi se izbjeglo ponovno dozvola vremensko ograničenje? Nemam sustav ili popravak disk jer računalo je došao sa pravi, validated, pravni W2K pre-Installer i mi je dana od strane Velike Britanije ljubavi koja ne pruža podršku, back-up, ili popravci. Oni samo daju i idi: stoga moja Postova drugdje za pomoć. Pa što vam d'računati dečki - to može biti učinjeno slobodno, bez mucking gore registar ili odluka moja knackered OS nezakonit - ili još gore - potpuno nepodesan za rad? EDIT: Ja sam, naravno, uz pretpostavku sam konačno mogu pristupiti Imagine Cup d / l odjeljak. I've been at 'em za još 4 sata ujutro, ali bez uspjeha još. |
|
|
|||
|
|||
|
Ovo je samo Ažurirati to da znaš ja sam još uvijek nije prihvatio pristup za d / l ništa.
Možda oni čekamo do kraja listopada nakon što je tako "Kupi me", datum je negdje u 2008, nego do kraja 2007? Quote: Originally Posted by alex Err ... te momački obaviti znati taj ima 'datum isteka na downloads zar ne? Been delving u ovu, i to je kraj godine, gdje ste to re-dozvola (kao u kupiti proizvod ključ). Nikada je MS bio nijem. Money-sisa pijavica da, ali glupi? ne. Vrijeme će reći narod - a ja ću držati težak ih nekoliko puta na dan da vidi kada se odobrava pristup. Kada i ako ikada, ja ću je! Vratiti ovdje i neka y'all know. |