![]() |
|
|||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
|
|
Téma eszközök |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Menj ide, és iratkozzon fel / nyilvántartás: http://imaginecup.com/
Akkor menj ide: http://imaginecup.com/MyStuff/FreeSoftware.aspx Ez a Microsoft által támogatott, így az egész legit Én jelenleg letöltő Vista és XP Edit: vettem én körülbelül 30 próbál átjutni, de dolgozott a vége:)
Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() My System: Néhány más lover!
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
LOL, van itt is.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Próbáltam egy párszor, de ez nem teher. Megpróbálom újra egy napot.
|
|||
|
|||
|
Srácok, szükséges lehet sok türelem és kitartás. I've been on 'em 5 órán szilárd anyag, csak ezt:
"Szoftver Letöltések jelenleg nem elérhető. Térjen vissza később. Visszatérési. " Ahhoz, hogy az ingyenes dolgok, miután regisztrált, megerősítette linkre kattintva az e-mail és újra bejelentkezni, kattintson a versenyek legördülő menü> bármely Versenyek> Saját Szoftverletöltések link a jobb oldali oszlopban a lap. Remélhetőleg kapsz hozzáférést, és hogy soha többé nem fog ön, hogy a fent említett "... jelenleg nem érhető el ..." oldal. Tudatja Önnel, ha valaha is eljut d / l semmit. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Err ... srácok tudom, hogy van egy lejárati dátumot a letöltés nem?
Nem részletezném ebbe, és ez év vége, ahol még újra licenc (mint megvenni a termék kulcs). Nem mondtam MS volt néma. Pénz-szívó piócák igen, de a néma? nem.
|
|
|
|||
|
|||
|
Idézet:
![]() Good info Alex. Eszembe jutott, hogy próbálja ki.
|
|
|
|||
|
|||
|
Idézet:
Ah ha! A régi példabeszéd a "Ha túl szép, hogy igaz legyen, akkor valószínűleg nem jó" nem csak az én ISP a British Telecom, hanem a Microsoft és az úgynevezett "ingyenes" szoftver "ajánlatokat. Amit mondott, már találkozott komoly problémát az elmúlt néhány hónapban érintő, hirtelen és megmagyarázhatatlan lekapcsolást a weben és a rendszer gyakori lezuhan, hogy senki még mindig kész volt, hogy fényt derítsen fel. Szóval reméltem, hogy kap ez az MS ingyenesen letölthető szoftver használata bites, hogy próbálja meg, és rögzíti a rendszer Napló hibák, összeomlik, és kikapcsolási probs. Ha én csinálom, végül egy szabad d / l az aktuális Windows 2000 Pro, lehet-e söpör "bit" ki a szabad d / l helyett minden tört biteket, majd elkerülni az újbóli engedélyt a határidő? Nincs olyan rendszer vagy javítás lemez jött, mert a számítógép-val egy valódi, hitelesített, jogi W2K előre telepített és adtak nekem egy brit jótékonysági szervezet, amely nem biztosít támogatást, a back-up, vagy javítás. Ők csak adnak és megy: ezért az én Posts máshol segítséget. Szóval mit gondol d'fiúk - lehet ez biztonságosan történik nélkül mucking fel a rendszerleíró adatbázis vagy pedig az én knackered OS jogellenes - vagy rosszabb - teljesen működésképtelen? EDIT: Én természetesen feltételezve, hogy végül is tudok hozzáférni a Imagine Cup d / l részben. I've been on 'em további 4 órán át ma reggel még sikertelenül. |
|
|
|||
|
|||
|
Ez csak egy frissítés, hogy tudd Én még nem léphetett be d / l semmit.
Lehet, hogy már várnak, míg azt követően október végéig, így a "Buy Me dátum valamikor 2008 helyett 2007 végéig? Idézet: Originally Posted by alex Err ... srácok tudom, hogy van egy lejárati dátumot a letöltés nem? Nem részletezném ebbe, és ez év vége, ahol még újra licenc (mint megvenni a termék kulcs). Nem mondtam MS volt néma. Pénz-szívó piócák igen, de a néma? nem. Idő fogja megmondani, hozzátartozók - és én is próbálkozom velük egy-két alkalommal egy nap, hogy amikor a hozzáférés engedélyezett. Mikor és ha valaha is, én Post vissza ide, és hagyja y'all know. |