![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| עבור כאן והרשם / לרשום: http://imaginecup.com/ אז לך כאן: http://imaginecup.com/MyStuff/FreeSoftware.aspx הוא נתמך על ידי מיקרוסופט היא כל כך חוקי כרגע אני מוריד Vista ו-XP עריכה: לקחתי לי על 30 מנסה לעבור, אבל זה עבד בסופו של דבר:)
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| LOL, יש לי גם כן.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ניסיתי כמה פעמים אבל זה לא היה עומס. אני אנסה שוב עוד יום.
| |||
| |||
| אנשים, שאולי אתה צריך הרבה סבלנות והתמדה. הייתי בבית אותם במשך 5 שעות תמימות רק עם זה: "הורדות תוכנה הם זמין כעת. בדוק שוב מאוחר יותר. חזור". כדי להגיע אל החומר חינם אחרי שאתה רשום, אושר על ידי לחיצה על הקישור בהודעת הדוא"ל שלך מחדש-החתימה, לחץ על הירידה תחרויות הנפתח> כל התחרויות> הקישור שלי תוכנות הורדות הימנית העמודה הדף. יש לקוות, תקבל גישה ושזה לא אקח אותך למעלה "... אינו זמין כעת ..." דף. נודיע לך אם אני אי פעם להגיע ד דבר / L. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Err ... אתם יודעים כי יש תאריך תפוגה על הורדות לא? היה delving לתוך זה, וזה סוף השנה שבו יש לך רישיון מחדש (כמו לקנות את מפתח המוצר). מעולם לא אמר MS היה מטומטם. כסף מוצצי עלוקות כן, אבל מטומטמת? לא.
|
| |||
| |||
| ציטוט:
![]() טוב מידע אלכס. חשבתי על לנסות את זה. |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
אהה! האמרה הישנה של "אם זה נשמע טוב מכדי להיות אמיתי, אז זה כנראה לא טוב" חל לא רק ל-ISP שלי של בריטיש טלקום, אלא גם של מיקרוסופט שמכונה 'חינם' תוכנה 'מציעה. עם זאת, אני כבר חווה כמה בעיות רציניות לזוג האחרונים בנוגע נתק פתאומי בלתי מוסברת האינטרנט לקרוס מערכת תכופים כי אף אחד עדיין לא היה מוכן לשפוך אור על. אז קיוויתי לקבל הורדה חינם של תוכנת MS להשתמש חתיכות זה לנסות לתקן את המערכת למערכת שגיאות, מתרסקת, ו probs נתק. אם אני מקבל בסופו של דבר לעשות אני חופשי D / הנוכחית של Windows 2000 Pro שלי, אני יכול scavenge 'פיסות' מן אני חופשי D / להחליף את כל חתיכות שבורות, ולאחר מכן להימנע מחדש הגבלת זמן רישיון? אין לי מערכת או דיסק תיקון כי המחשב בא עם אמיתי, האימות, טרום משפטי W2K-מותקן ניתנה לי על ידי צדקה, כי בריטניה אינה מספקת תמיכה, גיבוי, או תיקונים. הם רק לתת וללכת: ומכאן הודעות שלי במקום אחר לעזרה. אז מה אתה חושב חבר 'ה - אפשר לעשות את זה בשלום בלי mucking את הרישום או ביצוע סחוט מערכת ההפעלה שלי לא חוקית - או גרוע מזה - לגמרי unworkable? עריכה: אני כמובן בהנחה שאני יכול לגשת בסופו של דבר תארו לעצמכם D גביע / קטע אני. הייתי בבית אותם עוד 4 שעות הבוקר אך ללא הצלחה. |
|
| |||
| |||
| זהו רק עדכון ליידע אותך אני עדיין נדחתה גישה משהו D / L. אולי הם מחכים עד אחרי סוף אוקטובר כך "Buy Me" התאריך הוא מתישהו בשנת 2008 ולא בסוף 2007? ציטוט: פורסם במקור על ידי אלכס Err ... אתם יודעים כי יש תאריך תפוגה על הורדות לא? היה delving לתוך זה, וזה סוף השנה שבו יש לך רישיון מחדש (כמו לקנות את מפתח המוצר). מעולם לא אמר MS היה מטומטם. כסף מוצצי עלוקות כן, אבל מטומטמת? לא. ימים יגידו אנשים - ואני מנסה לשמור אותם כמה פעמים ביום לראות כאשר ניתנת גישה. מתי ואם אי פעם הוא, אני מתכוון לכתוב כאן ולתת כולכם יודעים. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| התקנת מערכות הפעלה מסוג USB | Coolyxxx | כללי תוכנות צ 'אט | 7 | 2nd מרץ 2009 16:50 |
| שתי מערכות הפעלה על מחשב אחד - Vista ו-Windows XP Dual Boot | TenQ | מערכות ההפעלה Windows | 1 | 11th פברואר 2009 12:05 |
| POST אומר אני כבר יש לי 2 מערכות הפעלה | Arriflex | מערכות ההפעלה Windows | 5 | 22 דצמבר 2007 17:25 |
| מדריכי התקנת 2 מערכות הפעלה | fishking | כללי תוכנות צ 'אט | 2 | 3rd דצמבר 2007 07:10 |
| השוואה בין מערכות ההפעלה! | superfly | כללי תוכנות צ 'אט | 4 | 24 אפריל 2007 06:42 |
| שרשרת כלים | |
| |