![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Spauskite čia ir registruokitės / registruotis: http://imaginecup.com/ Tada eikite čia: http://imaginecup.com/MyStuff/FreeSoftware.aspx Jis palaiko "Microsoft", kad visa tai teisėtu Aš dabar parsisiuntimas Vista ir XP Edit: aš paėmė mane apie 30 mėgina įveikti, tačiau jis dirbo pabaiga:)
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| LOL, aš į taip pat.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aš bandžiau kelis kartus, tačiau jis nebūtų apkrova. I'll try again another day.
| |||
| |||
| Tikimės, Jums gali prireikti kantrybės ir atkaklumo aikštelė. I've been at 'em 5 valandas kietas tik šios: "Software Downloads šiuo metu yra neprieinama. Check back later. Atgal. Norėdami patekti į Free Stuff po to, kai jūs užsiregistruosite, patvirtinta paspaudę ant savo elektroninio pašto adresą ir vėl nuoroda prisijungti, spauskite ant Konkursai meniu> bet Konkursai> Mano Software Downloads nuorodą dešinėje pusėje puslapio. Tikimės, kad Jūs gausite prieigą, ir kad jis niekada jus į aukščiau "... šiuo metu neprieinama ..." puslapyje. Ar jus, jei aš kada nors patekti į d / l nieko. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Klaidos ... jus vaikinai žino, kad yra galiojimo data parsisiųsti ar ne? Buvo rodančių akivaizdų į tai, ir tai metų pabaigoje, kai jūs iš naujo License (kaip pirkti produkto raktas). Niekada sakė VN buvo jame. Pinigų čiulpti Dėlės Taip, tačiau jame? ne.
|
| |||
| |||
| Citata:
![]() Good info Alex. Aš galvojau apie bando jį. |
|
| |||
| |||
| Citata:
Ach Cha! Senas posakiu apie "Jeigu tai skamba per daug gerai kad būtų tiesa, tai tikriausiai nėra gerai" taikoma ne tik mano ISP "British Telecom", bet "Microsoft" ir vadinamąjį "nemokamą" programinę įrangą "pasiūlymus. Tai sakė, aš patiria rimtų problemų, pastaruosius porą mėnesių dėl staigaus ir nepaaiškinami atjungimas prie interneto ir dažnai system crash, kad niekas dar nebuvo pasirengę nušviesti kai. Taigi aš tikiuosi gauti tai nemokamai atsisiųsti iš MS programinės įrangos naudojimo bitai jį išbandyti ir nustatyti sistemą Prisijungti klaidų, genda, ir atjungimas probs. Jei aš galų gale gauti padaryti nemokamai D / L mano operacine sistema Windows 2000 Pro, galiu knistis "bitų" išjungti be D / L, kuris pakeis visas pažeistas bitai, ir tada išvengti naujo pažymėjimo terminas? Aš neturiu sistemos arba taisymo diską, nes kompiuteris atėjo tikra, patvirtino, teisinės W2K instaliuotas ir buvo man, kad Didžiosios Britanijos labdaros neteikia paramos, atsarginė, ar pataisymai. Jie tik duoti ir daugiau: taigi mano Žinutės kitur padėti. So what d'you skaitytis vaikinai - ji gali būti atliekama saugiai, be Mucking registrą arba priimant Mano knackered OS neteisėtas - arba dar blogiau - visiškai netinkamas? EDIT: Aš, žinoma, darant prielaidą, kad galiu pagaliau susipažinti Imagine Cup D / L skyrių. I've been at 'em dar 4 valandas be jokio sėkmės ryte dar. |
|
| |||
| |||
| Tai tiesiog Atnaujinti let you know I'm vis dar neturi prieigos prie D / L nieko. Gal jie laukia kol po galutinio spalis kad "Buy Me" data yra kada nors 2008 metais, o ne 2007 m. pabaigos? Citata: Originally Posted by Alex Klaidos ... jus vaikinai žino, kad yra galiojimo data parsisiųsti ar ne? Buvo rodančių akivaizdų į tai, ir tai metų pabaigoje, kai jūs iš naujo License (kaip pirkti produkto raktas). Niekada sakė VN buvo jame. Pinigų čiulpti Dėlės Taip, tačiau jame? ne. Laikas parodys, žmonės - ir aš bandysime ir toliau juos porą kartų per dieną matyti, kai prieiga suteikiama. Kada ir jei jis kada nors yra, I'll post back here tegul y'all know. |