![]() |
|
|||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Du-te aici şi semn sus / registru: http://imaginecup.com/
Apoi, du-te aici: http://imaginecup.com/MyStuff/FreeSoftware.aspx Acesta este sprijinit de Microsoft, deci este totul legit I sînt descărcarea în prezent Vista si XP Editare: Eu mi-a luat cam 30 încearcă să intre prin, dar ea a lucrat în cele din urmă:)
De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() Sistemul meu: Unele alte lover!
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
LOL, am luat în cât mai bine.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Am încercat de câteva ori, dar nu ar fi de încărcare. Voi încerca din nou o altă zi.
|
|||
|
|||
|
Oameni buni, ar putea să aveţi nevoie de o mulţime de răbdare şi perseverenţă. Am fost la 'em timp de 5 ore solid cu numai acest lucru:
"Software-ul Download-uri sunt în prezent nu sunt disponibile. Verificaţi din nou mai târziu. Întoarceţi -". Pentru a ajunge la chestii circulaţie după ce aţi înregistrat, confirmat, făcând clic pe link-ul din e-mailul şi re-semnarea în, faceţi clic pe Competitii meniul drop-down> oricare dintre Concursuri> My Software Downloads link-ul din dreapta coloana a paginii. Din fericire, veţi avea acces şi că niciodată nu va lua tu la cele de mai sus "... în prezent indisponibil ..." pagină. Vă va permite să ştiu dacă vreodată ajunge la d / l nimic. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Err ... voi stii ca exista o data de expirare de pe descărcări nu?
Been intrand in acest lucru, si este sfârşitul anului în cazul în care va trebui să re-licenţă (ca în cumpere cheie de produs). MS a spus niciodată nu a fost o prostie. Bani-supt lipitori da, dar prost? nu.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
![]() Good info Alex. M-am gândit încearcă-l.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Ah ha! Zicală veche a "Dacă sună prea frumos să fie adevărat, atunci probabil că nu este bine" se aplică nu numai la ISP-ul meu de British Telecom, dar, de asemenea, Microsoft şi aşa-numitele "software" liber "oferte. Asta a spus, am fost care se confruntă cu unele probleme serioase pentru ultimele luni cu privire la o deconectare brusc şi inexplicabil de pe web şi crash frecvente de sistem care încă nimeni nu a fost dispus să pun în lumină asupra. Asa Speram la spre a lua acest drum liber drum liber de software-ul MS de a folosi biţi de ea pentru a încerca şi repara erorile Sistemului Jurnal, crashing, şi probs deconectare. Dacă am lua în cele din urmă de a face un l liber d / a curentului meu Windows 2000 Pro, pot curăţa "biţi" oprit l liber d / care să înlocuiască orice biţi rupt, apoi evita re-licenţă termenul? Eu nu am un sistem sau disc de reparare deoarece computerul venit cu o ameninţare reală, validat, de pre-instalat W2K juridice şi a fost dat mie de către o organizaţie de caritate din Regatul Unit care nu oferă suport, de back-up, sau remedieri. Ei pur şi simplu dau şi du-te: My Posts, prin urmare, în altă parte pentru ajutor. Deci, ce d'ai Recunosc ca baietii - se poate face în condiţii de siguranţă, fără a mucking în registry, sau de a face meu OS sleit ilegale - sau, mai rău - total irealizabil? EDIT: Sunt, desigur, presupunând că eu pot accesa în cele din urmă Imagine Cup d / Secţiunea L. Am fost la 'em pentru un alt 4 oră în această dimineaţă fără succes încă. |
|
|
|||
|
|||
|
Acesta este doar un Update să vă anunţ că am refuzat în continuare acces la d / l nimic.
Poate că sunt în aşteptare până la sfârşitul octombrie, astfel încât "Buy Me" data este uneori, în 2008, mai degrabă decât la sfârşitul anului 2007? Citat: Iniţial Adăugată pe site de alex Err ... voi stii ca exista o data de expirare de pe descărcări nu? Been intrand in acest lucru, si este sfârşitul anului în cazul în care va trebui să re-licenţă (ca în cumpere cheie de produs). MS a spus niciodată nu a fost o prostie. Bani-supt lipitori da, dar prost? nu. Timpul va spune oameni buni - şi voi continua să încercăm-le de cateva ori pe zi pentru a vedea când accesul este acordată. Când şi dacă vreodată este, Voi posta inapoi aici si lasa-y'all ştiu. |