![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Choďte sem a prihlásiť / registrovať: http://imaginecup.com/ Potom choď sem: http://imaginecup.com/MyStuff/FreeSoftware.aspx Tá je podporovaná spoločnosťou Microsoft, takže je všetko dôveryhodne V súčasnej dobe som sťahovanie Vista a XP Edit: I trvalo mi asi 30 sa pokúsi prejsť, ale fungovalo to nakoniec:)
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| LOL, som sa dostal do rovnako.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Snažil som sa niekoľkokrát, ale to by sa nenačíta. Skúsim to zase ďalší deň.
| |||
| |||
| Lidi, možno budete potrebovať veľa trpezlivosti a vytrvalosti. Bol som na 'em po dobu 5 hodín pevné s iba toto: "Stiahnutie softvéru sú v súčasnej dobe k dispozícii. Skúste to znova neskôr. Návrat. " Sa dostať k veci zadarmo po registrácii, potvrdil kliknutím na odkaz v e-mailu a re-podpisu, kliknite na súťaže drop-down menu> niektorý z Súťaže> Môj softvér na prevzatie odkaz v pravom stĺpci-ruke stránky. Dúfajme, dostanete prístup, a že už nikdy vás do výšky "... v súčasnosti nie je k dispozícii ..." stránku. Dáme vám vedieť, či ešte niekedy dostanem do d / l nič. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ehm ... vy viete, že je dátum vypršania platnosti stiahnutie alebo nie? Sa ponorí do tohto, a to je koniec roka, kedy budete musieť re-licenciu (ako v nákupe Product Key). Nikdy nepovedala MS bol hlúpy. Money-sucking leech áno, ale hlúpi? ne.
|
| |||
| |||
| Citácia:
![]() Good info Alex. Premýšľal som o to snažia. |
|
| |||
| |||
| Citácia:
Aha! Staré porekadlo o "Ak to znie príliš dobre, aby to bola pravda, tak to asi nie je dobré" sa vzťahuje nielen k môjmu ISP of British Telecom, ale aj Microsoft a tak-zvané 'zadarmo' softvér 'ponúka. , Ktorý povedal: Bol som zažíva vážne problémy za posledných pár mesiacov o náhle a nevysvetliteľné odpojenie na webe a časté zrútenie systému, že nie-jeden predsa bol ochotný vrhnúť svetlo na. Tak som dúfal, že si to zadarmo na stiahnutie softvéru členské štáty používali kúsky to vyskúšať a opraviť chyby systémového protokolu, zhadzovať, a odpojenie probs. Ak som sa nakoniec dostať do voľného d / l z mojich súčasných Windows 2000 Pro, môžem prehľadávať 'kúsky' z voľnej d / l, aby nahradili rozbité kúsky, a potom sa zabrániť opätovnému-licencie lehota? Nemám systému alebo opraviť disk, pretože počítač prišiel s originálne, potvrdený, právne W2K pre-nainštalované a dostala sa mi charita UK, že neposkytuje pomoc, back-up, alebo opravy. Iba dať a ísť: teda moje príspevky inde o pomoc. Tak čo si myslíš d'chlapci - možno bezpečne uskutočniť, bez nakladanie horniny do registra, alebo aby mi knackered OS protiprávne - alebo ešte horšie - úplne nepoužiteľný? EDIT: Ja som samozrejme za predpokladu, že som si nakoniec prístup Imagine Cup d / l sekcie. Bol som na 'em pre ďalšie 4 hodiny ráno sa zatiaľ bez úspechu. |
|
| |||
| |||
| To je len aktualizácia, aby si vedel, ja som stále odmietnutý prístup k d / l nič. Možno čakajú až od konca októbra, takže "Buy Me" dátum je niekedy v roku 2008, skôr ako do konca roka 2007? Citácia: Pôvodne Poslal alex Ehm ... vy viete, že je dátum vypršania platnosti stiahnutie alebo nie? Sa ponorí do tohto, a to je koniec roka, kedy budete musieť re-licenciu (ako v nákupe Product Key). Nikdy nepovedala MS bol hlúpy. Money-sucking leech áno, ale hlúpi? ne. Čas ukáže, ľudí - a ja budem ďalej snažiť im niekoľkokrát denne, aby zistili, kedy je umožnený prístup. Kedy a či to vôbec je, uvidíme po sem a nech vám všetkým vedieť. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Inštalácia operačných systémov na USB | Coolyxxx | Všeobecné Software Chat | 7 | 2. marca 2009 16:50 |
| Dva operačné systémy na jednom PC - Windows Vista a XP Duální Zavádzacia | TenQ | Operačné systémy Windows | 1 | 11. február 2009 12:05 |
| POST mi hovorí, já mám 2 operačné systémy | Arriflex | Operačné systémy Windows | 5 | 22. december 2007 17:25 |
| Sprievodcovia inštaláciou 2 Operačné systémy | fishking | Všeobecné Software Chat | 2 | 3. decembra 2007 07:10 |
| Porovnávanie operačných systémov! | superflu | Všeobecné Software Chat | 4 | 24. apríla 2007 06:42 |
| Thread Tools | |
| |