rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Dostęp przez FTP problem w systemie Windows 2003 Server z programem ISA Server 2004

Reply

Narzędzia wątku
Old 12 czerwca 2009, 01:02
Nowe państwa grupy

Default Dostęp przez FTP problem w systemie Windows 2003 Server z programem ISA Server 2004

Cześć,

Mam problem z moim Windows 2003 Server z programem ISA Server 2004 zainstalowano na nim. Za każdym razem, gdy próbowałem uzyskać dostęp do wszelkich zewnętrznych serwerów FTP, pojawia się następujący błąd.

Błąd FTP folder: System Windows nie może uzyskać dostępu do tego folderu. Upewnij się, że wpisana nazwa pliku poprawnie i masz uprawnienie.
Szczegóły: Połączenie z serwerem nie było możliwe.

Mam wypróbowany kilka opcji:

Użyj pasywnego protokołu FTP (dla modemu DSL Firewall i kompatybilność) jest zaznaczone.

Włącz widok folderów FTP (poza IE) jest zaznaczone.

W ISA reguła dostępu tylko do odczytu pole un-oznakowane.

Ponadto chciałbym, aby pozwolić Ci poinformowała, że wszyscy klienci albo Klienci serwera proxy sieci Web lub Secure NAT klienci są w stanie przeglądać zewnętrznych serwerów FTP.

Proszę po rozwiązanie, jeśli każdy organ rozwiązać go wcześniej.

Pozdrowienia,

TQasim
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.