![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj, sorry im nové zde, a to by mohlo být reálné jednoduchá otázka. Existuje přesto možné, jak se můj počítač zpět, kdy to bylo, když jeho nová. Mám všechny mé softwarové a doscuments podpořil na externí HDD a já mám XP disk, pokud je to potřeba. Díky výpočetní fóra. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je XP disk buď plnou verzi OEM verzi nebo zotavení disk?
| |||
| |||
| Ahoj jeho oky zotavení CD Rom S XP Home SP2 verze 1.0 Při spuštění doesnt říct anyhting o kompletní přeinstalovat nebo nic Hmm jakékoliv jiné wya provést čistou instalaci? Děkujeme za vaši rychlou rpely |
|
| |||
| |||
| Co se týče jsem si vědom nemůžete udělat kompletní přeinstalovat pomocí využití disku, všechno, co bude dělat, je oprava zkorumpovaný systém souborů Nasednout na Mesh pro OEM kopii XP pro vaše PC. Buď to, že si úplnou kopii XP. |
|
| |||
| |||
| OK díky moc, nebo je-li koupit i kopii, která bude fungovat? Protože ok proberly dostali dobroto podpůrného týmu jeden trvat asi týden zpátky. Díky |
|
| |||
| |||
| Nákup zbrusu novou kopii XP od říct Staples bude dělat trik, budete muset znovu instalovat žádné ovladače XP není vyzvednout na kterých nebude mnoho. |
|
| |||
| |||
| Ahoj moje první umístění na tomto fóru jsem měl problémy s mým Mesh ks Četl jsem hodně zveřejněním na různých fórech alnd mnoho lidí souhlasí, že svinstvo zákaznické podpory PC byla pokuta až do teď, ale já jsem se potýkají s odvádějí přeinstalujete všechny jsem je ok využití cd které im řekl zvyklý pomáhat mnohem mohu trvat na OEM na XP a proč bych měl kupovat znovu kopírovat to je brát příliš daleko nějakou radu by welcome.Many Díky. |
|
| |||
| |||
| Vždy se můžete pokusit získat plnou verzi od oka, ale ne s vědomím, že zákonná Já nevím, jestli jsou povinni osobně myslím, že plnou verzi by měl být dodáván s každým PC. Pokud potřebujete koupit verzi e kupujícího prodávat OEM verze na asi 50 liber, které jsou plné verze bez obalu a návodu samolepky nebo podporu a licence se vztahuje pouze na první jdou na PC. Ive používá pro stárne bez potíží. |
|
| |||
| |||
| Ahoj díky za mnohé, že si myslím, že bych sstoupím že route.Regards |
|
| |||
| |||
| I e-mailem zákaznický servis a tam tak hustý, i požádal o OEM verzi, protože by poslal jednu s každým PC a řekli, že by stálo 70 liber bez poštovného za revocery disk. I když jsem požádal o OEM disk. Myslím si, že by tam číst e-maily správně. Rovněž i dont think budou posílat mi OEM Disc buď. Při procházení vymáhání dic když první varianta je Instalace Windows XP Jsem kliknul a že to vypadalo, jako kdyby se od čisté instalaci - to řekl: "Poznámka: Toto může odstranit všechny dokumenty z tohoto počítače." Může mi někdo dát detialed návod, jak udělat čistou instalaci XP na mém počítači jeden odstranit všechno ostatní? Díky |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Zpět nahoru na záda dostat nahoru? | alex | Obecné Software Chat | 3 | 2 listopadu 2009 08:55 |
| Im zpět | Cew27 | Vypnout Téma diskuze | 11 | 27. května 2009 08:40 |
| Hello, I'm Back Again ....... | Emrys88 | Představte Yourself Zde | 6 | 21. březen 2009 13:37 |
| Thread Nástroje | |
| |