μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Λειτουργικά συστήματα Windows

Register

Πάρτε πίσω στο PC, όταν για πρώτη φορά είχε αυτό.

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 8η Ιουλ 2007, 11:08
Νέο Μέλος Ομάδα

Γεια σου, συγγνώμη im νέο εδώ και αυτό θα μπορούσε να είναι μια πραγματικά εύκολη ερώτηση.

Υπάρχει έτσι κι αλλιώς είναι δυνατόν να υπολογιστή μου από πίσω στο όταν ήταν, όταν το νέο.

Έχω όλες μου doscuments και λογισμικού για την υποστήριξη των εξωτερικών HDD και έχω XP δίσκο μου αν αυτό είναι αναγκαίο.

Χάρη Το Φόρουμ Υπολογιστών.
Old 8η Ιουλ 2007, 11:16
Banned Ομάδα

Είναι η XP δίσκο είτε σε πλήρη μορφή μια έκδοση OEM ή ανάκτηση δίσκο;
Για ΚΑΕ θα μπορούσαμε να πούμε "Για την εκ νέου εγκατάσταση των XP σε Dell (παράδειγμα) μόνο υπολογιστή"

Το σύστημά μου: #

Processor (s):
Intel P4
Motherboard:
ECS 915pla2
Μνήμες:
1gb
Κάρτα γραφικών (ες):
ATI Radeon x1050
Κάρτα Ήχου:
ρομβοειδών xtreme 7,1
Hard Drive (s):
160GB
Optical Drive (s):
DVD-ROM combo drive DVD + /-RW
Υπόθεση / PSU:
antech/x-power585
Ψύξη:
αέρα
Network / Internet:
ασύρματο
Monitor (ες):
Philips 109b6 19 "CRT
Operating System (s):
Windows XP
Old 8η Ιουλ 2007, 11:19
Νέο Μέλος Ομάδα

Γεια σου τα μάτια Recovery CD Rom

Με XP Home με SP2 έκδοση 1.0

Κατά την πορεία doesn't πω anyhting περίπου πλήρη επανεγκατάσταση ή τίποτα

Χμμ οποιαδήποτε άλλη wya να κάνει μια καθαρή εγκατάσταση;

Ευχαριστώ για τη γρήγορη rpely
Old 8η Ιουλ 2007, 11:32
Banned Ομάδα

Όσον αφορά Είμαι επίγνωση δεν μπορείτε να κάνετε μια πλήρη επανεγκατάσταση του χρησιμοποιώντας ένα δίσκο ανάκτησης, το μόνο που θα κάνουν είναι επισκευή διεφθαρμένο σύστημα αρχείων
Πάρτε επάνω στην ματιών για ένα αντίγραφο OEM των XP για τον υπολογιστή σας.
Είτε ή ότι έχετε ένα πλήρες αντίγραφο των XP.
Old 8η Ιουλ 2007, 11:34
Νέο Μέλος Ομάδα

ΟΚ ευχαριστώ πολύ, ή αν θ αγοράσω ένα αντίγραφο που θα λειτουργεί;

Γιατί έχεις μάτια proberly χάλια ομάδα υποστήριξης ενός χρειαστούν περίπου μια εβδομάδα να γυρίσω.

Ευχαριστώ
Old 8η Ιουλ 2007, 11:41
Banned Ομάδα

Αγοράζοντας ένα ολοκαίνουργιο αντίγραφο των XP από πω Staples θα κάνει το κόλπο, θα έχετε την επανεγκατάσταση των οδηγών που XP δεν μέριμνα για την οποία δεν θα είναι πολλές.
Old 10 Ιούλη 2007, 15:32
Νέο Μέλος Ομάδα

Γεια την πρώτη μου τοποθέτηση σχετικά με αυτό το φόρουμ είχα μερικά προβλήματα με το pc μου ματιών Έχω διαβάσει πολλά σχετικά με τις διάφορες θέσεις του φόρουμ alnd πολλοί άνθρωποι συμφωνούν ότι έχουν χάλια υποστήριξη πελατών του υπολογιστή έχει πρόστιμο μέχρι τώρα, αλλά είμαι αντιμέτωπος με κάνει επανεγκαταστήσετε όλα έχω ματιών είναι η ανάκτηση cd που είπε im συνηθίζει βοηθήσει πολύ να επιμένω σε OEM των XP και γιατί θα πρέπει να έχω για να αγοράσουν εκ νέου αντίγραφο thats λάβει πολύ οποιαδήποτε συμβουλή θα ήταν welcome.Many Ευχαριστώ.
Old 10 Ιούλη 2007, 22:52
Μέλος Ομάδα

Μπορείτε πάντα να προσπαθήσετε να πάρετε μια πλήρης έκδοση από το μάτι, αλλά μη γνωρίζοντας το legalities δεν ξέρω αν είναι υποχρεωμένοι Προσωπικά νομίζω ότι μια πλήρης έκδοση θα πρέπει να αποστέλλονται με κάθε υπολογιστή.
Αν πρέπει να αγοράσετε μια έκδοση ηλεκτρονικού αγοραστή πωλούν εκδόσεις OEM σε περίπου £ 50 είναι πλήρες, χωρίς εκδόσεις η συσκευασία και τις οδηγίες αυτοκόλλητα ή στήριξη και η άδεια καλύπτει μόνο το πρώτο PC να προχωρήσουμε. IVe χρησιμοποιούνται για ηλικίες δεν με κόπο.
Old 10 Ιούλη 2007, 23:28
Νέο Μέλος Ομάδα

Γεια σας ευχαριστώ πολύ για αυτό νομίζω ότι θα μείνει ότι route.Regards
Old 11 Ιουλ 2007, 06:08
Νέο Μέλος Ομάδα

Θα σας σταλούν το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών και υπάρχει τόσο πυκνή, ρώτησα για την έκδοση OEM που θα πρέπει να της αποσταλεί κάθε μία με το PC και τους είπε ότι θα κοστίσει £ 70 εκτός από γραμματόσημα για μια revocery δίσκο. Ακόμη και αν ρώτησα για ένα δίσκο OEM. Νομίζω ότι πρέπει να διαβάσει σωστά τα μηνύματα εκεί.

I dont Επίσης πιστεύουν ότι θα μου στείλει ένα ΚΑΕ είτε Disc.

Κατά την περιήγηση της ανάκτησης dic αν η πρώτη επιλογή είναι

Εγκατάσταση των Windows XP

I πατήσατε και ότι τα πράγματα έδειχναν ότι θα ήταν, από μια καθαρή εγκατάσταση - δήλωσε "Σημειώστε αυτό μπορεί να απομακρύνει όλα τα έγγραφα από αυτό τον υπολογιστή."

Μπορεί κανείς να μου δώσει οδηγίες για το πώς detialed να κάνει μια καθαρή εγκατάσταση των XP σε έναν υπολογιστή μου αφαιρέσετε οτιδήποτε άλλο;

Ευχαριστώ
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.