manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Uzmite natrag na računalo kada sam prvi put je to.

Reply

Thread Tools
Old 8. srpnja 2007, 11:08
Novi član grupe

Hej, ispričavam im nova ovdje i ovo bi mogao biti pravi lako pitanje.

Ima li bilo kako moguce i dobivanje natrag na moj računalo kada ga je, kada je svoju novu.

Imam softver i sve moje doscuments podlogom na vanjski HDD a ja je dobio moj XP disk ako je potrebno.

Hvala Computer Forum.
Old 8. srpnja 2007, 11:16
Zabranjen Group

Je li XP diska ili punu verziju jednog ili OEM verziju Recovery disk?
Za OEM se može reći: "Za ponovnu instalaciju XP na Dell (primjer) PC samo"

My System: #

Procesor (i):
Intel P4
Matične ploče:
ECS 915pla2
RAM memorija:
1GB
Grafička kartica (e):
ATI Radeon x1050
Sound Card:
diamond Xtreme 7,1
Tvrdi disk (i):
160GB
Optički pogon (e):
DVD-ROM Combo drive DVD + /-RW
Case / PSU:
antech/x-power585
Hlađenje:
zrak
Network / Internet:
bežični
Monitor (e):
109b6 Philips 19 "CRT
Operacijski sustav (e):
Windows XP
Old 8. srpnja 2007, 11:19
Novi član grupe

Hej jedan njen mrežaste Recovery CD ROM

Sa XP Home sa SP2 verziju 1.0

Kada se izvodi anyhting reći o kompletna reinstalirati ili bilo što

Hmm bilo koje druge wya napraviti čistu instalaciju?

Thanks for your quick rpely
Old 8. srpnja 2007, 11:32
Zabranjen Group

Dug kao Ja sam svjestan da ne možete učiniti kompletnu reinstalirati koristeći recovery disk, sve ono što će učiniti je popraviti pokvarene sistemske datoteke
Dobijte na to stupica za OEM kopiju XP za svoje računalo.
Ili to ili dobiti potpunu kopiju XP.
Old 8. srpnja 2007, 11:34
Novi član grupe

OK hvala vrlo velik dio, ili ako sam kupiti primjerak koji će raditi?

Zbog mrežaste proberly got sranje tim za podršku potrajati oko jedan tjedan da se vratim.

Hvala
Old 8. srpnja 2007, 11:41
Zabranjen Group

Kupujete potpuno novu kopiju XP od Staples reći će obaviti izigrati, morat ćete ponovo instalirati sve drivere da XP ne podići na kojima neće biti mnogo.
Old 10 srp 2007, 15:32
Novi član grupe

Hi moj prvi objavljivanja na ovom forumu sam imao nekih problema sa mojim pc mrežaste imam puno čitati postove na raznim forumima alnd puno ljudi se slažu da su sranje korisničku podršku PC je u redu do sada, ali ja sam suočena s događaj reinstalirati sve imam je isprepletena recovery cd koji im je rekao navika pomoći koliko mogu insistirati na OEM od XP i zašto bi mi to kupiti ponovno kopirati taj to uzeti previše daleko bilo koji savjet bi bio welcome.Many Hvala.
Old 10 srp 2007, 22:52
Member Group

Uvijek možete probati da bi dobili pun inačici od mrežaste, ali ne znajući za legalities, ne znam jesu li to dužni osobno mislim pun inačici bi trebao biti isporučen sa svakim računalo.
Ako trebate kupiti verziju e kupcu prodati OEM verzije oko £ 50 su pune verzije, bez pakiranja i upute naljepnice ili podršku i licenca pokriva samo prvi PC idu dalje. Ive koristiti ih za uzraste bez poteškoća.
Old 10 srp 2007, 23:28
Novi član grupe

Hi mnogobrojan hvala za koje ja mislim da će ići dolje da route.Regards
Old 11 srp 2007, 06:08
Novi član grupe

JA elektronička pošta usluge kupcima i tamo tako gustu, ja pitao za OEM verziju, kao što bi trebale poslanih jedan sa svakog PC-a, rekao je da će to £ 70 isključujući trošak poštarine za revocery disk. Iako sam zamolio za OEM disk. Mislim da su tu trebali čitati poruke e-pošte valja.

Također ja dont misliti oni će poslati mene OEM Disc oba.

Dok pregledavate dic recovery iako je prva opcija

Instalacija Windows XP

Sam kliknuo i da ga pogleda kao da bi to od čistu instalaciju - ona reče: "Napomena Ovaj svibanj ukloniti sve dokumente off ovom računalu."

Može bilo tko popuštanje mene detialed upute o tome kako napraviti čistu instalaciju od XP na moj pc jedne ukloniti sve drugo?

Hvala
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.