![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hej, ispričavam im nova ovdje i ovo bi mogao biti pravi lako pitanje. Ima li bilo kako moguce i dobivanje natrag na moj računalo kada ga je, kada je svoju novu. Imam softver i sve moje doscuments podlogom na vanjski HDD a ja je dobio moj XP disk ako je potrebno. Hvala Computer Forum. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je li XP diska ili punu verziju jednog ili OEM verziju Recovery disk?
| |||
| |||
| Hej jedan njen mrežaste Recovery CD ROM Sa XP Home sa SP2 verziju 1.0 Kada se izvodi anyhting reći o kompletna reinstalirati ili bilo što Hmm bilo koje druge wya napraviti čistu instalaciju? Thanks for your quick rpely |
|
| |||
| |||
| Dug kao Ja sam svjestan da ne možete učiniti kompletnu reinstalirati koristeći recovery disk, sve ono što će učiniti je popraviti pokvarene sistemske datoteke Dobijte na to stupica za OEM kopiju XP za svoje računalo. Ili to ili dobiti potpunu kopiju XP. |
|
| |||
| |||
| OK hvala vrlo velik dio, ili ako sam kupiti primjerak koji će raditi? Zbog mrežaste proberly got sranje tim za podršku potrajati oko jedan tjedan da se vratim. Hvala |
|
| |||
| |||
| Kupujete potpuno novu kopiju XP od Staples reći će obaviti izigrati, morat ćete ponovo instalirati sve drivere da XP ne podići na kojima neće biti mnogo. |
|
| |||
| |||
| Hi moj prvi objavljivanja na ovom forumu sam imao nekih problema sa mojim pc mrežaste imam puno čitati postove na raznim forumima alnd puno ljudi se slažu da su sranje korisničku podršku PC je u redu do sada, ali ja sam suočena s događaj reinstalirati sve imam je isprepletena recovery cd koji im je rekao navika pomoći koliko mogu insistirati na OEM od XP i zašto bi mi to kupiti ponovno kopirati taj to uzeti previše daleko bilo koji savjet bi bio welcome.Many Hvala. |
|
| |||
| |||
| Uvijek možete probati da bi dobili pun inačici od mrežaste, ali ne znajući za legalities, ne znam jesu li to dužni osobno mislim pun inačici bi trebao biti isporučen sa svakim računalo. Ako trebate kupiti verziju e kupcu prodati OEM verzije oko £ 50 su pune verzije, bez pakiranja i upute naljepnice ili podršku i licenca pokriva samo prvi PC idu dalje. Ive koristiti ih za uzraste bez poteškoća. |
|
| |||
| |||
| Hi mnogobrojan hvala za koje ja mislim da će ići dolje da route.Regards |
|
| |||
| |||
| JA elektronička pošta usluge kupcima i tamo tako gustu, ja pitao za OEM verziju, kao što bi trebale poslanih jedan sa svakog PC-a, rekao je da će to £ 70 isključujući trošak poštarine za revocery disk. Iako sam zamolio za OEM disk. Mislim da su tu trebali čitati poruke e-pošte valja. Također ja dont misliti oni će poslati mene OEM Disc oba. Dok pregledavate dic recovery iako je prva opcija Instalacija Windows XP Sam kliknuo i da ga pogleda kao da bi to od čistu instalaciju - ona reče: "Napomena Ovaj svibanj ukloniti sve dokumente off ovom računalu." Može bilo tko popuštanje mene detialed upute o tome kako napraviti čistu instalaciju od XP na moj pc jedne ukloniti sve drugo? Hvala |