kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > A Windows operációs rendszerek

Register

Menj vissza a PC Amikor először is volt.

Reply

Téma eszközök
Old Július 8. 2007, 11:08
Új tag Csoport

Smile Menj vissza a PC Amikor először is volt.

Szia, bocs im new here, és ez lehet egy igazi könnyű kérdés.

Van egyébként lehetővé getting a számítógépet vissza, amikor az volt, amikor az új.

Megvan minden szoftver és doscuments támogatott, a külső HDD-és kaptam XP lemezt, ha ez szükséges.

Köszönet A Számítógép Fórum.
Old Július 8. 2007, 11:16
Tiltott Group

Default Menj vissza a PC Amikor először is volt.

Ez az XP lemezt, vagy a teljes verzió egy OEM változat, vagy a helyreállítási lemez?
Az OEM azt is mondja: "Az ismételt üzembe XP a Dell (példa) PC csak"

My System: #

Processzor (ok):
Intel P4
Alaplap:
ECS 915pla2
RAM memória:
1gb
Grafikus kártya (k):
ATI Radeon x1050
Hangkártya:
Diamond xtreme 7,1
Merevlemez (ek):
160GB
Optikai meghajtó (k):
DVD-ROM combo drive DVD + /-RW
Case / tápegység:
antech/x-power585
Hűtés:
levegő
Hálózat / Internet:
vezeték nélküli
Monitor (ok):
Philips 109b6 19 "CRT
Operációs rendszer (ek):
Windows XP
Old Július 8. 2007, 11:19
Új tag Csoport

Hé, hogy a szembőség Recovery CD-Rom

Az XP Home SP2 verzió 1,0

Amikor fut doesnt mondom anyhting kb teljes újratelepítése vagy semmit

Hmm más wya nem tiszta telepíteni?

Köszönöm a gyors rpely
Old Július 8. 2007, 11:32
Tiltott Group

Amennyire én tisztában vagyok, akkor nem a teljes újratelepítéséhez használ hasznosítás lemezre, hogy mindent megtesz a javítás a korrupt rendszer fájlokat
Szállj be a Mesh egy OEM XP példányát a számítógépre.
Vagy ez, vagy annak teljes másolatát XP.
Old Július 8. 2007, 11:34
Új tag Csoport

OK köszönöm szépen, vagy ha veszek egy-egy példányát is, hogy a munka?

Mivel mesh proberly van szar támogató csoport egy körülbelül egy hét vissza.

Köszönöm
Old Július 8. 2007, 11:41
Tiltott Group

Vásárlás egy vadonatúj példányát XP mondom Staples megteszünk a trükköt, akkor valószínűleg újra a vezetők, hogy az XP nem vedd fel, amelyek nem lesznek sokan.
Old Július 10 2007, 15:32
Új tag Csoport

Red face Menj vissza a PC Amikor először is volt.

Szia első hozzászólás ezen a fórumon már volt némi probléma az én Hálószembőség db elolvastam egy csomó hozzászólások különféle fórumokon alnd sokan egyetértenek abban, hogy szar ügyfélszolgálati a számítógép került bírság eddig de szembesülnek Ennek a újratelepítéséhez minden van a szembőség hasznosítás cd im elmondta szokás, amely segít sokat tudok ragaszkodnak az OEM XP és miért kellene, hogy újra vásárolni másolatát thats hozott túl messze a tanácsadás lenne welcome.Many Köszönöm.
Old Július 10 2007, 22:52
Csoport tagja

Te mindig meg kell kérni a teljes verzió a szembőség, de nem tudta a legalities Nem tudom, hogy ők személy szerint úgy gondolom, köteles a teljes verzió kell szállítani minden számítógépen.
Ha meg kell vásárolni változata e vevő eladja az OEM változatok, körülbelül 50 £ azok teljes változatban nélkül a csomagolást és utasítások matricák vagy támogatnak, és a licenc csak az első számítógép is menjenek tovább. Ive használják őket a korosztály nem baj.
Old Július 10 2007, 23:28
Új tag Csoport

Szia Köszönöm, hogy azt hiszem, megyek le, hogy route.Regards
Old Július 11 2007, 06:08
Új tag Csoport

Smile Menj vissza a PC Amikor először is volt.

Én e-mailben az ügyfélszolgálattal, és igen vastag, megkérdeztem egy OEM verzió, ahogyan kell küldeni az egyik minden számítógépen, és azt mondta, költség £ 70 postaköltséget, kivéve a revocery lemezt. Annak ellenére, hogy megkértem egy OEM lemezt. Úgy gondolom, hogy helyesen van e-mailek megfelelően.

Also I dont think fognak küldeni nekem egy OEM Disc sem.

Böngészés közben a helyreállítási dic bár az első lehetőség

A Windows XP telepítése

Rákattintottam, és úgy nézett ki, mintha ez od tiszta felszerel - azt mondta: "ez a megjegyzés eltávolításához minden dokumentumot ki ezen a gépen."

Tud akárki adjon nekem detialed utasítást, hogy hogyan csinál egy tiszta felszerel-ból XP on my pc egy eltávolítás minden mást?

Köszönöm
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Vissza Kezd el a back up? alex General Chat szoftver 3 November 2, 2009 08:55
Im back Cew27 Off Topic Discussion 11 27. május 2009 08:40
Hello, I'm Back Again ....... Emrys88 Itt mutasd meg magadat 6 21. március 2009 13:37
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.