![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia, bocs im new here, és ez lehet egy igazi könnyű kérdés. Van egyébként lehetővé getting a számítógépet vissza, amikor az volt, amikor az új. Megvan minden szoftver és doscuments támogatott, a külső HDD-és kaptam XP lemezt, ha ez szükséges. Köszönet A Számítógép Fórum. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ez az XP lemezt, vagy a teljes verzió egy OEM változat, vagy a helyreállítási lemez?
| |||
| |||
| Hé, hogy a szembőség Recovery CD-Rom Az XP Home SP2 verzió 1,0 Amikor fut doesnt mondom anyhting kb teljes újratelepítése vagy semmit Hmm más wya nem tiszta telepíteni? Köszönöm a gyors rpely |
|
| |||
| |||
| Amennyire én tisztában vagyok, akkor nem a teljes újratelepítéséhez használ hasznosítás lemezre, hogy mindent megtesz a javítás a korrupt rendszer fájlokat Szállj be a Mesh egy OEM XP példányát a számítógépre. Vagy ez, vagy annak teljes másolatát XP. |
|
| |||
| |||
| OK köszönöm szépen, vagy ha veszek egy-egy példányát is, hogy a munka? Mivel mesh proberly van szar támogató csoport egy körülbelül egy hét vissza. Köszönöm |
|
| |||
| |||
| Vásárlás egy vadonatúj példányát XP mondom Staples megteszünk a trükköt, akkor valószínűleg újra a vezetők, hogy az XP nem vedd fel, amelyek nem lesznek sokan. |
|
| |||
| |||
| Szia első hozzászólás ezen a fórumon már volt némi probléma az én Hálószembőség db elolvastam egy csomó hozzászólások különféle fórumokon alnd sokan egyetértenek abban, hogy szar ügyfélszolgálati a számítógép került bírság eddig de szembesülnek Ennek a újratelepítéséhez minden van a szembőség hasznosítás cd im elmondta szokás, amely segít sokat tudok ragaszkodnak az OEM XP és miért kellene, hogy újra vásárolni másolatát thats hozott túl messze a tanácsadás lenne welcome.Many Köszönöm. |
|
| |||
| |||
| Te mindig meg kell kérni a teljes verzió a szembőség, de nem tudta a legalities Nem tudom, hogy ők személy szerint úgy gondolom, köteles a teljes verzió kell szállítani minden számítógépen. Ha meg kell vásárolni változata e vevő eladja az OEM változatok, körülbelül 50 £ azok teljes változatban nélkül a csomagolást és utasítások matricák vagy támogatnak, és a licenc csak az első számítógép is menjenek tovább. Ive használják őket a korosztály nem baj. |
|
| |||
| |||
| Szia Köszönöm, hogy azt hiszem, megyek le, hogy route.Regards |
|
| |||
| |||
| Én e-mailben az ügyfélszolgálattal, és igen vastag, megkérdeztem egy OEM verzió, ahogyan kell küldeni az egyik minden számítógépen, és azt mondta, költség £ 70 postaköltséget, kivéve a revocery lemezt. Annak ellenére, hogy megkértem egy OEM lemezt. Úgy gondolom, hogy helyesen van e-mailek megfelelően. Also I dont think fognak küldeni nekem egy OEM Disc sem. Böngészés közben a helyreállítási dic bár az első lehetőség A Windows XP telepítése Rákattintottam, és úgy nézett ki, mintha ez od tiszta felszerel - azt mondta: "ez a megjegyzés eltávolításához minden dokumentumot ki ezen a gépen." Tud akárki adjon nekem detialed utasítást, hogy hogyan csinál egy tiszta felszerel-ból XP on my pc egy eltávolítás minden mást? Köszönöm |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Vissza Kezd el a back up? | alex | General Chat szoftver | 3 | November 2, 2009 08:55 |
| Im back | Cew27 | Off Topic Discussion | 11 | 27. május 2009 08:40 |
| Hello, I'm Back Again ....... | Emrys88 | Itt mutasd meg magadat | 6 | 21. március 2009 13:37 |
| Téma eszközök | |
| |