![]() |
|
| |||
| |||
| היי, סליחה IM חדש כאן וזה יכול להיות ממש קל השאלה. האם יש בכלל אפשרי לפי מקבל את המחשב שלי בחזרה כאשר הוא היה כאשר החדש שלה. יש לי את כל תוכנות doscuments המגובים על HDD חיצוני ויש לי את הדיסק XP אם כי יש צורך. מודים על המחשב הפורום. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| האם הדיסק XP או גירסה מלאה של גרסת OEM או לשחזור דיסק?
| |||
| |||
| היי א לסבך את תקליטור שחזור רום עם XP Home עם SP2 גרסה 1.0 בעת הרצת doesn't לומר בנושא anyhting להשלים מחדש או משהו הממ אחרת wya לעשות התקנה נקייה? תודה על מהירות rpely |
|
| |||
| |||
| ככל שאני מודע לכך שאתה לא יכול לעשות מלאה מחדש באמצעות שחזור דיסק, כל זה יהיה לעשות הוא לתקן קבצי מערכת מושחתים קבל על גבי רשת כדי להעתיק ל-OEM של XP עבור המחשב האישי. או זה או לקבל עותק מלא של XP. |
|
| |||
| |||
| בסדר תודה רבה, או אם אני קונה עותק יהיה זה עובד? כי יש לשלב proberly חלאות צוות התמיכה של לקחת בערך שבוע לחזור. תודה |
|
| |||
| |||
| לקנות עותק חדש של XP מ אומר Staples יעשה את העבודה, יהיה עליך להתקין מחדש את כל הנהגים כי XP לא להרים שבו לא יהיו רבים. |
|
| |||
| |||
| היי הראשונה שלי על פירסום פורום זה יש לי קצת בעיות עם המחשב שלי להשתלב קראתי הרבה הודעות בפורומים שונים על alnd הרבה אנשים מסכימים שהם חלאות תמיכת הלקוחות של המחשב הייתה בסדר עד עכשיו, אבל אני מתמודד עם עושים מחדש את כל מה שיש לי היא לשלב ההתאוששות CD רגיל בו IM אמר שאני יכול לעזור הרבה להתעקש על XP ו-OEM של למה אני צריך לקנות מחדש להעתיק thats לוקחים את זה רחוק כל עצה יהיה welcome.Many תודה. |
|
| |||
| |||
| אתה תמיד יכול לנסות להשיג גרסה מלאה של רשת אבל לא את הידיעה legalities אני לא יודע אם הם מחויב באופן אישי אני חושב גרסה מלאה shipped צריך להיות עם כל מחשב. אם אתה צריך לקנות את גירסת ה-OEM הקונה למכור גירסאות בשעה £ 50 הם גירסאות מלאה ללא אריזה והוראות המדבקות או תמיכה הרישיון מכסה רק את המחשב הראשון שהם קדימה. Ive המשמשים אותם הגילאים ללא בעיות. |
|
| |||
| |||
| היי הרבה תודה על זה אני חושב שאני ילך למטה כי route.Regards |
|
| |||
| |||
| אני בדוא"ל שירות לקוחות ושם כל כך עבה, שאלתי עבור גרסת OEM כראוי נשלח של כל אחד עם מחשב, והם אמרו שזה יעלה 70 £ לא כולל דמי משלוח עבור revocery דיסק. למרות ביקשתי דיסק של OEM. אני חושב שהם צריכים לקרוא שם הודעות דוא"ל כראוי. Dont גם אני חושב שהם ישלחו לי דיסק או OEM. בזמן הגלישה התאוששות dic למרות האפשרות הראשונה היא התקנת Windows XP כי אני לחצת, וזה נראה כאילו זה היה od התקנה נקייה - הוא אמר "שים לב זה עשוי להסיר את כל המסמכים מחוץ למחשב זה." מישהו יכול לתת לי הוראות כיצד detialed לעשות התקנה נקייה של XP על המחשב שלי על להסיר את כל השאר? תודה |