![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Ei, sorry im new here, ir tai gali būti realus lengva klausimą. Ar vis tiek įmanoma gauti atgal į mano kompiuterį, kai jis buvo, kai jos naujas. Aš visą savo programinę įrangą ir doscuments remia išorinių HDD ir aš savo XP diską, jei tai reikalinga. Ačiū Kompiuterių forumas. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar XP disko arba pilna versija OEM versija ar atkūrimo diską?
| |||
| |||
| Ei jo akių Recovery CD-ROM Su XP Home SP2 versija 1.0 Važiuojant doesnt pasakyti anyhting apie visiškai naujo, arba nieko Hmm kitų wya daryti tvarkingai įdiegti? Dėkojame už Jūsų greitą rpely |
|
| |||
| |||
| Kiek man žinoma, galite tai padaryti visiškai naujo, naudojant atkūrimo diską, visi, kurie bus padaryti, tai remonto sugadintas sistemos failai Gaukite ant įsiliejimas į OEM kopija XP kompiuterį. Arba, kad arba gauti pilna versija XP. |
|
| |||
| |||
| Gerai, ačiū labai daug, arba, jei galiu nusipirkti kopija, kad darbas? Dėl akių proberly gavo šūdas palaikymo komanda gali užtrukti apie savaitę, kad grįšiu. Ačiū |
|
| |||
| |||
| Pirkimas naują kopiją XP pasakyti Sąsagėlės padarys triuką, turėsite iš naujo įdiegti jokių tvarkyklių XP nėra įlaipinti dėl kurių nebus daug. |
|
| |||
| |||
| Hi my first parašėte šis forumas man buvo kai su savo Mesh PC I problemų skaityti ir darbai daug įvairių forumų alnd daug žmonių sutinka, jie šūdas klientų aptarnavimo PC buvo bauda iki dabar, bet aš esu susidūręs su Tokiu įdiegti visi aš iš akių recovery CD, kurie jiems papasakojo wont help much Ar galiu reikalauti iš XP OEM ir kodėl aš turiu pirkti naujo kopiją thats ėmėsi pernelyg toli, bet patarimas būtų welcome.Many Ačiū. |
|
| |||
| |||
| Jūs visada galite pabandyti gauti pilna versija nuo akių, bet nežino, teisėtumo aš nežinau, ar jie privalo asmeniškai manau pilna versija turėtų būti gabenami su kiekvienu kompiuteriu. Jeigu jums reikia nusipirkti versiją el pirkėjui parduoti OEM versijos ne apie £ 50 jie pilnosios be pakuotės ir instrukcijos lipdukai ar paramą ir licencija apima tik pirmąjį kompiuterį jos eiti. Ive, naudojamas jų amžiaus be problemų. |
|
| |||
| |||
| Labas ačiū už, kad aš manau, bus nustatyta, kad route.Regards |
|
| |||
| |||
| Aš išsiųsta klientų aptarnavimo ir ten taip stora, aš paprašė OEM versija, nes jie turėtų ir išsiųsti vieną su kiekvienu kompiuteriu ir jie pasakė jis, išskyrus pašto išlaidas už revocery diskas 70 Lt. Nors aš paprašė OEM disko. Manau, kad jie turėtų tinkamai skaityti ten laiškus. Pat I dont think jie bus atsiųsti man OEM diske arba. Naršydami atkūrimo Dic nors pirmasis variantas Įdiekite Windows XP Aš paspausti, kad ir jis atrodė taip, tarsi ji būtų od tvarkingai įdiegti - ji sakė: "Pastaba: tai gali pašalinti visus dokumentus prie šio kompiuterio." Can anyone give me detialed instrukcijas, kaip atlikti švarų įdiegti XP kompiuterio pašalinti visa kita? Ačiū |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Atgal į viršų's getting jūsų Atgal į viršų? | Alex | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 3 | 2 lapkritis 2009 08:55 |
| Im back | Cew27 | Off Topic Discussion | 11 | Gegužė 27, 2009 08:40 |
| Hello, I'm back ...... Again. | Emrys88 | Introduce yourself here | 6 | Kovas 21, 2009 13:37 |
| Temos įrankiai | |
| |