![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hey, sorry im new here, un tas var būt reāla viegls jautājums. Vai ir vienalga iespējams iegūt datoru atpakaļ, kad tā bija, kad tā jauna. Man visas savas programmatūras un doscuments atbalsta ārējo HDD un i got my XP disku, ja tas ir nepieciešams. Paldies Computer forumā. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vai XP diska, vai nu pilnā versija OEM versija vai atkopšanas diska?
| |||
| |||
| Hey tā acs Recovery CD ROM Ar ar SP2 versija 1.0 Home XP Braucot doesn't teikt anyhting par pilnīgu pārinstalēt vai kaut Hmm citu wya darīt tīru instalēt? Thanks for your quick rpely |
|
| |||
| |||
| Cik es esmu informēts nevarat izdarīt pilnu pārinstalēt, izmantojot atjaunošanas disks, visu, kas būs jādara, ir remonts bojāts sistēmas faili Saņem uz acs par OEM kopiju XP datora. Vai nu veikt vai saņemt pilnu kopiju XP. |
|
| |||
| |||
| OK thanks very much, vai, ja es pērku kopija, ka darbs? Jo acs proberly got crap atbalsta komandas ilgst aptuveni nedēļu, lai saņemtu atpakaļ. Pateicība |
|
| |||
| |||
| Buying pavisam jaunu kopiju XP no teikt Staples darīs triks, jums būs jāpārinstalē visus draiverus, XP nav paņemt līdzi to nebūs daudz. |
|
| |||
| |||
| Hi mans pirmais izvietošanai šajā forumā man ir bijuši daži ar saviem Mesh PC I problēmu izlasīju daudz piedāvājumi dažādos forumos alnd daudz cilvēki piekrīt tās ir crap klientu atbalsta pc ir naudas sods līdz šim, bet es esmu saskārusies ar darot pārinstalēt visu man ir acu atgūšanas cd, kas im teicis paradis palīdzību es varu pieprasīt no XP OEM un kāpēc man būtu jāpērk jauna kopija Tas ir jāņem tas ir pārāk tālu kāds padoms būtu welcome.Many Thanks. |
|
| |||
| |||
| Jūs vienmēr varat mēģināt iegūt pilnu versiju acs, bet nezinot Legalities es nezinu, vai viņi pienākums personīgi es domāju, ka pilnā versija būtu nosūtīti ar katru datoru. Ja Jums nepieciešams nopirkt versiju e pircējs pārdod OEM versijas apmēram £ 50 tās ir pilnas versijas bez iepakojuma un norādes uzlīmes vai atbalstu, un licence attiecas tikai uz pirmo PC viņi iet tālāk. IVE izmanto tos vecumu, kuriem nav problēmu. |
|
| |||
| |||
| Hi liels paldies par to es domāju, ka es iešu noteikts, ka route.Regards |
|
| |||
| |||
| Es pa e-pastu klientu apkalpošanas un ir tik bieza, i lūdza OEM versiju, kā to vajadzētu nosūtīto vienu ar katru datoru un viņi teica, ka tas izmaksātu £ 70, izņemot pastmarkas par revocery disku. Pat ja es lūdza OEM disku. Es domāju, ka tās būtu jālasa tur e-pastus pareizi. Arī i dont domāju, ka viņi nosūtīs mani OEM Disc vai nu. Pārlūkošanas laikā reģenerācija dic gan pirmā opcija ir Instalēt Windows XP Es noklikšķinājis ka un likās, ka tas od tīru uzstādīt - tā sacīja: "Ievērojiet, tas varētu noņemt visus dokumentus, pie šī datora." Vai kāds varētu man detialed norādījumus par to, kā darīt tīru instalēt no XP uz mana pc noņemt viss pārējais? Pateicība |