rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Get back to PC Kiedy po raz pierwszy miał go.

Reply

Narzędzia wątku
Old 8 lipiec 2007, 11:08
Nowe państwa grupy

Smile Get back to PC Kiedy po raz pierwszy miał go.

Hej, sorry im nowe tutaj i może to być prawdziwy proste pytanie.

Czy mimo to możliwe dzięki mój komputer z powrotem, kiedy to było, kiedy jego nowe.

I got all my oprogramowania i doscuments wsparty na zewnętrznych HDD i mam mój XP dysku, jeżeli jest to potrzebne.

Dzięki Komputer forum.
Old 8 lipiec 2007, 11:16
Banned Grupa

Default Get back to PC Kiedy po raz pierwszy miał go.

Czy dysk XP albo pełnej wersji OEM wersja lub odzyskiwania dysku?
Dla wersji OEM może powiedzieć "Do ponownej instalacji XP na Dell (przykład) tylko PC"

My System: #

Procesor (y):
Intel P4
Płyta główna:
ECS 915pla2
Pamięć RAM:
1gb
Karta graficzna (y):
ATI Radeon x1050
Karta dźwiękowa:
diament xtreme 7.1
Hard Drive (s):
160 GB
Optical Drive (s):
DVD-ROM napęd combo DVD + /-RW
Case / PSU:
antech/x-power585
Chłodzenie:
powietrze
Sieć / Internet:
bezprzewodowe
Monitor (y):
Philips 109b6 19 "CRT
Operating System (-y):
Windows XP
Old 8 lipiec 2007, 11:19
Nowe państwa grupy

Hey jego siatkę Recovery CD Rom

W XP Home z dodatkiem SP2 w wersji 1.0

Podczas uruchamiania doesnt anyhting powiedzieć o pełne ponowna lub coś

Hmm wszelkie inne wya do czystej instalacji?

Dziękujemy za szybką rpely
Old 8 lipiec 2007, 11:32
Banned Grupa

Jeśli chodzi o Zdaję sobie nie można zrobić pełnego ponowna użyciu dysku odzyskiwania, wszystko to będzie zrobić to naprawić uszkodzony system plików
Pobierz na oczek dla OEM kopii XP dla komputera.
Albo, że albo uzyskać pełną kopię XP.
Old 8 lipiec 2007, 11:34
Nowe państwa grupy

OK, dzięki bardzo, lub jeśli mogę kupić kopię że będzie działać?

Ponieważ oczek proberly dostałem gówno zespołu wspierającego jeden zajmuje około tygodnia, aby wrócić.

Dzięki
Old 8 lipiec 2007, 11:41
Banned Grupa

Zakup nowego kopii XP powiedzieć Staples zrobi sposób, będziesz musiał ponownie zainstalować wszystkie sterowniki, że XP nie podnieść, na których nie będzie wielu.
Old 10 lipca 2007, 15:32
Nowe państwa grupy

Red face Get back to PC Kiedy po raz pierwszy miał go.

Witaj mój pierwszy delegowania na tym forum miałem problemy z moim komputerem Mesh Znam wiele postów na różnych forach alnd wiele osób zgadza się one crap obsługi klienta komputer został grzywny do tej pory, ale ja jestem do czynienia z ponowna robi wszystko co mam jest oczek cd odzysku, które pomogą im powiedział wont wiele można domagać się od OEM XP i dlaczego mam kupić kopię thats podjąć na nowo to jest zbyt daleko jakąś radę byłoby welcome.Many Thanks.
Old 10 lipca 2007, 22:52
Członek grupy

Zawsze można próbować uzyskać pełną wersję z siatki, ale nie znając legalities nie wiem, czy są one zobowiązane osobiście myślę, że pełną wersję powinny być dostarczane z każdym komputerem.
Jeśli chcesz kupić wersję e nabywcy sprzedaży wersji OEM na około £ 50 są pełne wersje bez opakowania i instrukcje naklejki lub wsparcie i licencja obejmuje tylko pierwszy wychodzą na PC. Ive używane do ich wieku bez kłopotów.
Old 10 lipca 2007, 23:28
Nowe państwa grupy

Hi wiele dzięki dla tego sądzę, że będzie route.Regards
Old 11. lipca 2007, 06:08
Nowe państwa grupy

Smile Get back to PC Kiedy po raz pierwszy miał go.

I pocztą elektroniczną obsługę klienta i tak gruby, i poprosił o wersji OEM, jak powinny one wysyłane do jednej z każdego komputera i powiedzieli to £ 70 z wyłączeniem kosztów wysyłki do revocery płyty. Mimo że zapytałem o OEM płyty. Myślę, że nie należy czytać wiadomości e-mail poprawnie.

Również i dont think będą wysyłać mi OEM Disc albo.

Podczas przeglądania odzyskiwania dic choć pierwsza opcja jest

Instalacja systemu Windows XP

Kliknąłem, że i wyglądała tak, jak gdyby to od czystej instalacji - to powiedział: "Uwaga: może to usunąć wszystkie dokumenty poza tym komputerze."

Czy ktoś może mi dać detialed instrukcje jak to zrobić czystą instalację XP na moim komputerze jeden usunąć wszystko inne?

Dzięki
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.