mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > Sisteme de operare Windows

Register

Treci inapoi la PC, atunci când am avut-o.

Reply

Thread Tools
Old 8 iulie 2007, 11:08
Noile state Group

Smile Treci inapoi la PC, atunci când am avut-o.

Hei, imi pare rau im noi aici şi aceasta ar putea fi un real usor cauză.

Este oricum posibil prin obţinerea mea inapoi la calculator, atunci când a fost în momentul în care noi.

Am toate software-ul meu şi doscuments sprijinită pe HDD extern si mi-am luat discul XP în cazul în care este necesar.

Multumesc Computer Forum.
Old 8 iulie 2007, 11:16
Banned Group

Default Treci inapoi la PC, atunci când am avut-o.

Este XP disc, fie o versiune completa o versiune OEM sau un disc de recuperare?
Pentru OEM s-ar putea spune "pentru re-instalarea XP pe un Dell (exemplu) PC numai"

Sistemul meu: #

Procesor (e):
Intel P4
Plăci de bază:
ECS 915pla2
Memorie RAM:
1GB
Placă grafică (e):
ATI Radeon x1050
Placă de sunet:
diamant Xtreme 7.1
Hard Drive (e):
160GB
Optical Drive (e):
DVD-ROM Combo unitate DVD + /-RW
Cauza / PSU:
antech/x-power585
Răcire:
aer
Network / Internet:
fără fir
Monitor (e):
Philips 109b6 19 "CRT
Sistem de operare (e):
Windows XP
Old 8 iulie 2007, 11:19
Noile state Group

Hei sa o ochiuri de recuperare CD Rom

Cu XP Home cu SP2 versiunea 1.0

Când rulează doesnt spun anyhting complete despre reinstalarea sau nimic

Hmm orice alte wya de a face o instalare curată?

Vă mulţumim pentru rapid rpely
Old 8 iulie 2007, 11:32
Banned Group

În ceea ce Sunt conştient nu se poate face o reinstalaţi folosind un disc de recuperare, toate acestea se vor face reparaţii corupt sistem de fişiere
Treci pe la Mesh pentru un OEM copie a XP pentru PC-ul.
Fie că te sau o copie completă a XP.
Old 8 iulie 2007, 11:34
Noile state Group

OK mulţumesc foarte mult, sau dacă i cumpăr o copie care se va lucra?

Pentru că a ochiului proberly luat o prostie să ia o echipa de asistenţă despre o săptămână să mă întorc.

Mulţumesc
Old 8 iulie 2007, 11:41
Banned Group

Cumpara un nou copie a XP spun de la Staples va face truc, va trebui să reinstalaţi toate driverele care XP nu ridica pe care nu vor fi multe.
Old 10 iulie 2007, 15:32
Noile state Group

Red face Treci inapoi la PC, atunci când am avut-o.

Max prima mea a posta pe acest forum am avut unele probleme cu PC-ul meu Mesh Am citit o mulţime de mesaje de pe diferite forumuri alnd o multime de oameni de acord pe care le-au rahat de asistenţă pentru clienţi PC a fost bine până acum, dar n-am confruntat cu face o reinstala tot ce am este de ochiuri de recuperare a CD-ului, care im-a spus obiceiul ajuta mult pot insista pe un OEM de XP şi de ce ar trebui să am pentru a cumpăra din nou copie thats luat-o prea departe orice sfat ar fi welcome.Many Multumesc.
Old 10 iulie 2007, 22:52
Grupul de stat

Puteţi oricând să încercaţi să obţineţi o versiune completa a ochiului, dar nu şi de la cunoaşterea legalities Nu ştiu dacă acestea sunt obligate, personal cred ca o versiune completa ar trebui să fie livrat împreună cu fiecare PC.
Dacă aveţi nevoie pentru a cumpara o versiune e cumpărător vinde OEM versiuni la aproximativ £ 50 sunt versiuni complet, fără ambalaje şi etichete de instalare sau de sprijin şi de licenţă acoperă doar primul PC merge pe ele. Ive utilizat pentru vârstele cu ele nu e nici un deranj.
Old 10 iulie 2007, 23:28
Noile state Group

Max mulţumesc mult pentru că eu cred că va merge în jos, care route.Regards
Old 11 iulie 2007, 06:08
Noile state Group

Smile Treci inapoi la PC, atunci când am avut-o.

Am trimis prin e-mail client service si acolo asa de gros, l-am întrebat pentru o versiune OEM pe cât ar trebui trimis de un PC cu fiecare şi au spus că va costa 70 £ excluzând poştale pentru o revocery disc. Chiar dacă l-am întrebat pentru un disc OEM. Cred că acestea ar trebui să citiţi acolo e-mail-uri în mod adecvat.

De asemenea, i dont think ei vor trimite-mi un disc OEM fie.

În timp ce răsfoiţi pe recuperare DIC deşi prima opţiune este

Instalarea Windows XP

Faceţi clic pe el şi pe care am privit-o ca şi cum s-ar od o instalare curată - el a spus "Notă Acest lucru poate elimina toate documentele de pe acest computer."

Poate cineva sa-mi dea detialed instrucţiuni despre cum să faci o instalare curată de XP pe PC-ul meu un elimina orice altceva?

Mulţumesc
Reply

Register

Marcaje