![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hei, imi pare rau im noi aici şi aceasta ar putea fi un real usor cauză. Este oricum posibil prin obţinerea mea inapoi la calculator, atunci când a fost în momentul în care noi. Am toate software-ul meu şi doscuments sprijinită pe HDD extern si mi-am luat discul XP în cazul în care este necesar. Multumesc Computer Forum. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Este XP disc, fie o versiune completa o versiune OEM sau un disc de recuperare?
| |||
| |||
| Hei sa o ochiuri de recuperare CD Rom Cu XP Home cu SP2 versiunea 1.0 Când rulează doesnt spun anyhting complete despre reinstalarea sau nimic Hmm orice alte wya de a face o instalare curată? Vă mulţumim pentru rapid rpely |
|
| |||
| |||
| În ceea ce Sunt conştient nu se poate face o reinstalaţi folosind un disc de recuperare, toate acestea se vor face reparaţii corupt sistem de fişiere Treci pe la Mesh pentru un OEM copie a XP pentru PC-ul. Fie că te sau o copie completă a XP. |
|
| |||
| |||
| OK mulţumesc foarte mult, sau dacă i cumpăr o copie care se va lucra? Pentru că a ochiului proberly luat o prostie să ia o echipa de asistenţă despre o săptămână să mă întorc. Mulţumesc |
|
| |||
| |||
| Cumpara un nou copie a XP spun de la Staples va face truc, va trebui să reinstalaţi toate driverele care XP nu ridica pe care nu vor fi multe. |
|
| |||
| |||
| Max prima mea a posta pe acest forum am avut unele probleme cu PC-ul meu Mesh Am citit o mulţime de mesaje de pe diferite forumuri alnd o multime de oameni de acord pe care le-au rahat de asistenţă pentru clienţi PC a fost bine până acum, dar n-am confruntat cu face o reinstala tot ce am este de ochiuri de recuperare a CD-ului, care im-a spus obiceiul ajuta mult pot insista pe un OEM de XP şi de ce ar trebui să am pentru a cumpăra din nou copie thats luat-o prea departe orice sfat ar fi welcome.Many Multumesc. |
|
| |||
| |||
| Puteţi oricând să încercaţi să obţineţi o versiune completa a ochiului, dar nu şi de la cunoaşterea legalities Nu ştiu dacă acestea sunt obligate, personal cred ca o versiune completa ar trebui să fie livrat împreună cu fiecare PC. Dacă aveţi nevoie pentru a cumpara o versiune e cumpărător vinde OEM versiuni la aproximativ £ 50 sunt versiuni complet, fără ambalaje şi etichete de instalare sau de sprijin şi de licenţă acoperă doar primul PC merge pe ele. Ive utilizat pentru vârstele cu ele nu e nici un deranj. |
|
| |||
| |||
| Max mulţumesc mult pentru că eu cred că va merge în jos, care route.Regards |
|
| |||
| |||
| Am trimis prin e-mail client service si acolo asa de gros, l-am întrebat pentru o versiune OEM pe cât ar trebui trimis de un PC cu fiecare şi au spus că va costa 70 £ excluzând poştale pentru o revocery disc. Chiar dacă l-am întrebat pentru un disc OEM. Cred că acestea ar trebui să citiţi acolo e-mail-uri în mod adecvat. De asemenea, i dont think ei vor trimite-mi un disc OEM fie. În timp ce răsfoiţi pe recuperare DIC deşi prima opţiune este Instalarea Windows XP Faceţi clic pe el şi pe care am privit-o ca şi cum s-ar od o instalare curată - el a spus "Notă Acest lucru poate elimina toate documentele de pe acest computer." Poate cineva sa-mi dea detialed instrucţiuni despre cum să faci o instalare curată de XP pe PC-ul meu un elimina orice altceva? Mulţumesc |
![]() |
|
| Marcaje |