![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хеј, извињавамо им нова овде и ово би могао бити прави лако питање. Има ли било како могуце и добијање натраг на мој рачунар када га је, када је своју нову. Имам софтвер и све моје досцументс подлогом на спољни ХДД а ја је добио мој КСП диск ако је потребно. Хвала Цомпутер Форум. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да ли је КСП диска или пуну верзију једног или ОЕМ верзију Рецоверы диск?
| |||
| |||
| Хеј један њен мреже Рецоверы ЦД РОМ Са КСП Хоме са СП2 верзију 1.0 Када се изводи аныхтинг рећи о комплетна наново или било шта Хмм било које друге уыа направити чисту инсталацију? Тханкс фор ыоур куицк рпелы |
|
| |||
| |||
| Дуг као ЈА сам свестан да не можете да урадите комплетну наново помоћу рецоверы диск, све оно што ће учинити је поправити покварене системске датотеке Добијте на то Ступица за ОЕМ копију КСП за свој рачунар. Или то или добити потпуну копију КСП. |
|
| |||
| |||
| ОК хвала врло много, или ако сам купити примјерак који ће радити? Због мреже проберлы гот срање тим за подршку потраје око један седмица да се вратим. Хвала |
|
| |||
| |||
| Купујете потпуно нову копију КСП од Стаплес рећи ће чинити смицалица, мораћете да поново инсталирате све дривер да КСП не подићи на којима неће бити много. |
|
| |||
| |||
| Бок мој први објављивања на овом форуму сам имао неких проблема са мојим пц мреже имам пуно читати постове на разним форумима алнд пуно људи се слажу да су срање корисничку подршку ПЦ је у реду до сада, али ја сам суочена са догађај наново све имам је испреплетена рецоверы цд који им је рекао навика помоћи колико могу инсистирати на ОЕМ од КСП и зашто би ми то купити поново копирате тај то узети превише далеко било који савет би био уелцоме.Маны Хвала. |
|
| |||
| |||
| Увек можете пробати да би добили пун приказ од мреже, али не знајући за легалитиес, не знам да ли су то дужни лично мислим пуни приказ над би требао бити испоручен са сваким рачунар. Ако потреба за верзију е купцу продати ОЕМ верзије око 50 £ су пуне верзије, без паковања и упутства налепнице или подршку и лиценца покрива само први ПЦ иду даље. Иве користите их за узрасте без проблема. |
|
| |||
| |||
| Бок многобројан захвалност за које ја мислим да ће ићи доле да роуте.Регардс |
|
| |||
| |||
| ЈА е-маил услуге купцима и тамо тако густу, ја питао за ОЕМ верзију, као што би требало послатих један са сваког ПЦ-а, рекао је да ће то £ 70 искључујући трошкове поштарине за ревоцеры диск. Иако сам замолио за ОЕМ диск. Мислим да су ту требали да читају поруке е-поште ваља. Такође ја донт мислити они ће послати мене ОЕМ Дисц оба. Док прегледате диц рецоверы иако је прва опција Инсталација Уиндоус КСП Сам кликнуо и да га погледа као да би то од исту инсталацију - она рече: "Напомена Овај мај уклоните све документе офф овом рачунару." Може било ко давати мене детиалед упутства о томе како направити чисту инсталацију од КСП на мој пц једне уклоните све друго? Хвала |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Бацк уп је да се ваша бацк уп? | алекс | Уопштено Софтуаре Цхат | 3 | 2. новембар 2009 08:55 |
| Им бацк | Цеу27 | Офф Топиц Дисцуссион | 11 | 27 мај 2009 08:40 |
| Хелло, И'м бацк ...... Опет. | Емрыс88 | Увести Ыоурселф Овде | 6 | 21 март 2009 13:37 |
| Тхреад Тоолс | |
| |