![]() |
|
| |||
| |||
| Hey, üzgünüm sohbet burada yeni ve kolay bir soru olabilir. Orada zaten mümkün geri zaman zaman yeni olduğunu benim bilgisayar yardımıyla elde mi. Bütün yazılım ve doscuments harici HDD ve i destekledi benim XP disk eğer tabi var var. Thanks Bilgisayar Forumu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| XP diski ya tam sürüm bir OEM sürümü veya Kurtarma diski var mı?
| |||
| |||
| Selam ve bir ağ Kurtarma CD Rom XP Home SP2 sürümünü 1,0 ile Ne zaman yayınlanmaya doesnt komple yeniden yüklemek ya da bir şey hakkında anyhting demek Hmm diğer wya temiz yüklemek için? Sık rpely için teşekkürler |
|
| |||
| |||
| Bildiğim kadarıyla korkmaktayım size tam bir yeniden bir kurtarma diski kullanarak yapamıyoruz bu bozuk sistem dosyalarını onarmak olduğunu yapacağız Mesh için üzerine for your PC XP OEM kopyasını alın. Ya ya da XP bir kopyasını almak. |
|
| |||
| |||
| Tamam Çok teşekkürler, ya da bir kopyasını satın alacak bu iş? Çünkü ağ proberly yaklaşık bir hafta geri almak için verdiğimiz bir bok destek ekibi var. Teşekkürler |
|
| |||
| |||
| Kimden XP'nin yeni bir kopyasını satın almak Staples işi söylüyorlar, bu XP üzerinde çok olmayacaktır almak herhangi bir sürücüleri yeniden yüklemeniz gerekir. |
|
| |||
| |||
| Merhaba benim bu forumun çeşitli forumlarda yapılan yayınlar bir çok okudum benim Mesh PC i bazı sorunlar olduğu hakkında ilanıyla ilk insanların çok alnd Onlar Şimdi ama karşı karşıya am güzel var bok müşteri PC destek olduğunu kabul ediyorsunuz Bu sohbet çok bir tavsiye welcome.Many teşekkür olacak bu alınan şu kadar bir OEM XP ve ısrar edebilirsiniz Neden yeni kopyasını almak zorundadır alışkanlık yardım söyledi CD tek bir yeniden yaparken bu ağ kurtarma olduğunu. |
|
| |||
| |||
| Hep ama ağ bir tam sürümü almak için eğer kişisel bir tam sürüm her PC ile sevk gerektiğini düşünüyorum yükümlü olduğunuz Bilmiyorum bu legalities bilmeden deneyebilirsiniz. Eğer bir sürümü E alıcı yaklaşık 50 £ onlar paketleme ve talimatlara etiketler veya destek ve lisans tam sürümü olduğundan yalnızca onlar devam ilk bilgisayar kapsar OEM sürümleri satmak satın almak gerekir. Ive hiçbir sorun ile yaş için kullanılır. |
|
| |||
| |||
| Merhaba çok teşekkürler bu Ben route.Regards aşağı gider düşünüyorum |
|
| |||
| |||
| Ve bu kadar kalın, bir OEM sürümü için olması gerektiği gibi her bir PC ile gönderilir ve bu £ 70 bir revocery diskin posta hariç maliyet söyledi istedi müşteri hizmetleri e-posta. Rağmen bir OEM diski istedi. Ben orada doğru e-postaları okumak gerektiğini düşünüyorum. Also I dont beni ya OEM Disk göndereceğiz düşünüyorum. Ama ilk seçenek sırasında kurtarma Dic tarama Windows XP Ben ve bir temiz install od da bu baktım - bu "bu bilgisayarın kapalı tüm belgeleri kaldırmak unutmayın söyledi tıkladım." Kimse bana verebilir misiniz nasıl XP benim PC bir herşey kaldırmak üzerine temiz install yapmak hakkında talimatlar detialed? Teşekkürler |