![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| По някаква причина съм се син екран, когато влязат в призива на митото 4. Неговата не през цялото време, но понякога. И го е направил онзи ден, докато gettting от нея. Но трябва да знаете как да направите така, че синия екран остава на екрана, за повече от една секунда, за да го прочетете. Тогава мога да се върна тук и да видим дали вие можете да ми помогнете повече. |
|
| |||
| |||
| hmmmm. странно, че някой не отговори на въпроса ми, но сега му няма. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Това е странно! Това бях аз, които отговориха, не знам къде ми отговори, че отиде? Контролен панел, система, напреднали, стартиране и възстановяване "Настройки" и махнете отметката "автоматично рестартиране", а след това го прилагат
www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
|
| |||
| |||
| Я. му дължи на промяна на името предполагам. Аз съм на път да кажа Дейв Хибридни за това в пост той просто го направих. |
|
| |||
| |||
| вече е направено:)
__________________ www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Къде беше социално? ние сме били като да тормозят evilfantasy, докато вие сте били далеч!
Температурата вътре в този ябълков пай е над 1000 градуса. Ако се мно-го, A струя от разтопен bramley Apple ще се струя. Може Иди си; да отидем моя. Така или иначе, един от нас е захождането! Моята система: Мина
|
|
| |||
| |||
| Цитат:
__________________ www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() |
|
| |||
| |||
| Името промени не би да отговорите изчезват, тъй като те са складирани в база данни. |
|
| |||
| |||
| daves вече са потвърдили, че му се движат в обекта е около заличава някои длъжности и т.н.
__________________ Температурата вътре в този ябълков пай е над 1000 градуса. Ако се мно-го, A струя от разтопен bramley Apple ще се струя. Може Иди си; да отидем моя. Така или иначе, един от нас е захождането! |
|
| |||
| |||
| Ако базата данни бе подкрепено преди преместването, тогава не би пунктове бяха загубени ![]() Както и тази дискусия за друга тема, нека спрем Hi-jacking тази. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Екран Goes Blue ... | Paul4763 | Общи Хардуер Чат | 2 | 4-ти септември 2009 06:53 |
| Син екран | abgriffin13 | Windows операционни системи | 2 | 7 октомври 2008 04:41 |
| Син екран Windows изпръсквам екран | Mukk1987 | Windows операционни системи | 3 | 15 април 2008 13:22 |
| Син екран | phoeniximportersuk | Общи Софтуер Чат | 7 | 24-ти септември 2007 12:47 |
| Син екран | mrdaveyk | Процесори, дънни платки & RAM | 29 | 22-ри септември 2007 12:49 |
| Нишка Инструменти | |
| |