![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Z nějakého důvodu jsem dostat modré obrazovce, když se dostanou do Call of Duty 4. Její ne vždy, ale někdy. A to jsem to na druhý den, zatímco gettting mimo. Ale já potřebuji vědět, jak se dělá to tak, že modrá obrazovka zůstává na obrazovce po dobu více než druhý, abych mohla číst. Pak jsem je sem vrátit a podívat se, pokud vás mi může pomoci více. |
|
| |||
| |||
| hmmmm. divné, že někdo odpověděl na mou otázku, ale teď její není. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To je divné! Byl jsem to já, kdo odpověděli, nevíte, kde je moje odpověď když šel? Ovládací panel, systém, pokročilý, spouštění a zotavení "nastavení" a pak zrušte zatržení "automaticky restartovat", potom musí platit
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| |||
| |||
| Ya své jméno kvůli změně myslím. Jsem asi říct Dave Hybridním o tom v post on to udělal. |
|
| |||
| |||
| již udělal:)
__________________ www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kde jsi byl sociální? jsme byli s to zastrašovat evilfantasy zatímco jste byli pryč!
Teplota uvnitř této jablečný koláč je přes 1000 stupňů. Pokud jsem mačkal ji proudu roztaveného Bramley jablko bude stříkat ven. Mohl jít svou cestou, by mohly jít dolu. Buď jak buď, jeden z nás jde dolů! Můj systém: Moje
|
|
| |||
| |||
| Citace:
__________________ www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() |
|
| |||
| |||
| Změna názvu by neměl odpovědi zmizí, protože jsou všechny uloženy v databázi. |
|
| |||
| |||
| daves již potvrdil, že mu pohybující se kolem stránky byly vypuštěny některé sloupy atd.
__________________ Teplota uvnitř této jablečný koláč je přes 1000 stupňů. Pokud jsem mačkal ji proudu roztaveného Bramley jablko bude stříkat ven. Mohl jít svou cestou, by mohly jít dolu. Buď jak buď, jeden z nás jde dolů! |
|
| |||
| |||
| Pokud byla tato databáze zálohovány do pohybu, pak žádné příspěvky by byly ztraceny ![]() Každopádně tuto diskusi na jiném vláknu, ať to zastaví hi-napínání tento. |