![]() |
|
| |||
| |||
| Για κάποιο λόγο έχω αρχίσει μια μπλε οθόνη, όταν περάσει στο Call of Duty 4. Η δεν είναι όλες, αλλά μερικές φορές το χρόνο. Και το έκανε την επόμενη ημέρα, ενώ gettting από αυτό. Αλλά θα πρέπει να γνωρίζουν τον τρόπο για να γίνει έτσι ώστε η μπλε οθόνη παραμένει στην οθόνη για περισσότερο από ένα δευτερόλεπτο, ώστε να μπορώ να το διαβάσετε. Τότε θα μπορούμε να επανέλθουμε εδώ και δείτε αν σας παιδιά μπορεί να με βοηθήσει περισσότερο. |
|
| |||
| |||
| hmmmm. περίεργο ότι κάποιος απάντησε στην ερώτησή μου, αλλά τώρα δεν τους εκεί. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αυτό είναι παράξενο! Ήταν ο οποίος μου απάντησε, δεν γνωρίζει πού πήγε η απάντησή μου όμως; Πίνακας ελέγχου, σύστημα, προηγμένες, εκκίνησης και αποκατάστασης "ρυθμίσεις" και στη συνέχεια την επιλογή "αυτόματη επανεκκίνηση", τότε αυτό ισχύει
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| |||
| |||
| Ya της λόγω της αλλαγής του ονόματος υποθέτω. Είμαι έτοιμος να πω Υβριδικοί Dave σχετικά με το σε θέση την οποία μόλις έκανε. |
|
| |||
| |||
| που έχει ήδη γίνει:)
__________________ www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| όπου θα έχουν την κοινωνική; είμαστε σε έχοντας να νταής evilfantasy ενώ έχετε μακριά!
Η θερμοκρασία στο εσωτερικό αυτό η μηλόπιτα είναι πάνω από 1000 βαθμούς. Αν συμπίεση, ένα τζετ λυωμένου Bramley μήλο θα ράντισμα έξω. Μπορούσα να το δρόμο σας? Μπορεί να είναι δικό μου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ένας από εμάς θα είναι κάτω!! Το σύστημά μου: Ορυχείο
|
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
__________________ www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() |
|
| |||
| |||
| Η αλλαγή της ονομασίας δεν θα εξαφανιστούν οι απαντήσεις, όπως είναι όλα τα αποθηκευμένα σε μια βάση δεδομένων. |
|
| |||
| |||
| daves ήδη επιβεβαιώσει ότι αυτός κινείται γύρω από το χώρο διέγραψε ορισμένες θέσεις κλπ.
__________________ Η θερμοκρασία στο εσωτερικό αυτό η μηλόπιτα είναι πάνω από 1000 βαθμούς. Αν συμπίεση, ένα τζετ λυωμένου Bramley μήλο θα ράντισμα έξω. Μπορούσα να το δρόμο σας? Μπορεί να είναι δικό μου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ένας από εμάς θα είναι κάτω!! |
|
| |||
| |||
| Εάν η βάση δεδομένων αυτή υποστηρίχθηκε και πριν από την κίνηση, τότε δεν θέσεις θα έχουν χαθεί ![]() Τέλος πάντων αυτή είναι μια συζήτηση για ένα άλλο νήμα, ας σταματήσουμε hi-jacking αυτό. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Goes μπλε οθόνη ... | Paul4763 | Γενική Συζήτηση Hardware | 2 | 4 Σεπτεμβρίου, 2009 06:53 |
| Μπλε οθόνη | abgriffin13 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 2 | 7 Οκτ 2008 04:41 |
| Μπλε οθόνη των Windows οθόνη | Mukk1987 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 3 | 15 Απρ 2008 13:22 |
| Μπλε οθόνη | phoeniximportersuk | Γενικά Λογισμικό Chat | 7 | 24η Σεπ 2007 12:47 |
| Μπλε οθόνη | mrdaveyk | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 29 | 22η Σεπ 2007 12:49 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |