![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Za neki razlog sam uzimajući plavom zaslonu kad sam se u pozivu duty 4. Njegova ne svo vrijeme ali ponekad. I to je to drugi dan dok gettting izvan nje. Ali mi je potrebno da znaju kako da ga tako da plavi ekran ostaje na zaslonu za više od sekunde, tako da mogu čitati. Tada sam se vratiti ovdje i vidjeti ako te momački može pomoć mene vanjska strana više. |
|
| |||
| |||
| hmmmm. čudno da je netko odgovorio na moje pitanje, ali sada ne postoji njegova. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To je čudno! To je bio koji me je odgovorio, ne znam gdje je moj odgovor iako je otišao? Control panel, system, advanced, pokretanja i oporavka "Postavke", zatim isključite "automatsko ponovno pokretanje", a zatim ga primijeniti
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| |||
| |||
| Ya zbog svojih promijeniti ime JA pogodak. Ja sam o to tell Dave hybriden o tome u post on upravo učinio. |
|
| |||
| |||
| već učinili:)
__________________ www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| gdje ste bili društvena? nakon što smo bili u evilfantasy svađati dok ste daleko!
Temperatura unutar ovog jabuka pita je preko 1000 stupnjeva. Ako sam ga provući, a mlazom rastopljen bramley jabuka će mlaz vode vanjska strana. Mogao idite; mogao ići mina. Bilo kako bilo, jedan od nas ide dolje! My System: Moj
|
|
| |||
| |||
| Quote:
__________________ www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() |
|
| |||
| |||
| Ime promijeniti neće učiniti odgovora nestati, kao i svi oni su spremljene u bazi podataka. |
|
| |||
| |||
| daves već je potvrdio da mu se kreće oko lokacije je obrisan neke postove itd.
__________________ Temperatura unutar ovog jabuka pita je preko 1000 stupnjeva. Ako sam ga provući, a mlazom rastopljen bramley jabuka će mlaz vode vanjska strana. Mogao idite; mogao ići mina. Bilo kako bilo, jedan od nas ide dolje! |
|
| |||
| |||
| Ako je baza podataka bila podlogom pred potez, onda ne bi bilo postova izgubio ![]() Inače ovo rasprava za drugi thread, neka se prestane hi-jacking ove. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Blue Screen ide ... | Paul4763 | General Hardware Chat | 2 | 4. rujan 2009 06:53 |
| Blue screen | abgriffin13 | Windows Operating Systems | 2 | 7. listopad 2008 04:41 |
| Blue screen Windows uprskati zaslon | Mukk1987 | Windows Operating Systems | 3 | 15. travanj 2008 13:22 |
| Blue Screen | phoeniximportersuk | Općenito Software Chat | 7 | 24. Ruj 2007 12:47 |
| Blue screen | mrdaveyk | CPU, Matične ploče i RAM | 29 | 22. Ruj 2007 12:49 |
| Thread Tools | |
| |