![]() |
|
| |||
| |||
| מסיבה כלשהי, אני מקבל מסך כחול כשאני נכנס שיחה של החובה 4. זה לא כל הזמן אבל לפעמים. וזה עשה את זה לפני כמה ימים בעת gettting מחוץ לזה. אבל אני צריך לדעת איך לעשות את זה כך מסך כחול נשארת על המסך יותר שנייה אז אני יכול לקרוא אותו. אז אני יכול לבוא לכאן ולראות אם אתם יכולים לעזור לי יותר. |
|
| |||
| |||
| hmmmm. זה מוזר שמישהו ענה על השאלה שלי אבל עכשיו זה לא שם. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| זה מוזר! זה היה מי ענה לי, לא יודע לאן הלך אף תגובה שלי? לוח הבקרה, מערכת, מתקדם, הפעלה ושחזור "הגדרות" ולאחר מכן הסר את הסימון של "הפעל מחדש באופן אוטומטי", ואז יישם את זה
|
| |||
| |||
| יה שלה בשל שינוי השם, אני מניח. אני עומד לספר דייב Hybrid על זה פוסט, הוא פשוט עשה. |
|
| |||
| |||
| עשית:)
__________________ www.Trade4Free.ie הסכנה האמיתית היא לא כל כך מחשבים יתחילו לחשוב כמו גברים, אלא כי אנשים יתחילו לחשוב כמו מחשבים. איפה אין אפשרות, אין ברירה! ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| איפה היית חברתי? שמנו היה צורך להתעמר evilfantasy בזמן שאתה כבר מפה!
|
| |||
| |||
| ציטוט:
__________________ www.Trade4Free.ie הסכנה האמיתית היא לא כל כך מחשבים יתחילו לחשוב כמו גברים, אלא כי אנשים יתחילו לחשוב כמו מחשבים. איפה אין אפשרות, אין ברירה! ![]() |
|
| |||
| |||
| שינוי השם לא היה עושה את תגובות נעלמות, כמו שהם כל המאוחסנים במסד נתונים. |
|
| |||
| |||
| daves כבר אישר כי לו להעביר את האתר מסביב יש כמה הודעות שנמחקו וכו '
__________________ את הטמפרטורה בתוך פאי תפוחים הוא מעל 1000 מעלות. אם אני לסחוט אותו, א הסילון של נמס bramley Apple יהיה להשפריץ החוצה. ללכת בדרך שלך; יכול ללכת שלי. כך או כך, אחד מאתנו הולך למטה! |
|
| |||
| |||
| אם הנתונים הגיבוי לפני המעבר, אז אין הודעות היה אבידה ![]() בכל מקרה זה דיון לעוד פתיל, הבה להפסיק Hi-הגבהה זה. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| המסך הופך כחול ... | Paul4763 | כללי חומרה צ 'אט | 2 | 4 ספטמבר 2009 06:53 |
| מסך כחול | abgriffin13 | מערכות ההפעלה Windows | 2 | 7 אוקטובר 2008 04:41 |
| מסך כחול מסך של Windows סנסציה | Mukk1987 | מערכות ההפעלה Windows | 3 | ה -15 לאפריל 2008 13:22 |
| מסך כחול | phoeniximportersuk | כללי תוכנות צ 'אט | 7 | 24 ספטמבר 2007 12:47 |
| מסך כחול | mrdaveyk | CPUs, Motherboards & RAM | 29 | 22 ספטמבר 2007 12:49 |
| שרשרת כלים | |
| |