![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Dėl tam tikrų priežasčių gaunu Blue screen when I get į Call of Duty 4. Jo ne visi laiko, bet kartais. Ir ji ją kitą dieną, o gettting iš jos. Bet man reikia žinoti, kaip padaryti taip, kad mėlyname ekrane rodomas ekrane daugiau nei antra tiek, aš galiu jį perskaityti. Tada galiu grįžti čia ir pažiūrėkite, ar jums vaikinai gali man padėti daugiau. |
|
| |||
| |||
| hmmmm. kad nors keistai atsakė į mano klausimą, bet dabar jo ten nėra. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tai keista! Jis buvo man, kurie atsakė, nežinau, kur mano atsakymas atėjo nors? Control panel, sistemos, pažangūs, paleidimo ir naudojimo "Parametrai", tada išvalykite žymės langelį "automatiškai iš naujo paleisti", tada jį taikyti
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
| |||
| |||
| J. kadangi dėl savo pavadinimo pakeitimas I guess. Aš apie pasakyti Dave Hibridinis apie tai paštu jis tiesiog padarė. |
|
| |||
| |||
| jau padaryta:)
__________________ www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| kur buvo socialinė? we've been atsižvelgdamas į suteneris evilfantasy nors buvote toli!
Viduje šios obuolių pyragas temperatūra yra daugiau kaip 1000 laipsnių. Jei aš išspausti tai, išlydytos Bramley obuolių Jet bus squirt out. Ar eiti savo keliu, gali pereiti minų. Bet kuriuo atveju, vienas iš mūsų yra going down!! Mano sistema: Mano
|
|
| |||
| |||
| Citata:
__________________ www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() |
|
| |||
| |||
| Pavadinimo pakeitimas nepadarys atsakymai išnykti, nes jie visi yra saugomi duomenų bazėje. |
|
| |||
| |||
| daves jau patvirtino, kad jis juda svetainės aplink buvo išbrauktos kai kurios pareigybės ir tt
__________________ Viduje šios obuolių pyragas temperatūra yra daugiau kaip 1000 laipsnių. Jei aš išspausti tai, išlydytos Bramley obuolių Jet bus squirt out. Ar eiti savo keliu, gali pereiti minų. Bet kuriuo atveju, vienas iš mūsų yra going down!! |
|
| |||
| |||
| Jeigu duomenų bazė buvo paremta prieš perkelti, tada jokių Žinutės būtų buvę prarasta ![]() Šiaip tai kitą giją diskusija, let's stop Hi-pakėlimo this one. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Ekranas tampa mėlyna ... | Paul4763 | General Hardware Chat | 2 | Rugsėjis 4, 2009 06:53 |
| Blue Screen | abgriffin13 | Windows "operacinės sistemos | 2 | 7 spalis 2008 04:41 |
| Blue Screen "Windows" ekrano užsklanda | Mukk1987 | Windows "operacinės sistemos | 3 | Balandis 15, 2008 13:22 |
| Blue Screen | phoeniximportersuk | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 7 | 24 rugsėjis 2007 12:47 |
| Blue Screen | mrdaveyk | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 29 | 22 rugsėjis 2007 12:49 |
| Temos įrankiai | |
| |