![]() |
|
| |||
| |||
| Kādu iemeslu dēļ es esmu kļūst zils ekrāns, kad es iejusties Call of Duty 4. Tās nav visu laiku, bet dažreiz. Un tas to darīja citi dienas laikā gettting ārpus tā. Bet man ir jāzina, kā to izdarīt tā, lai zilā ekrāns paliek ekrāns vairāk nekā otrais, lai es varētu izlasīt. Tad es varu atgriezties šeit un redzēt, ja jūs guys var man palīdzēt vairāk. |
|
| |||
| |||
| hmmmm. kas dīvaini, kāds atbildēja uz manu jautājumu, bet tagad tās nav. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tas ir dīvaini! Tas bija man, kas atbildēja, nezinu, kur mana atbilde devās gan? Kontroles panelis, sistēmas, progresīvas, starta un reģenerācija "Uzstādījumi", tad noņemiet atzīmi "automātiski restart", tad to piemēro
|
| |||
| |||
| Ya tās dēļ nosaukuma maiņu I guess. Es esmu par to pastāstīt Dave Hybrid par to šajā amatā, ko viņš tikko izdarīja. |
|
| |||
| |||
| jau darīts:)
__________________ www.Trade4Free.ie Reālas briesmas, nav tas, ka datori būs jāsāk domāt tāpat kā vīrieši, bet vīrieši sāks domāt datoriem. Ja nepastāv iespēja, ka nevar izvēlēties! ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| kur ir sociālā? mēs esam bijuši nepieciešamības kauslis evilfantasy kamēr jūs esat prom!
Iekšpuses šo ābolu pīrāgs temperatūra ir virs 1000 grādiem. Ja es saspiediet to, ir izkausēta Bramley ābolu reaktīvo būs squirt out. Varētu iet savu ceļu, varētu iet mine. Katrā ziņā viens no mums iet uz leju!! Mana sistēma: Mans
|
|
| |||
| |||
| Quote:
__________________ www.Trade4Free.ie Reālas briesmas, nav tas, ka datori būs jāsāk domāt tāpat kā vīrieši, bet vīrieši sāks domāt datoriem. Ja nepastāv iespēja, ka nevar izvēlēties! ![]() |
|
| |||
| |||
| Nosaukuma maiņas netiktu veikt atbildes pazūd, jo tie visi ir saglabāti datu bāzē. |
|
| |||
| |||
| daves jau apstiprinājusi, ka viņa pārvietojas vietas tuvumā ir svītroti daži stabi utt
__________________ Iekšpuses šo ābolu pīrāgs temperatūra ir virs 1000 grādiem. Ja es saspiediet to, ir izkausēta Bramley ābolu reaktīvo būs squirt out. Varētu iet savu ceļu, varētu iet mine. Katrā ziņā viens no mums iet uz leju!! |
|
| |||
| |||
| Ja datu bāzē pamatoja pirms kustību, tad nav amatu nebūtu zaudējusi ![]() Anyway šo diskusiju par citu pavedienu, let's stop nolaupīšanas this one. |
![]() |
|
| Bookmarks |