![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| За неки разлог сам узимајући плавом екрану кад сам се у позиву Дуты 4. Његова не сво време али понекад. И то је то други дан док гетттинг ван ње. Али ми је потребно да знају како да га тако да плави екран остаје на екрану за више од секунде, тако да могу читати. Тада сам се вратити овде и видети ако те момачки може помоћ мене вањска страна више. |
|
| |||
| |||
| хмммм. чудно да је неко одговорио на моје питање, али сада не постоји његова. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| То је чудно! То је био који ме је одговорио, не знам где је мој одговор иако је отишао? Цонтрол панел, сыстем, адванцед, покретања и опоравка "Подешавања", затим искључите "аутоматско поновно покретање", а затим га применити
ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
| |||
| |||
| Ыа због својих променити име ЈА погодак. Ја сам о то телл Даве хыбриден о томе у пост он управо учинио. |
|
| |||
| |||
| већ урадили:)
__________________ ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| где сте били друштвена? након што смо били у евилфантасы свађати док сте далеко!
Температура унутар овог јабука пита је преко 1000 степени. Ако сам га провући, а млазом растопљен брамлеы јабука ће млаз воде ван. Могао идите; могао ићи мина. Било како било, један од нас иде доле! Мы Сыстем: Мој
|
|
| |||
| |||
| Куоте:
__________________ ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() |
|
| |||
| |||
| Име променити неће учинити одговора нестати, као и сви они су сачуване у бази података. |
|
| |||
| |||
| давес већ је потврдио да му се креће око локације је избрисан неке постове итд
__________________ Температура унутар овог јабука пита је преко 1000 степени. Ако сам га провући, а млазом растопљен брамлеы јабука ће млаз воде ван. Могао идите; могао ићи мина. Било како било, један од нас иде доле! |
|
| |||
| |||
| Ако је база података била подлогом пред потез, онда не би било постова изгубио ![]() Иначе ово расправа за други тхреад, нека се престане хи-јацкинг ове. |