![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| З різних причин я отримую синій екран, коли я отримати в Call Of Duty 4. Її не всі час, але іноді. І він це зробив на днях, а gettting з неї. Але мені треба знати, як зробити так, що синій екран залишається на екрані більш ніж за одну секунду, щоб я міг читати. Тоді я можу повернутися сюди і подивитися, якщо ви, хлопці, можете допомогти мені більше. |
|
| |||
| |||
| Хммм. дивно, що хтось відповів на моє питання, але тепер його там немає. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Це дивно! Було мені, хто відповів, не знаю, де мій відповідь, хоча й пішли? Панель управління, Система, Додатково, Завантаження і відновлення "Параметри", потім зніміть прапорець "Виконати автоматичне перезавантаження", а потім застосувати його
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
| |||
| |||
| Я. своєму через зміни назви я думаю. Я збираюся розповісти Дейв Гібридна про це в посаду, яку він тільки що зробили. |
|
| |||
| |||
| вже зроблено:)
__________________ www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| де ви були соціальні? У нас було залякати evilfantasy а ви були геть!
Температура всередині цього яблучного пирога складає більше 1000 градусів. Якщо я притиснути його, струмінь розплавленого Apple Bramley буде Squirt Out. Може Ідіть, може піти моя. У будь-якому випадку, один з нас йде вниз!! Моя система: Мій
|
|
| |||
| |||
| Цитата:
__________________ www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() |
|
| |||
| |||
| Зміна назви не зробить відповіді зникнути, як всі вони зберігаються в базі даних. |
|
| |||
| |||
| Daves вже підтвердив, що його рух навколо сайту видалила деякі посади і т.д.
__________________ Температура всередині цього яблучного пирога складає більше 1000 градусів. Якщо я притиснути його, струмінь розплавленого Apple Bramley буде Squirt Out. Може Ідіть, може піти моя. У будь-якому випадку, один з нас йде вниз!! |
|
| |||
| |||
| Якщо база даних була резервні копії перед переїздом, то ніяких посад були б втрачені ![]() У будь-якому випадку це обговорення на іншому потоці, давайте перестанемо Привіт викрадення цього. |