по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Windows операционни системи

Register

Първи отървете от Събитие ID Грешки

Reply

Нишка Инструменти
Old 10-ти май 2009 г., 09:42
Номер на групата

Default Първи отървете от Събитие ID Грешки

Моят компютър поддържа трясък. Непрекъснато получавам същото събитие ID грешка кодове. Този, аз съм се занимават със сега е Събитие ID 10. За съжаление аз не разбирам инструкциите на MS помогне сайт LOL. Може някой, моля кажете ми какво tro направя?

За да разрешите този проблем, стартирайте скрипт, за да спрете Събитие ID 10 съобщения. За да стартирате този скрипт, следвайте тези стъпки:
  1. В текстов редактор, например Notepad, създайте нов текст документ, на име Test.vbs.
  2. Поставете следния код в Test.vbs: strComputer = "."
    Задайте objWMIService = GetObject ( "winmgmts:" _
    & "(ImpersonationLevel = представям)! \ \" _
    & StrComputer & "\ корен \ абонамент")

Задайте obj1 = objWMIService.Get ( "__EventFilter.Name = 'BVTFilter" ")

набор obj2set = obj1.Associators_ ( "__FilterToConsumerBinding")

набор obj3set = obj1.References_ ( "__FilterToConsumerBinding")

За всеки obj2 в obj2set
    WScript.echo "Изтриването на обект"
    WScript.echo obj2.GetObjectText_
    obj2.Delete_
    следващ

За всеки obj3 в obj3set
    WScript.echo obj3.GetObjectText_
    obj3.Delete_
    следващ

WScript.echo obj1.GetObjectText_
    obj1.Delete_

3. След като пуснете този скрипт, събитието ID 10 съобщения, да спрат да се появяват в журнала на приложенията. Въпреки това, трябва ръчно да ясни всички предишни Събитие ID 10 съобщения.

Забележка Уверете се, че сте само изтриете подходящия Събитие ID 10 съобщения. Възможно е да има и други Събитие ID 10 съобщения, които не искате да изтриете.
Добре, че сте направили нещо Notepad и го нарекли Test.vbs. Как да "Run" ли? Тогава как да изтрия грешката код?
Old 10-ти май 2009 г., 14:45
Модератор Група

За да изпълните това просто кликнете два пъти върху него. Ако тя се отваря в Notepad, не сте го преименуват правилно.

За да изтриете даден грешен Предполагам, просто трябва да отидете на събитието Viewer и ясни след това (Старт - Изпълни (или в полето за търсене изглед) eventvwr.msc )

Къде ли че тези грешки? Да те се появяват?

Били ли сте reformatted напоследък?

Имам нужда да спя, но ще се опитам да помогна повече утре, освен ако някой друг има повече идеи в междинен.

Моята система: Eclipse

Процесор (и):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Дънната платка:
Asus P5Q Pro
RAM памет:
OCZ 8GB 800Mhz
Графична карта (и):
Saphire Radeon 4850
Звукова карта:
На борда
Hard Drive (и):
Широки
Оптично устройство (а):
Sony Ал cheapo един.
Дело / PSU:
ANTEC триста
Охлаждане:
Арктика Cooler 7 Pro, 3 случая фенове.
Мрежа / Интернет:
Titan ADSL
Монитор (и):
Dual 19 "LCD
Операционна система (и):
XP SP3
Old 11 май 2009 г., 03:23
Номер на групата

Ами това беше странно. Аз нали кликнахте нея и тя имаше възможност да "Отваряне с" като нещо, което не помня и Notepad. Избрах "нещо друго." Той flashed отворен за кратко и след това приключи. Така че правото кликнахте го отново, и ако в началото на страницата вариант би обикновено е "Open" Той каза нещо като "тичам както командния ред." Отново го flashed открити и закрити толкова бързо, не можех да прочетете всичко. SO I правото кликнахте него отново и този път само "отворена като" опцията е "лаптоп." Мисля си бях направил нещо нередно, да изтрие файла и да се опита отново да я създаваме. Сега тя ще се спаси само като "Test.VSB.TXT"

За щастие това, което направи един от първите два пъти изглежда са работили. Аз също помислих как да мине през и изтрия 14000 плюс грешки, предупреждения и така нататък. В резултат на това, че се отказах трясък. Тъжният нещо е прекарах над 12 часа правят "нещо" и аз не съм сигурен, че помни всичко, което направи LOL.
Old 11 май 2009 г., 10:03
Номер на групата

Цитат:
Първоначално Публикувано от Бъба View Post
За щастие това, което направи един от първите два пъти изглежда са работили.
Мда .... там не би наистина всичко, за да се види и ще изпълнява много бързо & близки, когато е готово ..... Очевидно, за да направи нещата OK

Моята система: Начало Build

Процесор (и):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Дънната платка:
Asus M2V REV 1.
RAM памет:
4GB (3.25gb видими)
Графична карта (и):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Звукова карта:
5,1 Reatek на борда
Hard Drive (и):
250 GB SATA & 400gb SATA
Оптично устройство (а):
Pioneer 110 х 2
Дело / PSU:
Акции / 550 вата Тиха
Охлаждане:
Акции
Мрежа / Интернет:
10/100 Ник / 20MB Вирджински Кабел
Монитор (и):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WAS
Операционна система (и):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Проблем събитие Име: Bluescreen - Acer Aspire 5720 - Неотдавна Проучване SkyAngel Лаптопи, Mobiles & текст 0 22-ри ноември 2009 година 18:25
Memtest Грешки CodeFreakC Процесори, дънни платки & RAM 6 23-ти октомври 2009 г 04:49
Като се има предвид, Up Опит за Fix Errors.Please Помощ. taffyjenks Windows операционни системи 2 28 Юли 2009 01:52
Windows 2008 DNS Грешка Събитие ID: 4007 7thson Windows операционни системи 0 27 май 2009 г. 09:44
Пусни Време Грешки на XP HELP! smudge2977 Windows операционни системи 3 21 ноември 2007 17:51
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc