menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operační systémy Windows

Register

Prípravné zbavit ID události chyby

Reply

Thread Nástroje
Old 10. května 2009, 09:42
Dárce Skupina

Default Prípravné zbavit ID události chyby

Můj počítač pořád shazovat. i neustále stejnou událost ID kódy chyb. Na jedné jsem se zabývá nyní je k dispozici ID události 10. Bohužel nemám pochopení instrukcí na MS pomohou stránky lol. Mohl by někdo, prosím, řekněte mi, co tro dělat?

Chcete-li tento problém vyřešit, spusťte skript pro zastavení ID události 10 zpráv. Pro spuštění tohoto skriptu, postupujte takto:
  1. V textovém editoru, např. Poznámkový blok, vytvořte nový textový dokument s názvem Test.vbs.
  2. Vložte následující kód do Test.vbs: strComputer = "."
    Nastavit objWMIService = GetObject ( "winmgmts:" _
    & "(ImpersonationLevel = zosobňovat)! \ \" _
    StrComputer & & "\ root \ předplatné")

Nastavit obj1 = objWMIService.Get ( "__EventFilter.Name = 'BVTFilter'")

nastavit obj2set = obj1.Associators_ ( "__FilterToConsumerBinding")

nastavit obj3set = obj1.References_ ( "__FilterToConsumerBinding")

Pro každou obj2 v obj2set
    Wscript.echo "Odstranění objektu"
    Wscript.echo obj2.GetObjectText_
    obj2.Delete_
    příští

Pro každou obj3 v obj3set
    Wscript.echo obj3.GetObjectText_
    obj3.Delete_
    příští

Wscript.echo obj1.GetObjectText_
    obj1.Delete_

3. Po spuštění tohoto skriptu, je k dispozici ID události 10 zpráv zastávka uvedena v protokolu aplikací. Nicméně, budete muset ručně jasné jakékoli předchozí ID události 10 zpráv.

Poznámka Ujistěte se, že jste pouze odstranit vhodné ID události 10 zpráv. Mohou existovat i jiné příslušné ID události 10 zpráv, které nechcete vymazat.
Ok, jsem učinil notepad věc, a nazval jej Test.vbs. Jak mohu "run", že? Tedy, jak mohu odstranit kód chyby?
Old 10. května 2009, 14:45
Moderátor skupiny

Pro spuštění je prostě dvojklikem na ni. Pokud se otevře v Poznámkovém bloku, nemáte pøejmenován to správně.

Chcete-li odstranit chyby, Předpokládám, že stačí jít na Prohlížeč událostí a pak jasné (Start - Spustit (nebo průhled do vyhledávacího pole) eventvwr.msc )

Pokud se vám tyto chyby když? Mají pop nahoru?

Už jste přeformátován nedávno?

Potřebuju spát hned, ale budeme snažit pomoci více zítra, pokud někdo má více nápadů v mezidobí.

Můj systém: Eclipse

Processor (s):
Intel c2d E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Základní deska:
Asus P5Q Pro
Paměť RAM:
OCZ 8gigabajt 800MHz
Grafické karty (s):
Saphire Radeon 4850
Zvuková karta:
Palubní
Pevný disk (y):
Naprostá
Optická mechanika (s):
Sony al cheapo jedna.
Case / PSU:
Antec tři sta
Chlazení:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 případu fanoušků.
Síť / Internet:
Titan ADSL
Monitor (s):
Duální 19 "LCD
Operační systém (y):
XP SP3
Old 11. května 2009, 03:23
Dárce Skupina

Tak to bylo divné. I právo kliknul a měl možnost "otevřít se" jako něco, co nevím a poznámkový blok. Vybrala jsem si na "něco jiného." Je otevřen krátce zasvítil a pak skončila. Tak jsem kliknul právo ji znovu a kde nahoře volba obvykle být "Open" to řekl něco jako "jak spustit příkazový řádek." Opět zasvítil na otevřené a uzavřené tak rychle jsem nemohl číst nic. Tak jsem kliknul právo to znovu a tentokrát pouze "otevřít jako" možnost "notebook". Přemýšlel jsem udělal něco špatně, jsem vymazat soubor a snažil se znovu-vytvořit. Teď to bude jen uložit jako "Test.VSB.TXT"

Naštěstí to, co jsem udělala jeden z prvních dvou doby se zdá, že pracuje. Také jsem přišel na to, jak si projít a odstranit svůj 14.000 plus chyba, varování, a tak dále. V důsledku toho jsem shazovat. Smutná věc jsem strávil přes 12 hodin dělají "věci" a já nejsem jistý Pamatuji si všechno, co jsem udělal lol.
Old 11. května 2009, 10:03
Dárce Skupina

Citace:
Původně Poslal Bubba View Post
Naštěstí to, co jsem udělala jeden z prvních dvou doby se zdá, že pracuje.
Jo .... tam by se opravdu něco vidět, a to by se provádět velmi rychle a zavřít kdy udělal ..... takže si samozřejmě udělal to ok

Můj systém: Domů Kompiluje

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dvou Core 5200 + 2.60GHz
Základní deska:
Asus M2V Rev 1.
Paměť RAM:
4 GB (3,25gigabajt viditelné)
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Zvuková karta:
5,1 Reatek On-rada
Pevný disk (y):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optická mechanika (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Sklad / 550w Tichý
Chlazení:
Sklad
Síť / Internet:
10/100 Nic / 20MB Panny Cable
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT ZS
Operační systém (y):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.