![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Můj počítač pořád shazovat. i neustále stejnou událost ID kódy chyb. Na jedné jsem se zabývá nyní je k dispozici ID události 10. Bohužel nemám pochopení instrukcí na MS pomohou stránky lol. Mohl by někdo, prosím, řekněte mi, co tro dělat? Chcete-li tento problém vyřešit, spusťte skript pro zastavení ID události 10 zpráv. Pro spuštění tohoto skriptu, postupujte takto:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pro spuštění je prostě dvojklikem na ni. Pokud se otevře v Poznámkovém bloku, nemáte pøejmenován to správně. Chcete-li odstranit chyby, Předpokládám, že stačí jít na Prohlížeč událostí a pak jasné (Start - Spustit (nebo průhled do vyhledávacího pole) eventvwr.msc ) Pokud se vám tyto chyby když? Mají pop nahoru? Už jste přeformátován nedávno? Potřebuju spát hned, ale budeme snažit pomoci více zítra, pokud někdo má více nápadů v mezidobí.
|
| |||
| |||
| Tak to bylo divné. I právo kliknul a měl možnost "otevřít se" jako něco, co nevím a poznámkový blok. Vybrala jsem si na "něco jiného." Je otevřen krátce zasvítil a pak skončila. Tak jsem kliknul právo ji znovu a kde nahoře volba obvykle být "Open" to řekl něco jako "jak spustit příkazový řádek." Opět zasvítil na otevřené a uzavřené tak rychle jsem nemohl číst nic. Tak jsem kliknul právo to znovu a tentokrát pouze "otevřít jako" možnost "notebook". Přemýšlel jsem udělal něco špatně, jsem vymazat soubor a snažil se znovu-vytvořit. Teď to bude jen uložit jako "Test.VSB.TXT" Naštěstí to, co jsem udělala jeden z prvních dvou doby se zdá, že pracuje. Také jsem přišel na to, jak si projít a odstranit svůj 14.000 plus chyba, varování, a tak dále. V důsledku toho jsem shazovat. Smutná věc jsem strávil přes 12 hodin dělají "věci" a já nejsem jistý Pamatuji si všechno, co jsem udělal lol. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citace:
Můj systém: Domů Kompiluje
|