![]() |
|
| |||
| |||
| Ο υπολογιστής μου συνεχίζει να συντρίβεται. i να διατηρήσει το ίδιο το αναγνωριστικό κωδικούς σφαλμάτων. Ο ένας είμαι τώρα ασχολούνται με το Event ID 10. Δυστυχώς δεν καταλαβαίνω τις οδηγίες της MS βοηθήσει site lol. Θα μπορούσε κάποιος παρακαλώ να μου πει τι TRO κάνουμε; Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, εκτελέστε μια δέσμη ενεργειών για να σταματήσει το Αναγνωριστικό 10 μηνύματα. Για να εκτελέσετε αυτήν τη δέσμη ενεργειών, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Για να εκτελέσετε απλώς διπλό κλικ πάνω του. Αν ανοίγει στο Notepad, δεν έχετε μετονομάστηκε σωστά. Για να διαγράψετε τα λάθη, υποθέτω απλά πρέπει να πάει στο πρόγραμμα προβολής και σαφές τότε (Start - Run (ή σε μακρινή θέα από το πλαίσιο αναζήτησης) eventvwr.msc ) Σε περίπτωση που έχετε κάνει αυτά τα λάθη όμως; Μήπως pop up; Έχετε επαναδιαμορφώθηκε πρόσφατα; Θέλω να κοιμηθώ τώρα, αλλά θα προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε περισσότερο Αν δεν αύριο κάποιος άλλος έχει περισσότερες ιδέες στο μεταξύ.
|
| |||
| |||
| Λοιπόν αυτό ήταν περίεργο. I δικαίωμα πατήσατε και είχε τη δυνατότητα να κάνει με το ανοιχτό "ως κάτι που δεν θυμάμαι και σημειωματάριο. Επέλεξα το "κάτι άλλο". Είναι flashed ανοιχτή για λίγο και στη συνέχεια να κλείσει. Συνεπώς, δικαίωμα πατηθεί ξανά και όταν η αρχή η λύση θα είναι συνήθως "Άνοιγμα" Είπε κάτι σαν "εκτελούνται ως γραμμή εντολών." Επαναλαμβάνουμε ότι flashed ανοικτές και κλειστές τόσο γρήγορα, δεν μπορούσα να διαβάσω τίποτα. Συνεπώς, δικαίωμα πατηθεί ξανά και αυτή τη στιγμή το μόνο "ανοικτό ως" επιλογή "τετράδιο". Thinking είχα κάνει κάτι λάθος, θα ήθελα να απαλείφεται το αρχείο και προσπάθησα να δημιουργήσετε ξανά αυτό. Τώρα, θα αποθηκεύσετε ως "Test.VSB.TXT" Ευτυχώς, αυτό που έκανα μία από τις δύο πρώτες φορές φαίνεται να έχει εργαστεί. Επίσης, κατάλαβα πως να περάσει και να διαγράψετε μου 14000 συν σφάλμα, τις προειδοποιήσεις και τα λοιπά. Ως αποτέλεσμα, Παραιτούμαι συντρίβεται. Το λυπηρό είναι Πέρασα πάνω από 12 ώρες κάνει "πράγματα" και δεν είμαι σίγουρος ότι θυμάμαι πάντα έκανα lol. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Απόσπασμα:
Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε
|
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Πρόβλημα Εκδήλωση Όνομα: Bluescreen - Acer Aspire 5720 - Πρόσφατα Επαναφορά | SkyAngel | Laptops, Κινητά & PDA | 0 | 22 Νοεμβρίου 2009 18:25 |
| MemTest Λάθη | CodeFreakC | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 6 | 23 Οκτωβρίου του 2009 04:49 |
| Δεδομένου Up Προσπάθεια Fix Errors.Please Βοήθεια. | taffyjenks | Λειτουργικά συστήματα Windows | 2 | 28 Ιουλ 2009 01:52 |
| Windows 2008 DNS Error Event ID: 4007 | 7thson | Λειτουργικά συστήματα Windows | 0 | 27 Μαΐου 2009 09:44 |
| Run Time Λάθη σε XP HELP!! | smudge2977 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 3 | 21 Νοε 2007 17:51 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |