manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Uzimajući osloboditi od Event ID Pogreške

Reply

Thread Tools
Old 10 svi 2009, 09:42
Donatorska Grupa

Default Uzimajući osloboditi od Event ID Pogreške

Moj računalo uspomena pad sustava. JA držati uzimajući iste Event ID error kodove. Jedno sam se bave sada Event ID 10. Nažalost, ne razumijem upute na MS pomoć site lol. Mogao netko molim recite mene što tro učiniti?

Da biste riješili taj problem, pokrenite skriptu za zaustavljanje Event ID 10 poruka. Za pokretanje ove skripte, slijedite ove korake:
  1. U uređivaču teksta, kao što je Notepad, izraditi novi tekstualni dokument pod nazivom Test.vbs.
  2. Zalijepite sljedeći kod u Test.vbs: strComputer = "."
    Postavi objWMIService = GetObject ( "winmgmts:" _
    & "(ImpersonationLevel = impersonate)! \ \" _
    StrComputer & & "\ root \ pretplata)

Postavi obj1 = objWMIService.Get ( "__EventFilter.Name = 'BVTFilter'")

set obj2set = obj1.Associators_ ( "__FilterToConsumerBinding")

set obj3set = obj1.References_ ( "__FilterToConsumerBinding")

Za svaku obj2 u obj2set
    Wscript.echo "Brisanje objekta"
    Wscript.echo obj2.GetObjectText_
    obj2.Delete_
    dalje

Za svaku obj3 u obj3set
    Wscript.echo obj3.GetObjectText_
    obj3.Delete_
    dalje

Wscript.echo obj1.GetObjectText_
    obj1.Delete_

3. Nakon što pokrenete ovu skriptu, Event ID 10 poruka prestanu pojavljivati u programskom zapisniku. Međutim, morat ćete ručno jasne sve prethodne Event ID 10 poruka.

Napomena Provjerite da li samo izbrisati odgovarajući Event ID 10 poruka. Postoji svibanj biti drugih relevantnih Event ID 10 poruke koje ne želite izbrisati.
Ok, Ive 'je napravio stvar notepad i nazva ga Test.vbs. Kako mogu "pokrenuti" it? Zatim kako mogu brisati pogreške kod?
Old 10 svi 2009, 14:45
Moderator / ica grupe

Da ga samo dvostruki klik na nju. Ako to se otvara u Notepad niste preimenovana je ispravno.

Da biste obrisali greške, pretpostavljam samo trebate ići u Event Viewer i onda jasno (Start - Run (ili u okvir za pretraživanje vista) eventvwr.msc )

Gdje da te dobiti ove pogreške ipak? Li oni pop-up?

Jeste li nedavno reformatted?

Trebam spavati sada, ali će pokušati pomoći više sutra, osim ako netko drugi ima više ideja u međuvremenu.

My System: Eclipse

Procesor (i):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Matične ploče:
Asus P5Q Pro
RAM memorija:
OCZ 8GB 800Mhz
Grafička kartica (e):
Saphire Radeon 4850
Sound Card:
Onboard
Tvrdi disk (i):
Golema
Optički pogon (e):
Sony al cheapo jedan.
Case / PSU:
Antec trista
Hlađenje:
Arktik hladnjaci 7 Pro, 3 case obožavatelja.
Network / Internet:
Titan ADSL
Monitor (e):
Dual 19 "LCD
Operacijski sustav (e):
XP SP3
Old 11 svi 2009, 03:23
Donatorska Grupa

Pa što je čudno. Pravo sam ga i kliknuo je imala opciju "Otvori s", kao nešto što se ne sjećam i notesa. I izabrali "nešto drugo". To bljeskale otvoriti, a potom nakratko zatvoren. Tako sam kliknuo desno i gdje ga ponovno na vrhu opciju bi obično biti "Otvoreno" To je rekao nesto kao "trčanje kao naredbenog retka." Opet ona bljeskale otvorenim i zatvorenim tako brzo ne bih mogao čitati ništa. Tako da sam kliknuo desnom ga opet i ovaj put jedini "Otvori kao" opcija je "prijenosnik". Razmišljate li je učinio nešto krivo, ja brisanja datoteka i pokušao to ponovno napravite ga. Sada će biti samo ste kao "Test.VSB.TXT"

Sreća što sam učinio jedan od prva dva puta čini se da su radili. Također sam shvatio kako to proći i izbrisati 14000 plus moja greška, opomene i tako dalje. Kao rezultat toga, ja prestati pad sustava. Žalosno je što je sam potrošio više od 12 sati radi "stvari", i Im 'ne siguran JA sjećati se sve nisam lol.
Old 11 svi 2009, 10:03
Donatorska Grupa

Quote:
Originally Posted by Bubba View Post
Sreća što sam učinio jedan od prva dva puta čini se da su radili.
Yep .... tamo ne bi stvarno biti sve da vide i to bi se vrlo brzo izvršiti i zatvori kad gotovi ..... tako da očito nije ok stvari

My System: Početna Build

Procesor (i):
64 x 2 AMD Dual Core 5200 + 2.60GHz
Matične ploče:
Asus M2V Rev 1.
RAM memorija:
4GB (3.25gb vidljivo)
Grafička kartica (e):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Sound Card:
5,1 Reatek On-Board
Tvrdi disk (i):
250 GB SATA & 400gb SATA
Optički pogon (e):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Stock / 550w Nečujni
Hlađenje:
Stock
Network / Internet:
10/100 NIC / 20MB Djevice Cable
Monitor (e):
Fujitsu Siemens 22 "TFT BILA
Operacijski sustav (e):
X32/Windows 7 Vista Ultimate x64
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Problem Event Name: bluescreen - ACER Aspire 5720 - Nedavno Reset SkyAngel Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji 0 22 studeni 2009 18:25
Memtest Pogreške CodeFreakC CPU, Matične ploče i RAM 6 23 listopad 2009 04:49
Given Up Pokušaj Fix Errors.Please Pomoć. taffyjenks Windows Operating Systems 2 28. srpnja 2009 01:52
Windows 2008 DNS Error Event ID: 4007 7thson Windows Operating Systems 0 27. svibanj 2009 09:44
Run Time Greške na XP POMOĆ! smudge2977 Windows Operating Systems 3 21. studeni 2007 17:51
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.