kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > A Windows operációs rendszerek

Register

Megszabadulni a Eseményazonosító Errors

Reply

Téma eszközök
Old Május 10 2009, 09:42
Donor Group

Default Megszabadulni a Eseményazonosító Errors

A számítógép tárolja összeomlik. Folyamatosan ugyanaz eseményazonosító hibakódok. Az egyik én vagyok foglalkozó most Eseményazonosító 10. Sajnos nem érti az utasításokat a MS súgó site lol. Tudna valaki legyen szíves mondja meg, mit tro csinálni?

A probléma megoldásához futtasson egy parancsfájlt, hogy állítsa le a Eseményazonosító 10 üzenet. Futtatni ezt a forgatókönyvet, a következő lépéseket:
  1. A szövegszerkesztő, például a Jegyzettömb, hozzon létre egy új szöveges dokumentumot nevű Test.vbs.
  2. Illessze be az alábbi kódot Test.vbs: strComputer = "."
    Set objWMIService = GetObject ( "winmgmts:" _
    & "(ImpersonationLevel = impersonate)! \ \" _
    & StrComputer & "\ root \ subscription")

Set obj1 = objWMIService.Get ( "__EventFilter.Name = 'BVTFilter'")

meg obj2set = obj1.Associators_ ( "__FilterToConsumerBinding")

meg obj3set = obj1.References_ ( "__FilterToConsumerBinding")

Minden obj2 a obj2set
    Wscript.echo "Deleting a tárgy"
    Wscript.echo obj2.GetObjectText_
    obj2.Delete_
    következő

Minden obj3 a obj3set
    Wscript.echo obj3.GetObjectText_
    obj3.Delete_
    következő

Wscript.echo obj1.GetObjectText_
    obj1.Delete_

3. Miután ez a szkript fut, a Eseményazonosító 10 üzenet tűnnie a bejegyzés. Azonban, ha kézzel egyértelmű korábbi Eseményazonosító 10 üzenet.

Megjegyzés Győződjön meg arról, hogy csak akkor törölheti a megfelelő Eseményazonosító 10 üzenet. Lehet, hogy más vonatkozó Eseményazonosító 10 üzenet, hogy nem akarja törölni.
Ok, azt megtette a notepad dolgot, és felszólította, hogy Test.vbs. Hogyan lehet "futni" meg? Akkor hogyan tudom törölni a hibakódot?
Old Május 10 2009, 14:45
Moderátor Csoport

Futtatni csak kétszer kattintson rá. Ha megnyitja a Jegyzettömbben, ha nem átnevezték azt.

Törölni a hibát, feltételezem most kell mennem Eseménynapló és világos majd (Start - Run (vagy a kilátás a keresőmező) eventvwr.msc )

Where do you get, hogy ezeket a hibákat? Vajon pop up?

Van újraformázza mostanában?

Meg kell aludni, de megpróbálunk segíteni több holnap ha valaki több ötleteket az időközi.

My System: Eclipse

Processzor (ok):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Alaplap:
Asus P5Q Pro
RAM memória:
OCZ 8GB 800MHz
Grafikus kártya (k):
Saphire Radeon 4850
Hangkártya:
Onboard
Merevlemez (ek):
Túlnyomó
Optikai meghajtó (k):
Sony al cheapo egyet.
Case / tápegység:
Antec Háromszáz
Hűtés:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 esetben rajongók.
Hálózat / Internet:
Titan ADSL
Monitor (ok):
Dual 19 "LCD
Operációs rendszer (ek):
XP SP3
Old Május 11 2009, 03:23
Donor Group

Hát ez fura. Én jobb kattintott, és azt a lehetőséget, hogy "Megnyitás", mint valami, amit nem emlékszem, és jegyzettömb. Azért választottam a "valami más". Ez villant nyitott röviden majd zárva. Úgyhogy jobb kattintott meg újra, és ha a tetején a lehetőség általában a "Megnyitás" Azt mondta, valami ilyesmi: "fuss mint parancssorablakot. Megint villant a nyitott és zárt olyan gyorsan nem tudtam olvasni semmit. Úgyhogy jobb kattintott meg újra, és ez idő szerint az egyetlen "nyitva" opciót a "notebook". Gondolkodás i volna valami baj, én törlik a fájlt, és megpróbálta újra létrehozni azt. Most már csak a Mentés másként "Test.VSB.TXT"

Szerencsére, amit én tettem egy, az első két alkalommal úgy tűnik, hogy bejött. Én is számítottam arra, hogy hogyan megy keresztül, és törölje az én 14.000 plusz hiba, a figyelmeztetések és így tovább. Ennek eredményeként Felmondok összeomlik. A szomorú dolog, hogy én több mint 12 óra során "dolog", és nem vagyok biztos emlékszem mindent csináltam lol.
Old Május 11 2009, 10:03
Donor Group

Idézet:
Originally Posted by Bubba View Post
Szerencsére, amit én tettem egy, az első két alkalommal úgy tűnik, hogy bejött.
Aha .... ott nem igazán lehet semmit megnézni, és ez nagyon gyorsan végrehajtani & közelében, ha kész ..... így természetesen nem az OK-ra a dolgokat

My System: Home Testfelépítés

Processzor (ok):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Alaplap:
Asus M2V Rev 1.
RAM memória:
4GB (3.25gb látható)
Grafikus kártya (k):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Hangkártya:
5,1 Reatek On-Board
Merevlemez (ek):
250 GB SATA és 400gb SATA
Optikai meghajtó (k):
Pioneer 110 x 2
Case / tápegység:
Raktár / 550W Silent
Hűtés:
Állomány
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 20MB Virgin Cable
Monitor (ok):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Operációs rendszer (ek):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Problem Event Name: Bluescreen - Acer Aspire 5720 - Nemrég Reset SkyAngel Laptopok, PDA-k & Mobiles 0 November 22, 2009 18:25
Memtest hibák CodeFreakC Processzorok, alaplapok és RAM 6 Október 23, 2009 04:49
Mivel Fel akarom Fix Errors.Please Help. taffyjenks A Windows operációs rendszerek 2 28. július 2009 01:52
A Windows 2008 DNS Hiba Eseményazonosító: 4007 7thson A Windows operációs rendszerek 0 27. május 2009 09:44
Run Time hibák XP HELP! smudge2977 A Windows operációs rendszerek 3 21. november 2007 17:51
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.