פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > מערכות ההפעלה Windows

Register

איך להיפטר מזהה אירוע של שגיאות

Reply

שרשרת כלים
Old 10 במאי 2009, 09:42
קבוצת תורמים

Default איך להיפטר מזהה אירוע של שגיאות

המחשב שלי ממשיך crashing. אני כל הזמן מקבל את אותה שגיאה מזהה אירוע הקודים. זה אני עוסקת עכשיו היא מזהה אירוע 10. לצערי אני לא מבין את ההוראות על MS עזרה באתר LOL. מישהו יכול בבקשה לומר לי מה לעשות tro?

כדי לפתור בעיה זו, הפעל את הסקריפט כדי להפסיק את מזהה אירוע 10 הודעות. כדי להפעיל script זה, בצע את הפעולות הבאות:
  1. בתוך עורך טקסט, כגון פנקס הרשימות, ליצור מסמך טקסט בשם Test.vbs.
  2. הדבק את הקוד הבא לתוך Test.vbs: strComputer = "."
    בחר objWMIService = GetObject ( "winmgmts:" _
    & "(ImpersonationLevel =) להתחזות! \ \" _
    & StrComputer & "\ root \ מנוי")

בחר obj1 = objWMIService.Get ( "__EventFilter.Name = 'BVTFilter'")

בחר obj2set = obj1.Associators_ ( "__FilterToConsumerBinding")

בחר obj3set = obj1.References_ ( "__FilterToConsumerBinding")

עבור כל obj2 ב obj2set
    WScript.echo "מוחק את האובייקט"
    WScript.echo obj2.GetObjectText_
    obj2.Delete_
    הבא

עבור כל obj3 ב obj3set
    WScript.echo obj3.GetObjectText_
    obj3.Delete_
    הבא

WScript.echo obj1.GetObjectText_
    obj1.Delete_

3. לאחר הפעלת סקריפט זה, את מזהה אירוע 10 הודעות עצור המופיעים היישומים. עם זאת, אתה צריך לנקות באופן ידני כל הקודם מזהה אירוע 10 הודעות.

הערה ודא כי אתה רק למחוק את המתאים מזהה אירוע 10 הודעות. יתכנו רלוונטי אחר מזהה אירוע 10 הודעות כי אתה לא רוצה למחוק.
בסדר, ביצעתי את פנקס הרשימות אותו דבר וקרא Test.vbs. איך אני "מפעיל" אותו? אז איך אני מוחק את קוד השגיאה?
Old 10 במאי 2009, 14:45
מנהל קבוצת

כדי להפעיל את זה פשוט ללחוץ עליו פעמיים. אם הוא נפתח ב 'פנקס רשימות', יש לך את זה לא שמם כראוי.

כדי למחוק את השגיאות, אני מניח שאתה פשוט צריך ללכת ל 'מציג האירועים וחלק אחר כך (התחל - הפעלה (ב-Vista או את תיבת החיפוש) eventvwr.msc )

איפה אתה מקבל שגיאות אלו למרות? האם הם pop up?

האם reformatted לאחרונה?

אני צריך לישון עכשיו אבל ינסה לעזור יותר מחר, אלא אם כן למישהו אחר יש עוד רעיונות של הביניים.

המערכת שלי: Eclipse

מעבד (ים):
אינטל C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
לוח האם:
ASUS P5Q Pro
זיכרון RAM:
OCZ 8GB 800Mhz
כרטיס מסך (S):
Saphire RADEON 4850
כרטיס קול:
Onboard
Hard Drive (s):
עצום
כונן אופטי (S):
Sony אל cheapo אחד.
Case / PSU:
שלוש מאות ANTEC
Cooling:
הארקטי Cooler 7 Pro, 3 אוהדים מקרה.
רשת / אינטרנט:
נפיל ADSL
צג (S):
Dual 19 "LCD
מערכת הפעלה (S):
XP SP3
Old 11 מאי 2009, 03:23
קבוצת תורמים

ובכן, זה היה מוזר. אני צודקת, לחצו אותו והוא היה את האפשרות "פתח באמצעות" כמו משהו שאני לא זוכר ואת הרשימות. אני בחרתי את "משהו אחר". זה flashed פתוח לזמן קצר ולאחר מכן נסגר. אז אני צודקת, לחצו שוב והיכן הדף היו בדרך כלל אפשרות להיות "פתח" הוא אמר משהו כמו "לרוץ כמו פקודה." שוב זה flashed פתוח סגור כל כך מהר אני לא יכול לקרוא כלום. אז אני ימין לחצו שוב והפעם רק את "פתח כ" היתה אפשרות "המחברת". חושב שעשיתי משהו לא בסדר, אני מחוק את הקובץ וניסו ליצור אותו מחדש. עכשיו זה יהיה רק שמירה בשם "Test.VSB.TXT"

למרבה המזל, מה אני עשיתי אחד של שני הראשונים פעמים נראה שיהיה עובד. גם אני הבנתי איך לעבור ולמחוק את 14.000 בתוספת שגיאה, התראות וכן הלאה. כתוצאה מכך, עזבתי crashing. את הדבר הזה הוא עצוב בזבזתי על פני 12 שעות עושה "דברים" אני לא בטוח שאני זוכר את כל מה שעשיתי LOL.
Old 11 מאי 2009, 10:03
קבוצת תורמים

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Bubba View Post
למרבה המזל, מה אני עשיתי אחד של שני הראשונים פעמים נראה שיהיה עובד.
כן .... שם לא היה באמת להיות משהו כדי לראות וזה היה לבצע במהירות רבה וסגור בסיום ..... אז אתה בוודאי עשה דברים בסדר

המערכת שלי: בניית הבית

מעבד (ים):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
לוח האם:
ASUS M2V סבוב 1.
זיכרון RAM:
4GB (3.25gb גלויים)
כרטיס מסך (S):
NVIDIA GeForce 7300 GS
כרטיס קול:
5.1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 GB SATA & 400gb SATA
כונן אופטי (S):
חלוץ 110 x 2
Case / PSU:
מניות / 550w שותק
Cooling:
מניות
רשת / אינטרנט:
10/100 NIC / 20MB הבתולה כבל
צג (S):
Fujitsu Siemens 22 "TFT היה
מערכת הפעלה (S):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
שם אירוע הבעיה: BlueScreen - Acer Aspire 5720 - לאחרונה איפוס SkyAngel מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs 0 22 נובמבר 2009 18:25
שגיאות MemTest CodeFreakC CPUs, Motherboards & RAM 6 23 אוקטובר 2009 04:49
לנוכח המצב מנסה לתקן Errors.Please עזרה. taffyjenks מערכות ההפעלה Windows 2 -28 יולי 2009 01:52
ה-DNS של Windows 2008 שגיאה מזהה אירוע: 4007 7thson מערכות ההפעלה Windows 0 -27 במאי 2009 09:44
שגיאות זמן ריצה ב XP HELP! smudge2977 מערכות ההפעלה Windows 3 21st נובמבר 2007 17:51
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.