![]() |
|
| |||
| |||
| המחשב שלי ממשיך crashing. אני כל הזמן מקבל את אותה שגיאה מזהה אירוע הקודים. זה אני עוסקת עכשיו היא מזהה אירוע 10. לצערי אני לא מבין את ההוראות על MS עזרה באתר LOL. מישהו יכול בבקשה לומר לי מה לעשות tro? כדי לפתור בעיה זו, הפעל את הסקריפט כדי להפסיק את מזהה אירוע 10 הודעות. כדי להפעיל script זה, בצע את הפעולות הבאות:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כדי להפעיל את זה פשוט ללחוץ עליו פעמיים. אם הוא נפתח ב 'פנקס רשימות', יש לך את זה לא שמם כראוי. כדי למחוק את השגיאות, אני מניח שאתה פשוט צריך ללכת ל 'מציג האירועים וחלק אחר כך (התחל - הפעלה (ב-Vista או את תיבת החיפוש) eventvwr.msc ) איפה אתה מקבל שגיאות אלו למרות? האם הם pop up? האם reformatted לאחרונה? אני צריך לישון עכשיו אבל ינסה לעזור יותר מחר, אלא אם כן למישהו אחר יש עוד רעיונות של הביניים.
|
| |||
| |||
| ובכן, זה היה מוזר. אני צודקת, לחצו אותו והוא היה את האפשרות "פתח באמצעות" כמו משהו שאני לא זוכר ואת הרשימות. אני בחרתי את "משהו אחר". זה flashed פתוח לזמן קצר ולאחר מכן נסגר. אז אני צודקת, לחצו שוב והיכן הדף היו בדרך כלל אפשרות להיות "פתח" הוא אמר משהו כמו "לרוץ כמו פקודה." שוב זה flashed פתוח סגור כל כך מהר אני לא יכול לקרוא כלום. אז אני ימין לחצו שוב והפעם רק את "פתח כ" היתה אפשרות "המחברת". חושב שעשיתי משהו לא בסדר, אני מחוק את הקובץ וניסו ליצור אותו מחדש. עכשיו זה יהיה רק שמירה בשם "Test.VSB.TXT" למרבה המזל, מה אני עשיתי אחד של שני הראשונים פעמים נראה שיהיה עובד. גם אני הבנתי איך לעבור ולמחוק את 14.000 בתוספת שגיאה, התראות וכן הלאה. כתוצאה מכך, עזבתי crashing. את הדבר הזה הוא עצוב בזבזתי על פני 12 שעות עושה "דברים" אני לא בטוח שאני זוכר את כל מה שעשיתי LOL. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כן .... שם לא היה באמת להיות משהו כדי לראות וזה היה לבצע במהירות רבה וסגור בסיום ..... אז אתה בוודאי עשה דברים בסדר
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| שם אירוע הבעיה: BlueScreen - Acer Aspire 5720 - לאחרונה איפוס | SkyAngel | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 0 | 22 נובמבר 2009 18:25 |
| שגיאות MemTest | CodeFreakC | CPUs, Motherboards & RAM | 6 | 23 אוקטובר 2009 04:49 |
| לנוכח המצב מנסה לתקן Errors.Please עזרה. | taffyjenks | מערכות ההפעלה Windows | 2 | -28 יולי 2009 01:52 |
| ה-DNS של Windows 2008 שגיאה מזהה אירוע: 4007 | 7thson | מערכות ההפעלה Windows | 0 | -27 במאי 2009 09:44 |
| שגיאות זמן ריצה ב XP HELP! | smudge2977 | מערכות ההפעלה Windows | 3 | 21st נובמבר 2007 17:51 |
| שרשרת כלים | |
| |