mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Windows "operacinės sistemos

Register

Atsikratyti Įvykio ID Klaidos

Reply

Temos įrankiai
Old Gegužė 10, 2009, 09:42
Donorų grupės

Default Atsikratyti Įvykio ID Klaidos

Mano kompiuteris palaiko genda. gaunu tą patį įvykį ID klaidų kodai. Viena Esu spręsti dabar yra Įvykio ID 10. Deja, aš nesuprantu, dėl MS Pagalba lol instrukcijas. Could someone please tell me tro ką daryti?

Norėdami išspręsti šią problemą, paleiskite scenarijų sustabdyti Įvykio ID 10 pranešimų. Norėdami atlikti šį scenarijų, atlikite šiuos veiksmus:
  1. Į teksto redaktorių, pavyzdžiui Notepad, sukurti naują tekstinį dokumentą, pavadintą Test.vbs.
  2. Nukopijuokite šį kodą į Test.vbs: strComputer = "."
    Nustatyti objWMIService = GetObject ( "winmgmts:" _
    & "(ImpersonationLevel = impersonate)! \ \" _
    StrComputer & & "\ root \ prenumerata")

Nustatyti obj1 = objWMIService.Get ( "__EventFilter.Name = 'BVTFilter'")

nustatyti obj2set = obj1.Associators_ (__FilterToConsumerBinding ")

nustatyti obj3set = obj1.References_ (__FilterToConsumerBinding ")

Nes obj2set obj2 kiekvienam
    Wscript.echo "Ištrinti objektą"
    WScript.Echo obj2.GetObjectText_
    obj2.Delete_
    kitas

Nes obj3set obj3 kiekvienam
    WScript.Echo obj3.GetObjectText_
    obj3.Delete_
    kitas

WScript.Echo obj1.GetObjectText_
    obj1.Delete_

3. Paleidus šį scenarijų Įvykio ID 10 pranešimai nebebus rodomi programos žurnale. Tačiau, turite neautomatiniu būdu išvalyti visas ankstesnes Įvykio ID 10 pranešimų.

Pastaba Įsitikinkite, kad jūs tik trinti reikia Įvykio ID 10 pranešimų. Čia gali būti ir kitos atitinkamos Įvykio ID 10 pranešimų, kad jūs norite pašalinti.
Ok, I've made Užrašų dalykas ir pavadino jį Test.vbs. Kaip "Vykdyti" jį? Tada kaip man ištrinti klaidos kodas?
Old Gegužė 10, 2009, 14:45
Moderatorius Grupė

Norėdami paleisti jį tik du kartus spustelėkite jį. Jei jis atidaro Notepad, tai nebuvo perkelti jį tinkamai.

Norìdami i ¹ trinti klaidas, aš manau jums tiesiog reikia nueiti į vyki ir aišku tada (Start - Run (arba Vista "paieškos laukelį) eventvwr.msc )

Kur jūs gaunate šias klaidas nors? Ar jie pop-up?

Ar jūs pertvarkė neseniai?

Man reikia miegoti, bet dabar bandys padėti daugiau rytoj, nebent kas nors daugiau idėjų tarpinės.

Mano sistema: Eclipse

Procesorius (-iai):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Pagrindinė plokštė:
Asus P5Q Pro
RAM atmintis:
OCZ 8GB 800MHz
Graphics Card (-ai):
Saphire Radeon 4.850
Garso plokštė:
Borto
Kietasis diskas (-ai):
Vast
Optical Drive (s):
Sony AL cheapo vieną.
Case / PSU:
Antec Three Hundred
Aušinimas:
Arkties Cooler 7 Pro 3 Byla gerbėjai.
Tinklas / Internetas:
Titan ADSL
Monitorius (-ai):
Dual 19 "LCD
Operacinė sistema (-os):
XP SP3
Old Gegužė 11, 2009, 03:23
Donorų grupės

Gerai, kad buvo keista. Aš paspaudę dešiniuoju pelės klavišu, ir jis turėjo galimybę "Open with", kaip kažkas nepamenu ir Notepad. Mane pasirinko "kažkas". Jis užsiliepsnoja atidaryti trumpai ir po to uždaromas. Ir aš jį dar kartą paspaudę dešiniuoju pelės klavišu ir kur viršų variantas dažniausiai bus "Atidaryti" Jis pasakė kažką panašaus "veikti kaip komandų eilutės." Vėl ji uždėtinis atidaryti ir uždaryti taip greitai, aš negalėjau nieko skaityti. SO I teisė paspaudžia vėl ir šiuo metu tik "atvira kaip" variantas buvo "Notepad". Thinking I had done something wrong, aš ištrinti failą ir bando iš naujo sukurti tai. Dabar jis bus tik išsaugoti kaip "Test.VSB.TXT"

Laimei, ką aš padariau vienas iš pirmųjų dviejų kartų, atrodo, dirbo. Aš taip pat suprato, kaip pereiti ir panaikinti savo 14.000 plius klaidos, įspėjimai ir pan. Kaip rezultatas, aš mesti genda. Liūdna tai aš praleido per 12 valandas doing "stuff", ir aš nesu tikras, aš prisiminti viską, ko aš lol.
Old Gegužė 11, 2009, 10:03
Donorų grupės

Citata:
Originally Posted by Bubba View Post
Laimei, ką aš padariau vienas iš pirmųjų dviejų kartų, atrodo, dirbo.
Yep .... ten nebus tikrai bus ką pamatyti ir tai atlikti labai greitai ir uždaryti, kai padaryta ..... taigi jūs akivaizdžiai padarė ką Gerai

Mano sistema: Pagrindinis Modifikacija

Procesorius (-iai):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Pagrindinė plokštė:
Asus M2V REV 1.
RAM atmintis:
4GB (3.25gb matomas)
Graphics Card (-ai):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Garso plokštė:
5,1 Reatek On-Board
Kietasis diskas (-ai):
250 GB SATA ir SATA 400GB
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Ištekliai / 550W Silent
Aušinimas:
Ištekliai
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 20MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
Fujitsu-Siemens 22 "TFT WS
Operacinė sistema (-os):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Problem Event Name: BlueScreen - Acer Aspire 5.720 - Neseniai Reset SkyAngel Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 0 Lapkritis 22, 2009 18:25
MemTest Klaidos CodeFreakC CPU, Pagrindinės plokštės & RAM 6 23 spalis 2009 04:49
Given Up Bandoma nustatyti Errors.Please Pagalba. taffyjenks Windows "operacinės sistemos 2 28 liepa 2009 01:52
Windows 2008 DNS Error Event ID: 4007 7thson Windows "operacinės sistemos 0 Gegužė 27, 2009 09:44
Run Time klaidas XP HELP!! smudge2977 Windows "operacinės sistemos 3 Lapkritis 21, 2007 17:51
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.