![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Mano kompiuteris palaiko genda. gaunu tą patį įvykį ID klaidų kodai. Viena Esu spręsti dabar yra Įvykio ID 10. Deja, aš nesuprantu, dėl MS Pagalba lol instrukcijas. Could someone please tell me tro ką daryti? Norėdami išspręsti šią problemą, paleiskite scenarijų sustabdyti Įvykio ID 10 pranešimų. Norėdami atlikti šį scenarijų, atlikite šiuos veiksmus:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Norėdami paleisti jį tik du kartus spustelėkite jį. Jei jis atidaro Notepad, tai nebuvo perkelti jį tinkamai. Norìdami i ¹ trinti klaidas, aš manau jums tiesiog reikia nueiti į vyki ir aišku tada (Start - Run (arba Vista "paieškos laukelį) eventvwr.msc ) Kur jūs gaunate šias klaidas nors? Ar jie pop-up? Ar jūs pertvarkė neseniai? Man reikia miegoti, bet dabar bandys padėti daugiau rytoj, nebent kas nors daugiau idėjų tarpinės.
|
| |||
| |||
| Gerai, kad buvo keista. Aš paspaudę dešiniuoju pelės klavišu, ir jis turėjo galimybę "Open with", kaip kažkas nepamenu ir Notepad. Mane pasirinko "kažkas". Jis užsiliepsnoja atidaryti trumpai ir po to uždaromas. Ir aš jį dar kartą paspaudę dešiniuoju pelės klavišu ir kur viršų variantas dažniausiai bus "Atidaryti" Jis pasakė kažką panašaus "veikti kaip komandų eilutės." Vėl ji uždėtinis atidaryti ir uždaryti taip greitai, aš negalėjau nieko skaityti. SO I teisė paspaudžia vėl ir šiuo metu tik "atvira kaip" variantas buvo "Notepad". Thinking I had done something wrong, aš ištrinti failą ir bando iš naujo sukurti tai. Dabar jis bus tik išsaugoti kaip "Test.VSB.TXT" Laimei, ką aš padariau vienas iš pirmųjų dviejų kartų, atrodo, dirbo. Aš taip pat suprato, kaip pereiti ir panaikinti savo 14.000 plius klaidos, įspėjimai ir pan. Kaip rezultatas, aš mesti genda. Liūdna tai aš praleido per 12 valandas doing "stuff", ir aš nesu tikras, aš prisiminti viską, ko aš lol. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citata:
Mano sistema: Pagrindinis Modifikacija
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Problem Event Name: BlueScreen - Acer Aspire 5.720 - Neseniai Reset | SkyAngel | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 0 | Lapkritis 22, 2009 18:25 |
| MemTest Klaidos | CodeFreakC | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 6 | 23 spalis 2009 04:49 |
| Given Up Bandoma nustatyti Errors.Please Pagalba. | taffyjenks | Windows "operacinės sistemos | 2 | 28 liepa 2009 01:52 |
| Windows 2008 DNS Error Event ID: 4007 | 7thson | Windows "operacinės sistemos | 0 | Gegužė 27, 2009 09:44 |
| Run Time klaidas XP HELP!! | smudge2977 | Windows "operacinės sistemos | 3 | Lapkritis 21, 2007 17:51 |
| Temos įrankiai | |
| |