![]() |
|
| |||
| |||
| Datoru tur crashing. Es turpinu saņemt paša pasākuma ID kļūdu kodus. Viens i am nodarbojas ar tagad ir Event ID 10. Diemžēl es nesaprotu par MS palīdzēt vietnes lol instrukcijas. Vai kāds lūdzu man pateikt, ko tro darīt? Lai atrisinātu šo problēmu, palaidiet skriptu, lai apturētu Event ID 10 ziņojumi. Lai veiktu šo skriptu, veiciet šādas darbības:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Lai tā varētu darboties tikai divreiz uzklikšķiniet uz tā. Ja tas tiek atvērts programmā Notepad, jūs neesat to pārdēvēja par pareizi. Lai dzēstu kļūdu, es pieņemu, jums tikai jādodas uz Event Viewer un skaidrs tad (Start - Run (vai vista meklēšanas lodziņu) eventvwr.msc ) Kur jums rodas šīs kļūdas tomēr? Vai viņi pop up? Vai jūs pārveidots nesen? Man vajag gulēt tagad, bet mēģinās palīdzēt vairāk rīt, ja vien kāds cits ir vairāk ideju, jo pagaidu.
|
| |||
| |||
| Labi, ka ir dīvaini. Es labi noklikšķinājis, un tā bija iespēja "atvērt ar" kā kaut ko neatceros un notepad. Es izvēlējos "kaut kas cits. Tā atlaidinātas atvērt īsi un pēc tam tika slēgtas. Tāpēc es labi noklikšķinājis atkal un kur top variants parasti ir "Open" To teica kaut ko līdzīgu "darbojas kā komandrindas." Atkal tas atlaidinātas atklātās un slēgtas tik ātri, es nevaru lasīt neko. SO i labi noklikšķinājis vēlreiz un šoreiz tikai "atvērt kā" iespēja bija "piezīmju grāmatiņa". Domāšana man bija darīt kaut ko nepareizi, es izdzēst failu un mēģināja izveidot no jauna to. Tagad būs vien saglabāt kā "Test.VSB.TXT" Par laimi, kas man bija viena no pirmajām divām reizēm šķiet, ka ir strādājuši. Es arī sapratu, kā iet cauri un dzēst manu 14.000 plus kļūdu, brīdinājumu un tā tālāk. Kā rezultātā, es atmest crashing. Skumji ir tas, es pavadīju vairāk nekā 12 stundas darot "stuff", un es neesmu pārliecināts, ka es atceros viss man bija lol. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
Mana sistēma: Home Build
|
![]() |
|
| Bookmarks |