Mój komputer zachowuje upaść. I keep getting tego samego zdarzenia ID kodów błędów. Jedynym Jestem teraz do czynienia z 10 Identyfikator zdarzenia. Niestety nie rozumiem instrukcji na stronie MS pomóc lol. Czy ktoś proszę mi powiedzieć, co TRO zrobić?
Aby rozwiązać ten problem, należy uruchomić skrypt, aby zatrzymać Identyfikator zdarzenia 10 wiadomości. Aby uruchomić ten skrypt, należy wykonać następujące kroki:
- W edytorze tekstu, takim jak Notatnik, utwórz nowy dokument tekstowy o nazwie Test.vbs.
- Wklej następujący kod na Test.vbs: strComputer = "."
Ustaw objWMIService = GetObject ( "winmgmts:" _
& "(ImpersonationLevel = impersonate)! \ \" _
& StrComputer & "\ root \ subskrypcji")
Ustaw obj1 = objWMIService.Get ( "__EventFilter.Name = 'BVTFilter")
zestaw obj2set = obj1.Associators_ ( "__FilterToConsumerBinding")
zestaw obj3set = obj1.References_ ( "__FilterToConsumerBinding")
Dla każdego obj2 w obj2set
Wscript.echo "Usuwanie obiektu"
Wscript.echo obj2.GetObjectText_
obj2.Delete_
następny
Dla każdego obj3 w obj3set
Wscript.echo obj3.GetObjectText_
obj3.Delete_
następny
Wscript.echo obj1.GetObjectText_
obj1.Delete_
- Po uruchomieniu tego skryptu, Identyfikator zdarzenia 10 wiadomości przestaną być wyświetlane w dzienniku aplikacji. Jednakże, musisz ręcznie wyczyścić wszystkie poprzednie Identyfikator zdarzenia 10 wiadomości.
Uwaga Upewnij się, że wystarczy tylko usunąć odpowiednie Identyfikator zdarzenia 10 wiadomości. Nie mogą być inne istotne zdarzenia o identyfikatorze 10 wiadomości, że nie chcesz usunąć.
Ok, i've made notatnika rzeczą i nazwał go Test.vbs. Jak "uruchomić" to? Następnie, jak mogę usunąć kod błędu?