menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operačné systémy Windows

Register

Prípravné zbaviť ID udalosti chyby

Reply

Thread Tools
Old 10. mája 2009, 09:42
Darcu Skupina

Môj počítač pořád shazovat. i neustále rovnakú udalosť ID kódy chýb. Na jednej som sa zaoberá teraz je k dispozícii ID udalosti 10. Bohužiaľ nemám pochopenie pokynov na MS pomôžu stránky lol. Mohol by niekto, prosím, povedzte mi, čo tro robiť?

Ak chcete tento problém vyriešiť, spustite skript pre zastavenie ID udalosti 10 správ. Pre spustenie tohto skriptu, postupujte nasledovne:
  1. V textovom editore, napríklad Poznámkový blok, vytvorte nový textový dokument s názvom Test.vbs.
  2. Vložte nasledujúci kód do Test.vbs: strComputer = "."
    Nastaviť objWMIService = GetObject ( "winmgmts:" _
    & "(ImpersonationLevel = zosobňovat)! \ \" _
    StrComputer & & "\ root \ predplatné")

Nastaviť obj1 = objWMIService.Get ( "__EventFilter.Name = 'BVTFilter'")

nastaviť obj2set = obj1.Associators_ ( "__FilterToConsumerBinding")

nastaviť obj3set = obj1.References_ ( "__FilterToConsumerBinding")

Pre každú obj2 v obj2set
    Wscript.echo "Odstránenie objektu"
    Wscript.echo obj2.GetObjectText_
    obj2.Delete_
    ďalšia

Pre každú obj3 v obj3set
    Wscript.echo obj3.GetObjectText_
    obj3.Delete_
    ďalšia

Wscript.echo obj1.GetObjectText_
    obj1.Delete_

3. Po spustení tohto skriptu, je k dispozícii ID udalosti 10 správ zastávka uvedená v protokole aplikácií. Avšak, budete musieť ručne jasné akejkoľvek predchádzajúcej ID udalosti 10 správ.

Poznámka Uistite sa, že ste iba odstrániť vhodné ID udalosti 10 správ. Môžu existovať aj iné príslušné ID udalosti 10 správ, ktoré nechcete vymazať.
Ok, som vystúpil notepad vec, a nazval ho Test.vbs. Ako môžem "run", že? Teda, ako môžem odstrániť kód chyby?
Old 10. mája 2009, 14:45
Moderátor skupiny

Pre spustenie je jednoducho dvojklikom na ňu. Ak sa otvorí v programe Poznámkový blok, nemáte pøejmenován to správne.

Ak chcete odstrániť chyby, Predpokladám, že stačí ísť na Zobrazovač udalostí a potom jasné (Štart - Spustiť (alebo priehľad do vyhľadávacieho poľa) eventvwr.msc )

Ak sa vám tieto chyby keď? Majú pop hore?

Už ste preformátovaný nedávno?

Potřebuju spať hned, ale budeme snažiť pomôcť viac zajtra, ak niekto má viac nápadov v medziobdobí.

Môj systém: Eclipse

Processor (s):
Intel c2d E7200 OC'd @ 3.6GHz
Základná doska:
Asus P5Q Pro
Pamäť RAM:
OCZ 8gigabajt 800MHz
Grafické karty (s):
Saphire Radeon 4850
Zvuková karta:
Palubný
Pevný disk (y):
Prevažná
Optická mechanika (s):
Sony al cheap jedna.
Case / PSU:
Antec tri sta
Chladenie:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 prípadu fanúšikov.
Sieť / Internet:
Titan ADSL
Monitor (s):
Duální 19 "LCD
Operačný systém (y):
XP SP3
Old 11. mája 2009, 03:23
Darcu Skupina

Tak to bolo divné. I právo klikol a mal možnosť "otvoriť sa" ako niečo, čo neviem a poznámkový blok. Vybrala som si na "niečo iné." Je otvorený krátko zasvítil a potom skončila. Tak som klikol právo ju znova a kde nahoře voľba zvyčajne byť "Open" to povedal niečo ako "ako spustiť príkazový riadok." Opäť zasvítil na otvorené a uzavreté tak rýchlo som nemohol čítať nič. Tak som klikol právo na to znovu a tentokrát len "otvoriť ako" možnosť "notebook". Přemýšlel som urobil niečo zle, som vymazať súbor a snažil sa znovu-vytvoriť. Teraz to bude len uložiť ako "Test.VSB.TXT"

Našťastie to, čo som urobila jeden z prvých dvoch času sa zdá, že pracuje. Tiež som prišiel na to, ako si prejsť a odstrániť svoj 14.000 plus chyba, varovania, a tak ďalej. V dôsledku toho som shazovat. Smutná vec som strávil cez 12 hodín robia "veci" a já nejsem jistý Pamätám si všetko, čo som urobil lol.
Old 11. mája 2009, 10:03
Darcu Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal Bubba View Post
Našťastie to, čo som urobila jeden z prvých dvoch času sa zdá, že pracuje.
Jo .... tam by sa naozaj niečo vidieť, a to by sa vykonávať veľmi rýchlo a zatvoriť kedy urobil ..... takže si samozrejme urobil to ok

Môj systém: Domov Kompiluje

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dvou Core 5200 + 2.60GHz
Základná doska:
Asus M2V Rev 1.
Pamäť RAM:
4 GB (3,25 gigabajt viditeľné)
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Zvuková karta:
5,1 Reatek On-rada
Pevný disk (y):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optická mechanika (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Sklad / 550W Tichý
Chladenie:
Sklad
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 20MB Panny Satelit
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT ZS
Operačný systém (y):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.