![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Môj počítač pořád shazovat. i neustále rovnakú udalosť ID kódy chýb. Na jednej som sa zaoberá teraz je k dispozícii ID udalosti 10. Bohužiaľ nemám pochopenie pokynov na MS pomôžu stránky lol. Mohol by niekto, prosím, povedzte mi, čo tro robiť? Ak chcete tento problém vyriešiť, spustite skript pre zastavenie ID udalosti 10 správ. Pre spustenie tohto skriptu, postupujte nasledovne:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pre spustenie je jednoducho dvojklikom na ňu. Ak sa otvorí v programe Poznámkový blok, nemáte pøejmenován to správne. Ak chcete odstrániť chyby, Predpokladám, že stačí ísť na Zobrazovač udalostí a potom jasné (Štart - Spustiť (alebo priehľad do vyhľadávacieho poľa) eventvwr.msc ) Ak sa vám tieto chyby keď? Majú pop hore? Už ste preformátovaný nedávno? Potřebuju spať hned, ale budeme snažiť pomôcť viac zajtra, ak niekto má viac nápadov v medziobdobí.
|
| |||
| |||
| Tak to bolo divné. I právo klikol a mal možnosť "otvoriť sa" ako niečo, čo neviem a poznámkový blok. Vybrala som si na "niečo iné." Je otvorený krátko zasvítil a potom skončila. Tak som klikol právo ju znova a kde nahoře voľba zvyčajne byť "Open" to povedal niečo ako "ako spustiť príkazový riadok." Opäť zasvítil na otvorené a uzavreté tak rýchlo som nemohol čítať nič. Tak som klikol právo na to znovu a tentokrát len "otvoriť ako" možnosť "notebook". Přemýšlel som urobil niečo zle, som vymazať súbor a snažil sa znovu-vytvoriť. Teraz to bude len uložiť ako "Test.VSB.TXT" Našťastie to, čo som urobila jeden z prvých dvoch času sa zdá, že pracuje. Tiež som prišiel na to, ako si prejsť a odstrániť svoj 14.000 plus chyba, varovania, a tak ďalej. V dôsledku toho som shazovat. Smutná vec som strávil cez 12 hodín robia "veci" a já nejsem jistý Pamätám si všetko, čo som urobil lol. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citácia:
Môj systém: Domov Kompiluje
|