мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уиндоус Оператинг Сыстемс

Register

Узимајући ослободити од Евент ИД Грешке

Reply

Тхреад Тоолс
Old 10 сви 2009, 09:42
Донаторска Група

Default Узимајући ослободити од Евент ИД Грешке

Мој рачунар успомена пад система. ЈА држати добивање исте Евент ИД еррор кодове. Једно сам се баве сада Евент ИД 10. Нажалост, не разумем упутства на МС помоћ сите лол. Могао неко молим реците мене што тро учинити?

Да бисте решили овај проблем, покрените скрипту за заустављање Евент ИД 10 порука. За покретање ове скрипте, следите ове кораке:
  1. У текст едитор, као што је Нотепад, направити нови текстуални документ под називом Тест.вбс.
  2. Налепите следећи код у Тест.вбс: стрЦомпутер = "."
    Постави објУМИСервице = ГетОбјецт ( "уинмгмтс:" _
    & "(ИмперсонатионЛевел = Имперсонате)! \ \" _
    СтрЦомпутер & & "\ роот \ претплата)

Постави обј1 = објУМИСервице.Гет ( "__ЕвентФилтер.Наме = 'БВТФилтер'")

сет обј2сет = обј1.Ассоциаторс_ ( "__ФилтерТоЦонсумерБиндинг")

сет обј3сет = обј1.Референцес_ ( "__ФилтерТоЦонсумерБиндинг")

За сваку обј2 у обј2сет
    Усцрипт.ецхо "Брисање објекта"
    Усцрипт.ецхо обј2.ГетОбјецтТекст_
    обј2.Делете_
    даље

За сваку обј3 у обј3сет
    Усцрипт.ецхо обј3.ГетОбјецтТекст_
    обј3.Делете_
    даље

Усцрипт.ецхо обј1.ГетОбјецтТекст_
    обј1.Делете_

3. Након што покренете ову скрипту, Евент ИД 10 порука престану појављивати у програмском записнику. Међутим, мораћете да ручно јасне све претходне Евент ИД 10 порука.

Напомена Проверите да ли само избрисати одговарајући Евент ИД 10 порука. Постоји мај бити других релевантних Евент ИД 10 поруке које не желите да избришете.
Ок, Иве 'је направио ствар нотепад и назва га Тест.вбс. Како да "покренути" ит? Затим како могу брисати грешке код?
Old 10 сви 2009, 14:45
Модератор / ица групе

Да га само двоструки клик на њу. Ако то се отвара у Нотепад нисте преименована је исправно.

Да бисте избрисали грешке, претпостављам само треба ићи у Евент Виеуер и онда јасно (Старт - Рун (или у оквир за претрагу виста) евентвур.мсц )

Где да те добити ове грешке ипак? Ли они поп-уп?

Јесте ли недавно реформаттед?

Требам спавати сада, али ће покушати помоћи више сутра, осим ако неко други има више идеја у међувремену.

Мы Сыстем: Ецлипсе

Процесор (и):
Интел Ц2Д Е7200 ОЦ'д @ 3.6Гхз
Матичне плоче:
Асус П5К Про
РАМ меморија:
ОЦЗ 8ГБ 800Мхз
Графичка картица (е):
Сапхире Радеон 4850
Соунд Цард:
Онбоард
Тврди диск (и):
Голема
Оптички погон (е):
Соны ал Цхеап један.
Цасе / псу:
Антец триста
Хлађење:
Арктик фрижидери 7 Про, 3 цасе обожаватеља.
Нетуорк / Интернет:
Титан АДСЛ
Монитор (е):
Дуал 19 "ЛЦД
Оперативни систем (е):
КСП СП3
Old 11 сви 2009, 03:23
Донаторска Група

Па шта је чудно. Право сам га и кликнуо је имала опцију "Отвори са", као нешто што се не сјећам и нотес. И изабрали "нешто друго". То бљескале отворити, а потом накратко затворен. Тако сам кликнуо десно и где га поново на врху опцију би обично бити "Отворено" То је рекао несто као "трчање као командне линије." Опет она бљескале отвореним и затвореним тако брзо не бих могао читати ништа. Тако да сам кликнуо десном га опет и овај пут једини "Отвори као" опција је "преносник". Размишљате ли је учинио нешто криво, ја брисања датотека и покушава за поново направите га. Сада ће бити само сте као "Тест.ВСБ.ТКСТ"

Срећа што сам учинио један од прва два пута чини се да су радили. Такође сам схватио како то да прође и избрисати 14000 плус моја грешка, опомене и тако даље. Као резултат тога, ја престати пад система. Жалосно је што је сам потрошио више од 12 сати ради "ствари", па Им 'не сигуран ЈА сећати се све нисам лол.
Old 11 сви 2009, 10:03
Донаторска Група

Куоте:
Оригиналлы Постед бы Буббле View Post
Срећа што сам учинио један од прва два пута чини се да су радили.
Ыеп .... тамо не би стварно бити све да виде и то би се врло брзо извршити и затвори кад готови ..... тако да очигледно није ок ствари

Мы Сыстем: Почетна Буилд

Процесор (и):
64 кс 2 АМД Дуал Цоре 5200 + 2.60ГХз
Матичне плоче:
Асус М2В Рев 1.
РАМ меморија:
4ГБ (3.25гб видљиво)
Графичка картица (е):
НВИДИА ГеФорце 7300 ГС
Соунд Цард:
5,1 Реатек Он-Боард
Тврди диск (и):
250 ГБ САТА & 400гб САТА
Оптички погон (е):
Пионеер 110 кс 2
Цасе / псу:
Стоцк / 550у Нечујно
Хлађење:
Стоцк
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 20МБ Девице Цабле
Монитор (е):
Фујитсу Сиеменс 22 "ТФТ БИЛА
Оперативни систем (е):
Кс32/Уиндоус 7 Виста Ултимате кс64
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Проблем Догађај Име: БлуеСцреен - Ацер 5720 - Недавно Поништи СкыАнгел Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји 0 22. новембар 2009 18:25
МемТест грешке ЦодеФреакЦ ЦПУ, Матичне плоче и РАМ 6 23. Окт 2009 04:49
Гивен Уп Покушај Фикс Еррорс.Плеасе Помоћ. таффыјенкс Уиндоус Оператинг Сыстемс 2 28. јула 2009 01:52
Уиндоус 2008 ДНС Еррор Евент ИД: 4007 7тхсон Уиндоус Оператинг Сыстемс 0 27 мај 2009 09:44
Рун Тиме Грешке на КСП ПОМОЋ! смудге2977 Уиндоус Оператинг Сыстемс 3 21 новембар 2007 17:51
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц