менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

Позбавлення події Помилки

Reply

Різьба Інструменти
Old
Донор групи

Мій комп'ютер постійними збоями. Я постійно отримую ту ж подію з кодом помилки кодів. Той, кого я маю справу з зараз події 10. На жаль, я не розумію, інструкції на сайті LOL допомогою MS. Чи хтось будь ласка, скажіть мені, що ТРО робити?

Щоб вирішити цю проблему, запустіть скрипт для зупинки події 10 повідомлень. Для запуску цього сценарію, виконайте наступні дії:
  1. У текстовому редакторі, наприклад Блокнот, створити новий текстовий документ Test.vbs ім.
  2. Вставте наступний код в Test.vbs: strComputer = "."
    Встановити objWMIService = GetObject ( "winmgmts:" _
    & "(ImpersonationLevel уособлювати) = \ \" _
    & StrComputer & "\ Root \ передплати")

Поставити obj1 = objWMIService.Get ( "__EventFilter.Name = 'BVTFilter")

набір obj2set = obj1.Associators_ ( "__FilterToConsumerBinding")

набір obj3set = obj1.References_ ( "__FilterToConsumerBinding")

Для кожного obj2 в obj2set
    WScript.echo "Видалення об'єкта"
    WScript.echo obj2.GetObjectText_
    obj2.Delete_
    Наступне

Для кожного obj3 в obj3set
    WScript.echo obj3.GetObjectText_
    obj3.Delete_
    Наступне

WScript.echo obj1.GetObjectText_
    obj1.Delete_

3. Після запуску цього сценарію, події 10 повідомленнях перестануть з'являтися в журналі додатків. Тим не менше, вам доведеться вручну видалити попередні події 10 повідомлень.

Примітка Переконайтеся, що ви тільки видалити відповідні події 10 повідомлень. Там можуть бути й інші відповідні події 10 повідомлень, які ви не хочете видалити.
Добре, це я зробив блокнот річ і назвали її Test.vbs. Як "запустити" це? Тоді як я можу видалити код помилки?
Old 10 травня 2009, 14:45
Модератор групи

Щоб запустити його двічі клацніть по ньому. Якщо він відкривається в Блокноті, ви не перейменували його правильно.

Щоб виключити помилки, я думаю, вам просто потрібно їхати в "Перегляд подій" і чітко, то (Пуск - Виконати (або в перспективі вікні пошуку) eventvwr.msc )

Де ви берете ці помилки хоч? Вони спливали?

Ви переформатований останнім часом?

Мені потрібно спати, але буде намагатися допомогти більше завтра, якщо хтось ще більше ідей в проміжний період.

Моя система: Eclipse

Процесор (и):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Материнська плата:
Asus P5Q Pro
ОЗУ:
OCZ 8GB 800Mhz
Графічна карта (и):
Saphire Radeon 4850
Звукова карта:
Бортові
Жорсткий диск (и):
Vast
Оптичний привід (и):
Sony Аль однієї сНеаро.
Діло / PSU:
Antec Three Hundred
Охолодження:
Арктичний Cooler 7 Pro, 3 вентиляторів справу.
Мережі / Інтернет:
Титан ADSL
Монітор (и):
Dual 19 "РК-дисплей
Операційна система (и):
XP SP3
Old
Донор групи

Ну, що було дивно. Я прав клацнули його і він мав можливість в "Відкрити за допомогою", як те, що я не пам'ятаю і блокнот. Я вибрав "щось ще". Він блиснув відкритої коротко і потім закрито. Так що я права клацнули його знову і там, де верхня опції, як правило, бути "відкритими" Вона сказала щось на зразок "Запуск командного рядка." Знову майнуло відкритих і закритих так швидко, я не читав нічого. SO I клацнули правій його знов і на цей раз тільки "відкритим, як" варіант "Записна книжка". Думаючи, що я зробив щось неправильно, я стер файл і спробували відтворити його. Тепер він буде лише зберегти як "Test.VSB.TXT"

На щастя, що я зробив одну з перших у два рази, схоже, працює. Я також зрозумів, як пройти і видалити 14000 плюс помилки, попередження і так далі. У результаті, я кинув розвалюється. Сумно те, я провів більше 12 годин роботи "Stuff", і я не впевнений, що я пам'ятаю все, що я зробив LOL.
Old 11 травня 2009, 10:03
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав Bubba View Post
На щастя, що я зробив одну з перших у два рази, схоже, працює.
Да .... Не буде дійсно нічого бачити і воно буде виконувати дуже швидко & близько, коли зробили ..... так що ви, очевидно, зробив все ОК

Моя система: Головна Build

Процесор (и):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Материнська плата:
Asus m2v Rev 1.
ОЗУ:
4gb (3.25gb видно)
Графічна карта (и):
NVIDIA GeForce 7300 ОВ
Звукова карта:
5.1 Reatek бортовий
Жорсткий диск (и):
250 GB SATA І 400gb SATA
Оптичний привід (и):
Pioneer 110 х 2
Діло / PSU:
Фондові / 550w немого
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
10/100 Nic / 20Мб Віргінські кабелю
Монітор (и):
Fujitsu Siemens 22 "TFT БУЛО
Операційна система (и):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.