![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Мій комп'ютер постійними збоями. Я постійно отримую ту ж подію з кодом помилки кодів. Той, кого я маю справу з зараз події 10. На жаль, я не розумію, інструкції на сайті LOL допомогою MS. Чи хтось будь ласка, скажіть мені, що ТРО робити? Щоб вирішити цю проблему, запустіть скрипт для зупинки події 10 повідомлень. Для запуску цього сценарію, виконайте наступні дії:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Щоб запустити його двічі клацніть по ньому. Якщо він відкривається в Блокноті, ви не перейменували його правильно. Щоб виключити помилки, я думаю, вам просто потрібно їхати в "Перегляд подій" і чітко, то (Пуск - Виконати (або в перспективі вікні пошуку) eventvwr.msc ) Де ви берете ці помилки хоч? Вони спливали? Ви переформатований останнім часом? Мені потрібно спати, але буде намагатися допомогти більше завтра, якщо хтось ще більше ідей в проміжний період.
|
| |||
| |||
| Ну, що було дивно. Я прав клацнули його і він мав можливість в "Відкрити за допомогою", як те, що я не пам'ятаю і блокнот. Я вибрав "щось ще". Він блиснув відкритої коротко і потім закрито. Так що я права клацнули його знову і там, де верхня опції, як правило, бути "відкритими" Вона сказала щось на зразок "Запуск командного рядка." Знову майнуло відкритих і закритих так швидко, я не читав нічого. SO I клацнули правій його знов і на цей раз тільки "відкритим, як" варіант "Записна книжка". Думаючи, що я зробив щось неправильно, я стер файл і спробували відтворити його. Тепер він буде лише зберегти як "Test.VSB.TXT" На щастя, що я зробив одну з перших у два рази, схоже, працює. Я також зрозумів, як пройти і видалити 14000 плюс помилки, попередження і так далі. У результаті, я кинув розвалюється. Сумно те, я провів більше 12 годин роботи "Stuff", і я не впевнений, що я пам'ятаю все, що я зробив LOL. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да .... Не буде дійсно нічого бачити і воно буде виконувати дуже швидко & близько, коли зробили ..... так що ви, очевидно, зробив все ОК