![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Имам програма, която трябва да се отървеш от раздела на върха на прозореца, че това е в рамките на, от раздел I означава ивица на върха на прозореца, който съдържа минимизиране, максимизиране и затваряне. Има ли някаква програма, която може да възложи тази програма, с която не раздела режим???? Причината за това е, че имам клиенти, които използват компютър и аз DONT искате те да влязат в прозорците просто използвайте програмата сама. Помогнете ми |
|
| |||
| |||
| Какъв браузър? |
|
| |||
| |||
| Това, което си говорим за обикновено са програмирани инча да заключите определени заявление ще замени събития задейства, като кликнете тук. В браузъри, там са проблемите на сигурността с премахването им, т.е. можете да изградят нещо, което прилича на прозорец на браузъра, но е друго. Но вие не кажеш какъв ти е "програмата" се. Дали тя браузър? Както и да е, Ctrl + Alt + Del, ще споделите с никого вътре! |
|
| |||
| |||
| и те арго Ctrl ALT дел тъй като няма клавиатура, така че този проблем не е наистина. Продължителността на програмата е MS-DOS базирани PROG текат в Windows XP, доколкото мога да кажа. Проблемът е, че неговата изложба в Националния аквариум в Плимут Великобритания, и програмата автоматично да се отваря за стартиране, но после го прави е да се увеличат на екрана, но не "цял екран", т.е. не раздела нещица. Има ли не PROG, които могат да се задържат на тази PROG и възможност за dissapearance на раздела |
|
| |||
| |||
| Ако това е MSDOS програмата, защо не го изпълним в MSDOS? |
|
| |||
| |||
| В противен случай, да намерите иконата, която работи програмата и Кликнете с десния бутон върху него и изберете свойства. Изберете Опции раздел. Сега изберете цял екран. Това ли ще правим? |
|
| |||
| |||
| Аз ще го пробвам, но имам чувството, че вече са опитвали този. |
|
| |||
| |||
| Вие трябва да изберете иконата възнамерявате да стартирате програмата от. Ако работите с нея от командния ред, не го изпълним От Start -> Run. Създаване на пряк път до cmd.exe първия, направете по-горе, че и след това Run PROG Ви в рамките на този maximized прозорец. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Бихте ли искате този прозорец в стаята ти??? | redden137 | Изключено Тема Дискусия | 7 | 2-ро Feb 2009 16:24 |
| MSN прозорец | tinkerbell | Електронна поща, VoIP & IM Дискусия | 4 | 8 февруари 2008 07:04 |
| Window XP Pro | WHATSUP | Windows операционни системи | 5 | 27 Jan 2008 09:03 |
| Window Vista Как може да те направи това? | Help1inghand | Windows операционни системи | 15 | 9 януари 2008 12:28 |
| Нов прозорец проблеми | samtialou | Браузъри Уеб & FTP клиенти | 1 | 21 Дек 2007 19:52 |
| Нишка Инструменти | |
| |