по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Windows операционни системи

Register

Първи отървем от раздела на върха прозорец, как????

Reply

Нишка Инструменти
Old 14-ти септември 2007, 09:04
Новите държави Група

Default Първи отървем от раздела на върха прозорец, как????

Имам програма, която трябва да се отървеш от раздела на върха на прозореца, че това е в рамките на, от раздел I означава ивица на върха на прозореца, който съдържа минимизиране, максимизиране и затваряне. Има ли някаква програма, която може да възложи тази програма, с която не раздела режим???? Причината за това е, че имам клиенти, които използват компютър и аз DONT искате те да влязат в прозорците просто използвайте програмата сама.

Помогнете ми
Old 14-ти септември 2007, 09:07
Модератор Група

Какъв браузър?

Old 14-ти септември 2007, 10:46
Номер на групата

Това, което си говорим за обикновено са програмирани инча да заключите определени заявление ще замени събития задейства, като кликнете тук.

В браузъри, там са проблемите на сигурността с премахването им, т.е. можете да изградят нещо, което прилича на прозорец на браузъра, но е друго.

Но вие не кажеш какъв ти е "програмата" се. Дали тя браузър?

Както и да е, Ctrl + Alt + Del, ще споделите с никого вътре!
Old 14-ти септември 2007, 11:11
Новите държави Група

и те арго Ctrl ALT дел тъй като няма клавиатура, така че този проблем не е наистина. Продължителността на програмата е MS-DOS базирани PROG текат в Windows XP, доколкото мога да кажа. Проблемът е, че неговата изложба в Националния аквариум в Плимут Великобритания, и програмата автоматично да се отваря за стартиране, но после го прави е да се увеличат на екрана, но не "цял екран", т.е. не раздела нещица. Има ли не PROG, които могат да се задържат на тази PROG и възможност за dissapearance на раздела
Old 15-ти септември 2007, 02:40
Номер на групата

Ако това е MSDOS програмата, защо не го изпълним в MSDOS?
Old 15-ти септември 2007, 02:44
Номер на групата

В противен случай, да намерите иконата, която работи програмата и Кликнете с десния бутон върху него и изберете свойства.

Изберете Опции раздел.

Сега изберете цял екран.

Това ли ще правим?
Old 15-ти септември 2007, 12:49
Новите държави Група

Аз ще го пробвам, но имам чувството, че вече са опитвали този.
Old 16-ти септември 2007, 12:13
Номер на групата

Вие трябва да изберете иконата възнамерявате да стартирате програмата от. Ако работите с нея от командния ред, не го изпълним От Start -> Run. Създаване на пряк път до cmd.exe първия, направете по-горе, че и след това Run PROG Ви в рамките на този maximized прозорец.
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Бихте ли искате този прозорец в стаята ти??? redden137 Изключено Тема Дискусия 7 2-ро Feb 2009 16:24
MSN прозорец tinkerbell Електронна поща, VoIP & IM Дискусия 4 8 февруари 2008 07:04
Window XP Pro WHATSUP Windows операционни системи 5 27 Jan 2008 09:03
Window Vista Как може да те направи това? Help1inghand Windows операционни системи 15 9 януари 2008 12:28
Нов прозорец проблеми samtialou Браузъри Уеб & FTP клиенти 1 21 Дек 2007 19:52
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc