menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operační systémy Windows

Register

Prípravné zbavit kartu na vrcholu okna, jak na to??

Reply

Thread Nástroje
Old 14.září 2007, 09:04
Nový člen skupiny

Default Prípravné zbavit kartu na vrcholu okna, jak na to??

Mám program, který musím zbavit záložku nahoře v okně, které je uvnitř, tím mám na mysli kartu pás nahoře okno, které obsahuje minimalizovat, maximalizovat a zavřít. Existuje nějaký program, který lze přiřadit tento program s režimem bez kartu?? Důvodem je to, že jsem se zákazníci, které používají počítač a Nechci jim dostat se do oken stačí použít program sám.

Help me
Old 14.září 2007, 09:07
Moderátor skupiny

Jaké prohlížeče?

Old 14.září 2007, 10:46
Dárce Skupina

Věci, o kterých mluvíme, jsou většinou naprogramovány palců Chcete-li uzamknout aplikaci, kterou by override události vyvolané kliknutím zde.

V prohlížečích, existují bezpečnostní problémy s jejich odstranění, tj. můžete vytvořit něco, co vypadá jako okno prohlížeče, ale jinak.

Ale nemusíte říkat, co si "program" je. Je to prohlížeč?

Mimochodem, Ctrl + Alt + Del se nikomu se!
Old 14.září 2007, 11:11
Nový člen skupiny

dobře oni cant Ctrl Alt Del pokud není klávesnice, tak to je ve skutečnosti prob. Program je MS-DOS pořady běží v systému Windows XP, co mohu říct. Problém je v tom, že její expozice v národní akvárium v Plymouthu Velké Británii, a program automaticky otevře při startu, ale pak se vše dělá, je maximalizovat na obrazovku, ale není 'celou obrazovku' tj. žádné kartu Thingy. není tam žádné pořady, které lze připojit k tomuto pořady a umožnit dissapearance na kartě
Old 15.září 2007, 02:40
Dárce Skupina

Pokud je to program, MS-DOS, proč to spustit v MS-DOS?
Old 15.září 2007, 02:44
Dárce Skupina

V opačném případě najdete ikonu, která spustí program a na něj klikněte pravým tlačítkem myši a zvolte Vlastnosti.

Vyberte kartu Možnosti.

Nyní vyberte Full Screen.

Bude to stačit?
Old 15.září 2007, 12:49
Nový člen skupiny

Dám to zkusit, ale mám pocit, že jsem si již vyzkoušeli, že jedna.
Old 16.září 2007, 12:13
Dárce Skupina

Musíte vybrat ikonu máte v úmyslu spustit program z. Pokud jste spouštění z příkazového řádku, nespouštějte ho z Start -> Spustit. Vytvořit zástupce cmd.exe první, se výše uvedené a pak spustit pořady v tomto maximalizované okno.
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.