![]() |
|
|||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Nástroje |
|
|
|||
|
|||
|
Mám program, který musím zbavit záložku nahoře v okně, které je uvnitř, tím mám na mysli kartu pás nahoře okno, které obsahuje minimalizovat, maximalizovat a zavřít. Existuje nějaký program, který lze přiřadit tento program s režimem bez kartu?? Důvodem je to, že jsem se zákazníci, které používají počítač a Nechci jim dostat se do oken stačí použít program sám.
Help me
|
|
|
|||
|
|||
|
Jaké prohlížeče?
|
|
|
|||
|
|||
|
Věci, o kterých mluvíme, jsou většinou naprogramovány palců Chcete-li uzamknout aplikaci, kterou by override události vyvolané kliknutím zde.
V prohlížečích, existují bezpečnostní problémy s jejich odstranění, tj. můžete vytvořit něco, co vypadá jako okno prohlížeče, ale jinak. Ale nemusíte říkat, co si "program" je. Je to prohlížeč? Mimochodem, Ctrl + Alt + Del se nikomu se! |
|
|
|||
|
|||
|
dobře oni cant Ctrl Alt Del pokud není klávesnice, tak to je ve skutečnosti prob. Program je MS-DOS pořady běží v systému Windows XP, co mohu říct. Problém je v tom, že její expozice v národní akvárium v Plymouthu Velké Británii, a program automaticky otevře při startu, ale pak se vše dělá, je maximalizovat na obrazovku, ale není 'celou obrazovku' tj. žádné kartu Thingy. není tam žádné pořady, které lze připojit k tomuto pořady a umožnit dissapearance na kartě
|
|
|
|||
|
|||
|
Pokud je to program, MS-DOS, proč to spustit v MS-DOS?
|
|
|
|||
|
|||
|
V opačném případě najdete ikonu, která spustí program a na něj klikněte pravým tlačítkem myši a zvolte Vlastnosti.
Vyberte kartu Možnosti. Nyní vyberte Full Screen. Bude to stačit? |
|
|
|||
|
|||
|
Dám to zkusit, ale mám pocit, že jsem si již vyzkoušeli, že jedna.
|
|
|
|||
|
|||
|
Musíte vybrat ikonu máte v úmyslu spustit program z. Pokud jste spouštění z příkazového řádku, nespouštějte ho z Start -> Spustit. Vytvořit zástupce cmd.exe první, se výše uvedené a pak spustit pořady v tomto maximalizované okno.
|