manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Uzimajući osloboditi od kartice vrhu prozora, kako??

Reply

Thread Tools
Old 14. Ruj 2007, 09:04
Novi član grupe

Default Uzimajući osloboditi od kartice vrhu prozora, kako??

Imam program koji mi je potreban da biste dobili osloboditi od kartice vrhu u prozoru koji se u roku od kartica mislim na strip vrhu prozora koja sadrži minimiziranje, maksimiziranje i zatvaranje. Ima li nekih vrsta programa koji se mogu dodijeliti tom programu s kartice bez čekanja?? razlog za to je da imam kupce koji koriste računalo i JA dont ištanje njima da biste dobili u prozore samo korištenje programa na miru.

Pomozite mi
Old 14. Ruj 2007, 09:07
Moderator / ica grupe

Koji browser?

Old 14. Ruj 2007, 10:46
Donatorska Grupa

Stvari koje se općenito govoriti o programirane u. Za zaključavanje dolje program biste prebrisati događaji pokreću klikom ovdje.

U preglednici, postoji sigurnosna pitanja uklanjanja s njima, odnosno, možete izgraditi nešto što izgleda kao prozor preglednika, ali se drukčije.

Ali ne kažu što vaš "program" je. Da li je to preglednik?

Inače, Ctrl + Alt + Del će pustiti nikoga u!
Old 14. Ruj 2007, 11:11
Novi član grupe

dobro oni licemjerje ctrl alt del, kao da nema tipkovnicu, pa taj nije prob. Program je zasnovan na MS-DOS PROG radi u sustavu Windows XP dug kao Ja mogu reći. Problem je u tome što je njegova izložba u nacionalnom akvarij u Plymouth UK, i program se automatski otvara na pokretanju ali onda se sve to ne iskoristi na ekranu, ali ne "full screen" tj. nema karticu thingy. je da nema napretka može priključiti na ovu napretka i omogućiti za dissapearance na kartici
Old 15. Ruj 2007, 02:40
Donatorska Grupa

Ako to je MSDOS program, zašto ne pokrenuti u MSDOS?
Old 15. Ruj 2007, 02:44
Donatorska Grupa

Inače, pronađite ikonu koja pokreće program i desni klik na nju i odaberite properties.

Odaberite Opcije karticu.

Sada odaberite Full Screen.

Hoće li to učiniti?
Old 15. Ruj 2007, 12:49
Novi član grupe

Bolestan 'popuštanje Internet probati, ali imam osjećaj da sam već pokušao da jedna.
Old 16. Ruj 2007, 12:13
Donatorska Grupa

Morate odabrati ikonu želite pokrenuti program iz. Ako se izvodi iz naredbenog retka, nemojte ga iz Start -> Run. Napravi prečac do cmd.exe prvo, to je gore na to i zatim pokrenite vaš napretka unutar tog maximized prozoru.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Će želite ovaj prozor u sobi? redden137 Off Topic Discussion 7 2. veljača 2009 16:24
Msn prozor tinkerbell Email, VoIP & IM Razgovor 4 8. veljača 2008 07:04
Windows XP Pro WHATSUP Windows Operating Systems 5 27 siječanj 2008 09:03
Window Vista Kako su mogli učiniti? Help1inghand Windows Operating Systems 15 9. siječanj 2008 12:28
Novi prozor problemi samtialou Web Browsers & FTP Klijenti 1 21. prosinac 2007 19:52
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.