kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > A Windows operációs rendszerek

Register

Megszabadulni a lap tetején egy ablak, hogyan????

Reply

Téma eszközök
Old Szeptember 14, 2007, 09:04
Új tag Csoport

Van program, ami van szükségem, hogy megszabaduljon a lap tetején az ablak, hogy belül van, a lap úgy értem a csíkot az ablak tetején, amely tartalmazza a minimalizálása, maximalizálása és szoros. Van-e valamilyen program, ami lehet rendelni ezt a programot nem lapon módban??? Ennek oka az, hogy én is az ügyfelek, hogy használja a számítógépet, és én dont akar, hogy kap-ba Windows csak használ a program egyedül.

Help me
Old Szeptember 14, 2007, 09:07
Moderátor Csoport

Milyen böngésző?

Old Szeptember 14, 2007, 10:46
Donor Group

A dolgok beszélsz általában programozott be szeretnénk zár le egy alkalmazás meg fogja felülírni az események által kiváltott kattintva ott.

A böngészőkben van a biztonsági kérdések eltávolítja őket, azaz tudsz építeni valamit, ami úgy néz ki, mint egy böngésző ablak, de egyébként.

De azt ne mondd, mi a "program" is. Is it a böngésző?

Különben is, Ctrl + Alt + Del akarat enged senkit!
Old Szeptember 14, 2007, 11:11
Új tag Csoport

ezeket jól vidám ctrl alt del, mivel nincs billentyűzet, amit így nem igazán a prob. A program egy MS-DOS alapú prog fut Windows XP, amennyire én tudom. A probléma az, hogy a kiállítás a nemzeti akvárium Plymouth Egyesült Királyságban, és a program automatikusan megnyitja az induláskor, de aztán mindent meg is tesz, hogy maximalizálja a képernyőn, de nem a "teljes képernyős", azaz nincs fül dolog. nem látható a prog, ami mellékeli ehhez a prog, és lehetővé teszik a dissapearance a lap
Old Szeptember 15, 2007, 02:40
Donor Group

Ha ez egy MS-DOS program, miért nem fut az MS-DOS-ban?
Old Szeptember 15, 2007, 02:44
Donor Group

Ellenkező esetben, keresse meg az ikont, hogy fut a program és jobb kettyenés rajta és kiválaszt Kellékek.

Válassza ki a Beállítások fülre.

Most válasszuk a Full Screen.

Lesz az?
Old Szeptember 15, 2007, 12:49
Új tag Csoport

Majd én is megpróbálom, de van egy érzésem, hogy már próbáltam, hogy az egyik.
Old Szeptember 16, 2007, 12:13
Donor Group

Ki kell választani az ikont kíván futtatni a programot. Ha futtatja azt a parancsot, hogy ne fogyjon ez a Start -> Futtatás. Hozzon létre egy parancsikont cmd.exe először, akkor a fent említett, majd futtatni a prog belül maximalizált ablakot.
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.