![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Van program, ami van szükségem, hogy megszabaduljon a lap tetején az ablak, hogy belül van, a lap úgy értem a csíkot az ablak tetején, amely tartalmazza a minimalizálása, maximalizálása és szoros. Van-e valamilyen program, ami lehet rendelni ezt a programot nem lapon módban??? Ennek oka az, hogy én is az ügyfelek, hogy használja a számítógépet, és én dont akar, hogy kap-ba Windows csak használ a program egyedül. Help me |
|
| |||
| |||
| Milyen böngésző? |
|
| |||
| |||
| A dolgok beszélsz általában programozott be szeretnénk zár le egy alkalmazás meg fogja felülírni az események által kiváltott kattintva ott. A böngészőkben van a biztonsági kérdések eltávolítja őket, azaz tudsz építeni valamit, ami úgy néz ki, mint egy böngésző ablak, de egyébként. De azt ne mondd, mi a "program" is. Is it a böngésző? Különben is, Ctrl + Alt + Del akarat enged senkit! |
|
| |||
| |||
| ezeket jól vidám ctrl alt del, mivel nincs billentyűzet, amit így nem igazán a prob. A program egy MS-DOS alapú prog fut Windows XP, amennyire én tudom. A probléma az, hogy a kiállítás a nemzeti akvárium Plymouth Egyesült Királyságban, és a program automatikusan megnyitja az induláskor, de aztán mindent meg is tesz, hogy maximalizálja a képernyőn, de nem a "teljes képernyős", azaz nincs fül dolog. nem látható a prog, ami mellékeli ehhez a prog, és lehetővé teszik a dissapearance a lap |
|
| |||
| |||
| Ha ez egy MS-DOS program, miért nem fut az MS-DOS-ban? |
|
| |||
| |||
| Ellenkező esetben, keresse meg az ikont, hogy fut a program és jobb kettyenés rajta és kiválaszt Kellékek. Válassza ki a Beállítások fülre. Most válasszuk a Full Screen. Lesz az? |
|
| |||
| |||
| Majd én is megpróbálom, de van egy érzésem, hogy már próbáltam, hogy az egyik. |
|
| |||
| |||
| Ki kell választani az ikont kíván futtatni a programot. Ha futtatja azt a parancsot, hogy ne fogyjon ez a Start -> Futtatás. Hozzon létre egy parancsikont cmd.exe először, akkor a fent említett, majd futtatni a prog belül maximalizált ablakot. |