פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > מערכות ההפעלה Windows

Register

איך להיפטר של הכרטיסייה על גבי חלון, איך?

Reply

שרשרת כלים
Old 14 ספטמבר 2007, 09:04
קבוצת חברות חדשות

Default איך להיפטר של הכרטיסייה על גבי חלון, איך?

יש לי תוכנית שאני צריך להיפטר הלשונית של החלון על גבי זה בתוך זה, אני מתכוון על ידי הכרטיסייה רצועת גבי החלון המכיל למזער, להגדיל ולסגור. האם יש איזו תוכנית שיכולה להקצות תוכנית זו במצב הלא הכרטיסייה???? הסיבה לכך היא כי יש לי לקוחות שמשתמשים במחשב ואני לא רוצה להיכנס אליהם חלונות פשוט להשתמש בתוכנית לבד.

עזור לי
Old 14 ספטמבר 2007, 09:07
מנהל קבוצת

מה הדפדפן?

Old 14 ספטמבר 2007, 10:46
קבוצת תורמים

הדברים שאתה מדבר עליהם הם מתוכנתים בדרך כלל פנימה כדי לנעול את היישום היית לעקוף אירועים מופעלות על ידי לחיצה על שם.

בדפדפנים, יש בעיות אבטחה עם הסרתם, כלומר, אתה יכול לבנות משהו שנראה כמו חלון הדפדפן, אבל היא אחרת.

אבל אתה לא אומר מה "תוכנית" שלכם. האם זה דפדפן?

בכל אופן, Ctrl + Alt + Del אתן לאף אחד להיכנס!
Old 14 ספטמבר 2007, 11:11
קבוצת חברות חדשות

גם הם צביעות ctrl alt del שכן אין מקלדת, אז לא ממש thats prob. התוכנית מבוססת MS-DOS Prog פועל ב-Windows XP עד כמה שאני יכול לומר. הבעיה היא כי התערוכה שלה באקווריום פלימות לאומי בריטניה פותח על תוכנית ההפעלה באופן אוטומטי, אבל אז כל מה שזה עושה זה למקסם את המסך אך לא עושה קרי 'מסך מלא' לא thingy הכרטיסייה. האם אין זה יכול Prog מצרף Prog זה מאפשרים dissapearance של הכרטיסייה
Old 15 ספטמבר 2007, 02:40
קבוצת תורמים

אם זה התוכנית MSDOS, למה לא להפעיל אותו MSDOS?
Old 15 ספטמבר 2007, 02:44
קבוצת תורמים

אחרת, למצוא את סמל המפעילה את התוכנית עליו קליק ימני ובחר מאפיינים.

בחר את הכרטיסייה אפשרויות.

כעת בחר מסך מלא.

האם זה יספיק?
Old 15 ספטמבר 2007, 12:49
קבוצת חברות חדשות

אני אתן את זה אני מנסה אבל יש לי הרגשה שאני כבר ניסו את זה.
Old 16 ספטמבר 2007, 12:13
קבוצת תורמים

אתה חייב לבחור סמל אתם מתכוונים להפעיל את התוכנית. אם אתה מפעיל את זה משורת הפקודה, אינם מציגים את זה התחל -> הפעלה. צור קיצור דרך Cmd.exe הראשון, אל מעל לזה ולאחר מכן להפעיל Prog שלך בתוך חלון מוגדל.
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
האם אתה רוצה את החלון בחדר שלך? redden137 דיון Off topic 7 2nd פברואר 2009 16:24
MSN החלון tinkerbell דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion 4 8 פברואר 2008 07:04
חלונות XP Pro WHATSUP מערכות ההפעלה Windows 5 -27 ינואר 2008 09:03
Window Vista איך הם עושים את זה?? Help1inghand מערכות ההפעלה Windows 15 9th ינואר 2008 12:28
חלון חדש בעיות samtialou דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות 1 21st דצמבר 2007 19:52
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.