![]() |
|
| |||
| |||
| יש לי תוכנית שאני צריך להיפטר הלשונית של החלון על גבי זה בתוך זה, אני מתכוון על ידי הכרטיסייה רצועת גבי החלון המכיל למזער, להגדיל ולסגור. האם יש איזו תוכנית שיכולה להקצות תוכנית זו במצב הלא הכרטיסייה???? הסיבה לכך היא כי יש לי לקוחות שמשתמשים במחשב ואני לא רוצה להיכנס אליהם חלונות פשוט להשתמש בתוכנית לבד. עזור לי |
|
| |||
| |||
| מה הדפדפן? |
|
| |||
| |||
| הדברים שאתה מדבר עליהם הם מתוכנתים בדרך כלל פנימה כדי לנעול את היישום היית לעקוף אירועים מופעלות על ידי לחיצה על שם. בדפדפנים, יש בעיות אבטחה עם הסרתם, כלומר, אתה יכול לבנות משהו שנראה כמו חלון הדפדפן, אבל היא אחרת. אבל אתה לא אומר מה "תוכנית" שלכם. האם זה דפדפן? בכל אופן, Ctrl + Alt + Del אתן לאף אחד להיכנס! |
|
| |||
| |||
| גם הם צביעות ctrl alt del שכן אין מקלדת, אז לא ממש thats prob. התוכנית מבוססת MS-DOS Prog פועל ב-Windows XP עד כמה שאני יכול לומר. הבעיה היא כי התערוכה שלה באקווריום פלימות לאומי בריטניה פותח על תוכנית ההפעלה באופן אוטומטי, אבל אז כל מה שזה עושה זה למקסם את המסך אך לא עושה קרי 'מסך מלא' לא thingy הכרטיסייה. האם אין זה יכול Prog מצרף Prog זה מאפשרים dissapearance של הכרטיסייה |
|
| |||
| |||
| אם זה התוכנית MSDOS, למה לא להפעיל אותו MSDOS? |
|
| |||
| |||
| אחרת, למצוא את סמל המפעילה את התוכנית עליו קליק ימני ובחר מאפיינים. בחר את הכרטיסייה אפשרויות. כעת בחר מסך מלא. האם זה יספיק? |
|
| |||
| |||
| אני אתן את זה אני מנסה אבל יש לי הרגשה שאני כבר ניסו את זה. |
|
| |||
| |||
| אתה חייב לבחור סמל אתם מתכוונים להפעיל את התוכנית. אם אתה מפעיל את זה משורת הפקודה, אינם מציגים את זה התחל -> הפעלה. צור קיצור דרך Cmd.exe הראשון, אל מעל לזה ולאחר מכן להפעיל Prog שלך בתוך חלון מוגדל. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| האם אתה רוצה את החלון בחדר שלך? | redden137 | דיון Off topic | 7 | 2nd פברואר 2009 16:24 |
| MSN החלון | tinkerbell | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 4 | 8 פברואר 2008 07:04 |
| חלונות XP Pro | WHATSUP | מערכות ההפעלה Windows | 5 | -27 ינואר 2008 09:03 |
| Window Vista איך הם עושים את זה?? | Help1inghand | מערכות ההפעלה Windows | 15 | 9th ינואר 2008 12:28 |
| חלון חדש בעיות | samtialou | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 1 | 21st דצמבר 2007 19:52 |
| שרשרת כלים | |
| |