mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Windows "operacinės sistemos

Register

Atsikratyti skirtuką viršuje langą, kaip??

Reply

Temos įrankiai
Old Rugsėjis 14, 2007, 09:04
Naujas Narys

Default Atsikratyti skirtuką viršuje langą, kaip??

Turiu programa, kad man reikia atsikratyti skirtuką Viršuje lango, kad ji, kaip pagal kortelę Turiu omenyje lango viršuje, kurioje yra sumažinti, padidinti ir uždaryti juostelės. Ar kai kurios programos, kad galima priskirti šią programą su ne skirtuką būdas rūšiuoti?? Taip yra todėl, kad turiu klientų, kurie naudojasi kompiuteriu ir I dont wanna jiems patekti į Windows tik naudotis programa atskirai.

Padėkite man
Old Rugsėjis 14, 2007, 09:07
Moderatorius Grupė

Kokia naršyklė?

Old Rugsėjis 14, 2007, 10:46
Donorų grupės

Ką kalbėti apie apskritai Programavo in Norėdami užrakinti nustatytos programos, kurią būtų svarbesni renginiai paskatino paspaudę čia.

Naršyklėse yra saugumo klausimais su juos pašalinti, ty galite sukurti kažką panašaus naršyklės lange, bet yra kitaip.

Bet jūs neturite ką pasakyti savo "programa" yra. Tai naršyklę?

Anyway, Ctrl + Alt + Del leis kas nors!
Old Rugsėjis 14, 2007, 11:11
Naujas Narys

gerai jie cant ctrl alt del taip nėra klaviatūroje, todėl Thats not really Prob. Programa MS-DOS pagrįsta prog veikia Windows XP, kiek aš galiu pasakyti. Problema yra tai, kad jos nacionalinės akvariumas Plymouth Jungtinėje Karalystėje paroda, ir programa automatiškai atidaro on startup, bet tada visi ji yra maksimaliai prie ekrano, bet ne "pilnas ekranas", ty ne kortelėje thingy. Ar ne prog kad galima pridėti šį prog ir leisti į skirtuką dissapearance
Old Rugsėjis 15, 2007, 02:40
Donorų grupės

Jei tai MS-DOS programa, kodėl gi ne paleisti jį į MS-DOS?
Old Rugsėjis 15, 2007, 02:44
Donorų grupės

Priešingu atveju, surasti piktogramą, kuri paleidžia programą ir dešiniuoju pelės klavišu ant jo ir pasirinkite Properties.

Pasirinkite skirtuką Parinktys.

Dabar pasirinkite Full Screen.

Ar kad daryti?
Old Rugsėjis 15, 2007, 12:49
Naujas Narys

I'll give it a try, bet man jausmas, kad aš jau bandė, kad vienas.
Old Rugsėjis 16, 2007, 12:13
Donorų grupės

Jūs turite pasirinkti piktogramą ketinate paleisti programą iš. Jei dirbate iš komandų eilutės, ne paleisti jį iš Start -> Run. Sukurkite nuorodą į cmd.exe, pirma, pirmiau, kad ir po to paleisti savo prog, kad maksimaliai per langą.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Ar norite šią nuorodą į savo kambarį langą? redden137 Off Topic Discussion 7 2 vasaris 2009 16:24
MSN langą Tinkerbell Paštas, VoIP & MP Aptarimas 4 8 vasaris 2008 07:04
Window XP Pro WHATSUP Windows "operacinės sistemos 5 27 sausis 2008 09:03
Window Vista "Kaip jie galėjo tai padaryti? Help1inghand Windows "operacinės sistemos 15 9 sausis 2008 12:28
New window problemos samtialou Naršyklėms & FTP Klientai 1 21 gruodis 2007 19:52
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.