![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Turiu programa, kad man reikia atsikratyti skirtuką Viršuje lango, kad ji, kaip pagal kortelę Turiu omenyje lango viršuje, kurioje yra sumažinti, padidinti ir uždaryti juostelės. Ar kai kurios programos, kad galima priskirti šią programą su ne skirtuką būdas rūšiuoti?? Taip yra todėl, kad turiu klientų, kurie naudojasi kompiuteriu ir I dont wanna jiems patekti į Windows tik naudotis programa atskirai. Padėkite man |
|
| |||
| |||
| Kokia naršyklė? |
|
| |||
| |||
| Ką kalbėti apie apskritai Programavo in Norėdami užrakinti nustatytos programos, kurią būtų svarbesni renginiai paskatino paspaudę čia. Naršyklėse yra saugumo klausimais su juos pašalinti, ty galite sukurti kažką panašaus naršyklės lange, bet yra kitaip. Bet jūs neturite ką pasakyti savo "programa" yra. Tai naršyklę? Anyway, Ctrl + Alt + Del leis kas nors! |
|
| |||
| |||
| gerai jie cant ctrl alt del taip nėra klaviatūroje, todėl Thats not really Prob. Programa MS-DOS pagrįsta prog veikia Windows XP, kiek aš galiu pasakyti. Problema yra tai, kad jos nacionalinės akvariumas Plymouth Jungtinėje Karalystėje paroda, ir programa automatiškai atidaro on startup, bet tada visi ji yra maksimaliai prie ekrano, bet ne "pilnas ekranas", ty ne kortelėje thingy. Ar ne prog kad galima pridėti šį prog ir leisti į skirtuką dissapearance |
|
| |||
| |||
| Jei tai MS-DOS programa, kodėl gi ne paleisti jį į MS-DOS? |
|
| |||
| |||
| Priešingu atveju, surasti piktogramą, kuri paleidžia programą ir dešiniuoju pelės klavišu ant jo ir pasirinkite Properties. Pasirinkite skirtuką Parinktys. Dabar pasirinkite Full Screen. Ar kad daryti? |
|
| |||
| |||
| I'll give it a try, bet man jausmas, kad aš jau bandė, kad vienas. |
|
| |||
| |||
| Jūs turite pasirinkti piktogramą ketinate paleisti programą iš. Jei dirbate iš komandų eilutės, ne paleisti jį iš Start -> Run. Sukurkite nuorodą į cmd.exe, pirma, pirmiau, kad ir po to paleisti savo prog, kad maksimaliai per langą. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Ar norite šią nuorodą į savo kambarį langą? | redden137 | Off Topic Discussion | 7 | 2 vasaris 2009 16:24 |
| MSN langą | Tinkerbell | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 4 | 8 vasaris 2008 07:04 |
| Window XP Pro | WHATSUP | Windows "operacinės sistemos | 5 | 27 sausis 2008 09:03 |
| Window Vista "Kaip jie galėjo tai padaryti? | Help1inghand | Windows "operacinės sistemos | 15 | 9 sausis 2008 12:28 |
| New window problemos | samtialou | Naršyklėms & FTP Klientai | 1 | 21 gruodis 2007 19:52 |
| Temos įrankiai | |
| |