![]() |
|
| |||
| |||
| Man ir programma, kas man ir nepieciešams atbrīvoties no cilnes atop no loga, ka tas ir saskaņā ar tab es domāju sloksne atop logu, kas satur minimizēt, maksimizēt un aizvērt. Vai ir kaut kādas programmas, kas varētu piešķirt šo programmu ar trešām cilne režīmā?? Iemesls tam ir tas, ka man ir klienti, kas izmanto datoru un I dont gribu viņiem iekļūt logi tikai izmantot programmu atsevišķi. Help me |
|
| |||
| |||
| Kāds pārlūks? |
|
| |||
| |||
| Lietas, ko tu runā par to parasti ir plānoti collas Lai bloķētu noteiktas programmu, jums svarīgākas notikumi izraisīja, klikšķinot tur. Pārlūkprogrammās pastāv drošības jautājumiem izņemot tās, ti, var izveidot kaut ko, kas izskatās kā pārlūkprogrammas logu, bet citādi. Bet jums nav pateikt, kādas ir jūsu "programma" ir. Tas pārlūkprogrammā? Anyway, Ctrl + Alt + Del ļaus ikvienam in! |
|
| |||
| |||
| labi tie cant ctrl alt del, jo nav klaviatūras, tāpēc thats nav īsti prob. Programma ms-dos, pamatojoties prog darbojas Windows XP cik es varu pateikt. Problēma ir tā, ka tās izstādi valsts akvāriju in Plymouth Lielbritānijā, un programma automātiski atver uz starta, bet tad viss, tas ir maksimāli uz ekrāna, bet tas nav "full screen", ti, nav cilnes thingy. Vai nepastāv prog kas var pievienot šim prog un ļautu dissapearance uz cilnes |
|
| |||
| |||
| Ja tas ir MSDOS programma, kāpēc nerāda to MSDOS? |
|
| |||
| |||
| Pretējā gadījumā atrast ikonu, kas vada programmas un labo klikšķi uz tā un izvēlieties īpašības. Izvēlieties Iespējas tab. Tagad izvēlieties Pilnekrāna rež. Vai, ka do? |
|
| |||
| |||
| I'll give it mēģināt bet man ir sajūta, ka es jau esmu mēģinājis, vienu. |
|
| |||
| |||
| Jums jāizvēlas ikona esat iecerējis palaist programmu no. Ja jūs izmantojat to no komandrindas, nav palaist no Start -> Run. Izveidot saīsni uz cmd.exe pirmkārt, vai iepriekš minētās, un pēc tam palaist savu prog šajā maksimizēts logs. |
![]() |
|
| Bookmarks |