![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Mam program, który muszę pozbyć kartę szczycie z okna, że wewnątrz, przez kartę mam na myśli pasek szczycie okna, które zawiera Minimalizuj, Maksymalizuj i Zamknij. Czy istnieje jakiś program, który można przypisać ten program w trybie bez kartę?? Powodem tego jest to, że klienci, które korzystają z komputera i dont wanna im dostać się do okna po prostu korzystać z programu samodzielnie. Pomóż mi |
|
| |||
| |||
| Jakie przeglądarki? |
|
| |||
| |||
| W rzeczy, które mówią o generalnie zaprogramowane cala Aby zablokować wniosek chcesz nadpisać wydarzenia wywołały klikając tam. W przeglądarkach, istnieją problemy związane z bezpieczeństwem ich usunięcie, tzn. można zbudować coś, co wygląda jak okno, ale jest inaczej. Ale nie powiem, jakie "program" jest. Czy to jest przeglądarka? Anyway, Ctrl + Alt + Del pozwoli nikomu się! |
|
| |||
| |||
| również one cant ctrl alt del jak nie ma klawiatury, thats tak naprawdę nie problem. Program jest MS-DOS oparty prog działa w systemie Windows XP, tak dalece jak mogę powiedzieć. Problemem jest to, że jej wystawa w krajowych plymouth akwarium w Wielkiej Brytanii, a program automatycznie otwiera na starcie, ale potem wszystko to jest maksymalizacja na ekranie, ale nie "pełnym ekranie", tj. nie thingy kartę. nie ma prog, który może dołączyć do tego prog i pozwalają na dissapearance w zakładce |
|
| |||
| |||
| Jeśli jest to program, MSDOS, dlaczego nie uruchamiać go w MSDOS? |
|
| |||
| |||
| Inaczej, znajdź ikonę uruchamia program, a następnie kliknij prawym przyciskiem myszy i wybierz Właściwości. Wybierz kartę Opcje. Teraz wybierz Pełny ekran. Czy tym zrobić? |
|
| |||
| |||
| I'll give it a try, ale mam wrażenie, że mam już tego. |
|
| |||
| |||
| Musisz wybrać ikonę, którą masz zamiar uruchomić program. Jeśli używasz go z wiersza polecenia, nie uruchomić go z Start -> Uruchom. Utwórz skrót do cmd.exe pierwsze, to, że powyżej, a następnie uruchomić prog w tym zmaksymalizowane okna. |
![]() |
|
| Zakładki |